Daniel Gillies a családjának a fekete báránya, hiszen saját bevallása szerint túl lusta volt ahhoz, hogy az orvosi pályát válassza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fekete bárány a The Originals sztárja
2014. október 09. 18:06
Én inkább lennék színész,mint orvos.Ez miatt nem kellene fekete báránynak éreznie magát.Szerintem!
2014. október 09. 18:08
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nem az orvosi pályát választotta. Én nagyon örülök, hogy színész lett, hiszen fantasztikusan jól játssza el a szerepeit.
2014. október 09. 18:29
Most,ahogy elképzelem a csiptetőstábéájával és a fehér köpenyével mosolyognom kell. Szerintem hihetlenül jó színész,remekül tette hogy a saját akarata felé ment
2014. október 09. 18:43
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nem lehet valami jó így felnőni...nálam a családban több matek illetve egyetemi matektanár volt mégis kettes vagyok a tárgyból mert rühellem és lusta is vagyok hozzá, hogy megértsem...bár szerintem az orvostudomány se sokkal jobb...ez aranyos amúgy ^^
2014. október 09. 18:45
|
|
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline
|
Az én apukám is orvos és teljesen egyetértek azzal hogy rengeteget kell küzdeni és még most is a béka feneke alatt van az egészségügy ... Én is valahogy azt érzem hogy az testvéreim közül kilógok mivel mindegyik az egészségügyben gondolkodik de én nem és ez szoba is szokott kerülni hogy miért nem ... De jobban tette szerintem hogy színész lett igaz nem lett volna baj ha egy ilyen helyes orvos kezd el egy fiatal lányt kezelni sőt !!!
2014. október 09. 19:10
Jól tette,hogy nem orvosnak ment.
Másképp nem ismerhettük volna meg.
Rajtam kívül mindenkinek humán felfogása van,én viszont imádom a matekot és a reálhoz hasonló tantárgyakat.Nem szeretem a magolást.
Viszont én szívesebben lennék orvos mint színész.
2014. október 09. 19:27
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
És milyen jól tette
2014. október 09. 19:59
|
|
danielgilliesfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 1 Azonosító: 216198 offline
|
Jól tette, hogy nem erőltette a dolgot. Ééés ezt nemcsak azért mondom, mert tényleg így gondolom. Hanem mert, azt hiszem, beszélhetek mindeki nevében, aki ismeri és szereti, hogy...jó dolog a színészet, nem bűn, hogy követte az álmait (és talán titkon a miénket is, csak ezt nem vallja be
).
2014. október 09. 20:59
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
nos háát... lehet kiváló orvos lett volna belőle
...de azért nos... színésznek se semmi
és én személy szerint..nemtudnák mást elképzelni Elijah szerepére + szerintem ő a filmiparra született !
2014. október 09. 21:35
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
jol tette
2014. október 10. 16:08
|
|
LadyHepburnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.05. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 230883 offline
|
Kiváló színész, és szerintem közelebb is áll hozzá, mint az orvostudomány.
2014. október 10. 16:45
Hát már nem tudjuk meg milyen orvos lett volna de az biztos, hogy színésznek nagyon jó!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: