Starity

Taylor Swift következő kislemezét Harry Styles inspirálta

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 10. 22:24 #21
vivi100
vivi100

StátuszMiért csinálod ezt velem??!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 799
Csatolások: 74
Azonosító: 219671
JAJ... smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif
2014. október 10. 22:25 #22
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
énekesnő. fontos neki a siker, a karrier és a pénz. ha már a szerelemben nem bizonyosult harry jónak, miért ne meríthetne legalább ihletet a kapcsolatukból, hogy újabb klassz dalokat írjon? ő legalább magának írja a dalszövegeket, így hiteles.
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2014. október 10. 22:38 #23
CUKI97
CUKI97
Cillianiac

StátuszNeked is marcipánból van a szíved? (Smaragdzöld)
Hozzászólás: 1225
Csatolások: 0
Azonosító: 134771
Jaj. Most csak nagy nehezen tudtam eljátszani, hogy ez a hír meglepett.
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2014. október 10. 23:03 #24
csutii
csutii
új tag
Hozzászólás: 56
Azonosító: 130827
Lol. Meg kellett volna lepodnom?? Lassan 2eve volt bazdmeg...
2014. október 10. 23:38 #25
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Hány cikk lesz még arról, hogy herriről is vannak dalok az új albumán? Mintha ez a téma már lecsengett volna, miután szakítottak. Nem értem mit vagytok meglepődve, mikor világosan el lett mondva, hogy készülnek majd róla is szerzemények. Taylor előadó, a legjobb dalok pedig mindig személyes tapasztalatokból születnek. Érdekes, másoknál ez miért nem téma? Adele albumai is tele vannak szerelmes dalokkal, amik - ha jól informálódtam - ugyanúgy egy adott személyről szólnak. Májli fél albuma Liam Hemsworth-ről szól, többek között a tapintatos FU is. Ezek közül egyikről se beszél senki, de amikor Taylor Swift merészel írni egy dalt herrikéről, akkor összedől a világ. Én se értem, hogy van ehhez képe.. Mert bizony a vandájreksön soha nem tenne ilyet. Csak úgy megsúgom, de. Csak azt senki nem emlegeti, hogy abból a néhány dalból, amit ők írtak, valójában hány szól saját tapasztalatról, sőt megkockáztatom; hány szól/fog szólni Taylorról. És ezzel most nem a vandájreksönt akarom lehúzni, mielőtt még valaki félreértené. Csak egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ennyi idő után még mindig ki vannak ezen akadva az emberek. Én tisztelem Taylorban, hogy dalba foglalja az érzéseit és ezzel élettel tölti meg őket. Nem csak üres szöveg, mint a legtöbb előadó esetében, hanem ténylegesen szól valamiről (nem, nem a Shake It Off-ról beszélek). És emellett tisztelendő, hogy ő legalább saját maga dolgozik a dalokkal és nem készen kapja őket, hogy nesze, énekeld fel, aztán majd jó pénzért eladjuk a semmitmondó szemetet.
3 felhasználónak tetszik: Elody, Nina 10, baisée
2014. október 10. 23:53 #26
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Ez a lány annyira szánalmas, hogy már röhögni sem tudok rajta. Minden kapcsolatát úgy állítja be, mintha valami epikus szerelem lenne, közben mindegyik tartott kb két hónapig és egy év alatt több volt belőle, mint másnak 20 év alatt. Aztán mindegyikról csinál egy albumot tele csöpögős, bugyuta, borzalmasan megírt, idegesítő szakítós számokkal.

Lady Suzy:
"Taylor előadó, a legjobb dalok pedig mindig személyes tapasztalatokból születnek. Érdekes, másoknál ez miért nem téma? "

Mert mások szerelmes dalai általában egy személyről szólnak és olyan kapcsolatról, ami évekig tartott, így hiteles, Swiftnek viszont hetente van egy ilyen "szerelme", nehogy azt mondd, hogy a közel 10-15 pasijába mind halálosan szerelmes volt, mert ilyen a világon nincs. Plusz ha valódi érzelmekről szólnának a dalai, nem lenne az összes egykaptafa tele közhellyel...

Amúgy a cikkhez még annyit, hogy a "megrengette a popvilágot idén nyáron" kifejezést kicsit erősnek tartom. Ez a hír (és kislemez) még csak kis szellőcske sem volt, nemhogy rengés...
4 felhasználónak tetszik: Beyla, bitchina, Glamster, Bátor Ventillátor
2014. október 11. 00:32 #27
cicusmicus8
cicusmicus8
b!tch
Hozzászólás: 1004
Csatolások: 31
Azonosító: 184793
Candy_attack -igazad van,kiszedted a szambol a szavakat xd smileeee.gif
2014. október 11. 00:34 #28
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Hihetetlen, hogy azt írogatja mindenki, hogy mennyire szánalmas Taylor. Szerintem inkább az szánalmas, hogy 1. még mindig nem tudnak egyesek túljutni ezen a Haylor kapcsolaton, 2. hogy Taylort azzal vádolják, hogy tizenakárhány kapcsolata volt, közben pedig hat az elmúlt 7 évben, és 2013 eleje óta még csak randira sem ment, 3. hogy leszóljátok, hogy az érzéseiről ír. Tudjátok mit? Csomóan vannak, akik ezer féle képen hordják le az exüket és nyomdafestéket nem tűrő módon ócsárolják. És Taylor mit csinál? Megkérdezi a "kedves Johnt", hogy nem gondolja-e esetleg, hogy túl fiatal volt, hogy így játszadozzon vele. Azt mondja Taylornak (Launtnernek), hogy úgy visszaforgatná az időt, hogy jobban értékelje a szerelmét. Vagy azt mondja, Jake-nek, hogy tudnia kellett volna, hogy csak bajt hoz rá. Az egész nem a szapulásról szól. Hanem arról, hogy egy fiatal lány milyen hibákat követ el egy kapcsolatban, amikor elvakítja a hirtelen jött szerelem, és nem tud józanul gondolkozni. Úgy szeretném, ha ezek az ócsárolók meghallgatnák az összes Taylor számot, mert ez a lány a lelkét beleteszi a dalaiba.

És aki Harryt szidó slágereket vár, annak elárulom, hogy Taylor azt nyilatkozta, ezek nem újjal mutogató dalok lesznek, hanem kellemes hangulatú, nosztalgikus, múltba visszatekintő dalocskák.

Nem mellesleg azt mondják, akik már hallották, hogy az Out Of The Woods az egyik legjobb dal az albumról. Alig várom, hogy halljam.
2014. október 11. 01:52 #29
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Igazából csodásnak tartom, hogy képes ilyen szép dalokat írni, pusztán az érzéseit használva.
Viszont megrendítő, hogy még mindig Harry ihleti a dalai nagy részét. Elég rég szakítottak.. Tényleg ennyire szerette, hogy képtelen rendesen lezárni és tovább jutni ezen?
Persze kitörölni nem lehet, teljesen elfelejteni nem kell, hiszen megtörtént, szép volt, jó volt, csúnya volt, vége. De tovább kéne neki is lépnie.
Mindenesetre, én már nagggyon várom az albumát, és majd meg is fogom venni. wink.gif
De amúgy ezt az újabb cikket sem értem. Ugyan erről a témáról, már volt vagy 3 cikk. xD
2014. október 11. 03:11 #30
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
kiwy nem arról van szó, hogy még mindig Harryvel foglalkozik, hanem arról, hogy Taylor még két évvel ezelőtt kezdett el dolgozni ezen az albumon. Nyilván ezek a számok akkor születtek, amikor épp aktuális volt az ügy. smileeee.gif
2014. október 11. 06:54 #31
- törölt felhasználó -    
kicsit furcsának találom,hogy Harry még mindig a képben van,mert már tényleg nagyon régen,hogy szakítottak. A továbblépés azt hittem már megvolt neki
2014. október 11. 07:01 #32
- törölt felhasználó -    
Hát látszik,hogy Taylor nem nagyon tud továbblépni. Engem azért már kezd idegesíteni,hogy állandóan úgy nyilatkozik mintha nem lett volna jó a kapcsolatuk csak akkor nem értem miért ragaszkodik még hozzá,miért nem tud továbblépni? STYLE ?! Komolyan? Ötleted na meg eredeti...Kíváncsi vagyok Harry mit fog szólni hozzá. Valószínűleg nevetni fog az egészen majd megosztja a dalt twitteren vagy valami.
2014. október 11. 07:15 #33
bitchina
bitchina
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
Egy dalt még megértenék, de hogy négyet. Két hetes kapcsolatból még is mi a fenét tud lehozni? omg.gif
Persze mindig a másik fél a hibás mindenért, Ő soha.
Az azért durva, hogy másfél év kellett neki ahhoz, hogy túllépjen rajta, miközben Harry-nek elég volt egy nap is. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2014. október 11. 07:41 #34
Gesztenye2
Gesztenye2
visszatérő vendég

Státusz"I Know You Wanna Kiss Me!" ♥♥
Hozzászólás: 424
Azonosító: 206949
Uram isten, az hogy Taylor meg Harry már több mint egy éve volt!! Harry azóta már minimum 3 csajjal kavart csak esetleg nem tudunk róla Taylor meg.. hmm... tiszta nem normália ez a csaj, lassan 2 év után is erről dalolászik. Tiszta nevetséges...
2014. október 11. 08:01 #35
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (Candy_attack @ 2014.10.10. 23:53)
Ez a lány annyira szánalmas, hogy már röhögni sem tudok rajta. Minden kapcsolatát úgy állítja be, mintha valami epikus szerelem lenne, közben mindegyik tartott kb két hónapig és egy év alatt több volt belőle, mint másnak 20 év alatt. Aztán mindegyikról csinál egy albumot tele csöpögős, bugyuta, borzalmasan megírt, idegesítő szakítós számokkal. 
Lady Suzy:
"Taylor előadó, a legjobb dalok pedig mindig személyes tapasztalatokból születnek. Érdekes, másoknál ez miért nem téma? "
Mert mások szerelmes dalai általában egy személyről szólnak és olyan kapcsolatról, ami évekig tartott, így hiteles, Swiftnek viszont hetente van egy ilyen "szerelme", nehogy azt mondd, hogy a közel 10-15 pasijába mind halálosan szerelmes volt, mert ilyen a világon nincs. Plusz ha valódi érzelmekről szólnának a dalai, nem lenne az összes egykaptafa tele közhellyel...
Amúgy a cikkhez még annyit, hogy a "megrengette a popvilágot idén nyáron" kifejezést kicsit erősnek tartom. Ez a hír (és kislemez) még csak kis szellőcske sem volt, nemhogy rengés...

Ennyi laugh.gif meghajolo.gif
2014. október 11. 08:04 #36
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (Glamster @ 2014.10.10. 20:43)
Nem unja még? unsure.gif Ennyi "te vagy a rossz" dal után elgondolkodhatna, hogy valami vele sincs rendben .. biggrin.gif Katy a VÁLÁSA UTÁN!! írt egy teljesen korrekt It Takes Two (Kettőn áll a vásár) c. dalt, ez a lány meg... XD Hát nem mondok semmit biggrin.gif

Meghallgattam a Katy Perry-számot. Végre egy normális szakítós szám, ami nem arról szól, hogy "milyen k*csög voltál velem, elhagytál" meg ilyesmi biggrin.gif
2014. október 11. 08:27 #37
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Candy_attack írta:
Lady Suzy:

meghajolo.gif biggrin.gif Hogy mennyire igazad van. Swift ennél már nem is lehetne szánalmasabb. Mindig arról a 100 exéről ír dalokat. -.-
2014. október 11. 08:32 #38
- törölt felhasználó -    
Én jobban szerettem, mikor még country dalokat írt, de azért ezek se olyan rosszak.
2014. október 11. 08:42 #39
- törölt felhasználó -    
Szeretem Taylort.Szerintem szépek a dalai!smileeee.gif smileeee.gif
2014. október 11. 08:57 #40
- törölt felhasználó -    
Biztos vagyok benne,hogy nem lesz csalódás Taylor új albuma.Szerintem hangja teljesen rendben van és a pop számai is jók.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok