Mariah Carey karrierjének befellegzett?
2014. október 08. 21:04
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ez még szerintem se jelenti azt,hogy vége a karrierjének...szegény rossz passzban van :/ én se vagyok bazi nagy rajongója,de neki tényleg nagyon különleges a hangja...
2014. október 08. 21:09
Sajnálom!!!
Szegény.de remélem folytatja még sokàig az éneklést!
Szegény.de remélem folytatja még sokàig az éneklést!
2014. október 09. 08:23
sajnálom szegényt,mert hatalmas tehetséggel rendelkezik
2014. október 09. 08:49
|
|
Sztárok Rajongói39visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 224 Csatolások: 13 Azonosító: 233836 offline
|
Egyetértek nagyon jó hangja van.
2014. október 09. 14:51
szerintem az egyik legjobbak legjobbja,remélem azért semmi komoly dolog nem lesz a karrierjével
2014. október 09. 18:03
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Iszonyatosan tehetséges lány imádom a dalait én is szeretném meghallgatni élőben mindenkivel megeshet hogy elmegy a hangja főleg egy olyan embernél nem meglepő aki folyton énekel nap mint nap próbál.
Csodálatos dalokat köszönhetünk Mariah-nak!!
Lesz ez még jobb is én szorítok neki.
Csodálatos dalokat köszönhetünk Mariah-nak!!
Lesz ez még jobb is én szorítok neki.
2014. október 09. 21:42
Jómagam nem vagyok odáig Mariahért, de ez a lejáratós cikk azért túl van spilázva.
Mariah hangja nem a régi, és nem is lesz, de azért kíváncsi lennék hogy a mai szennyben ki énekel mindig tökéletesen élőben..??? Senki..!! Viszont ahogy ő 10-20 évvel ezelőtt tudott énekelni, azt sokan megirigyelhetik.
Arra pedig még kíváncsibb lennék hogy 25 év után ki fog így énekelni, vagy egyáltalán ki fog itt tartani mint ő? Selena és az agyoncikkezett bajtársai már ilyen idős korukban rég a süllyesztőbe lesznek, mert nem tudtak önmagukból többet kihozni. (túl sok a valószínűsége.. upsz..)
Az pedig mindennek a teteje, hogy Mariah karrierjének végét azt jelentené, hogy félrecsúszik 1-2 helyen a hangja.(?) Kész röhej.
Bezzeg ha valaki 1 tiszta hangot se bír eltalálni annak nem jósolnak ilyet.. Itt is az eladhatóság, fiatalság, szépség játszik közre.. Sajnos többet számít a mai világban ez, mintsem a dolgokhoz való tudás. Szomorú.
Tudnék és sokan tudnának mutatni annyi de annyi élőfelvételes videót, amiben porig alázza a mostani szalagra gyártott mimecsodákat.
Mariah hangja nem a régi, és nem is lesz, de azért kíváncsi lennék hogy a mai szennyben ki énekel mindig tökéletesen élőben..??? Senki..!! Viszont ahogy ő 10-20 évvel ezelőtt tudott énekelni, azt sokan megirigyelhetik.
Arra pedig még kíváncsibb lennék hogy 25 év után ki fog így énekelni, vagy egyáltalán ki fog itt tartani mint ő? Selena és az agyoncikkezett bajtársai már ilyen idős korukban rég a süllyesztőbe lesznek, mert nem tudtak önmagukból többet kihozni. (túl sok a valószínűsége.. upsz..)
Az pedig mindennek a teteje, hogy Mariah karrierjének végét azt jelentené, hogy félrecsúszik 1-2 helyen a hangja.(?) Kész röhej.
Bezzeg ha valaki 1 tiszta hangot se bír eltalálni annak nem jósolnak ilyet.. Itt is az eladhatóság, fiatalság, szépség játszik közre.. Sajnos többet számít a mai világban ez, mintsem a dolgokhoz való tudás. Szomorú.
Tudnék és sokan tudnának mutatni annyi de annyi élőfelvételes videót, amiben porig alázza a mostani szalagra gyártott mimecsodákat.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. október 10. 16:58
Nincs olyan énekes, aki mindig, minden körülmények között tisztán tudna énekelni. Ő is lehet kimerült, fáradt, és valószínűleg a magánéleti problémái is megviselik. A kákán is csomót keresnek, tényleg.
2014. október 10. 18:13
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Hát van ilyen.
2014. október 14. 16:32
Idézet
Levin
Jómagam nem vagyok odáig Mariahért, de ez a lejáratós cikk azért túl van spilázva.
Az pedig mindennek a teteje, hogy Mariah karrierjének végét azt jelentené, hogy félrecsúszik 1-2 helyen a hangja.(?) Kész röhej. biggrin.gif
Az pedig mindennek a teteje, hogy Mariah karrierjének végét azt jelentené, hogy félrecsúszik 1-2 helyen a hangja.(?) Kész röhej. biggrin.gif
Teljesen igazad van.
2014. október 21. 19:19
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Ez van. Az ember ahogy idősödik, mélyül a hangja is. Mariah pedig kifejezetten magas hangokat ad ki, természetes, hogy nehezebben tudja már őket kiénekelni. Esetleg ha legközelebb lejjebb vennék a dalait, hogy a mostani hangjának is kényelemesebb legyen, akkor talán nem lenne olyan sok csúszás.
2014. október 31. 19:56
Imádom őt mert nagyon király a hangja.Szerintem a magánéleti problémái viselték meg.
2014. december 28. 02:35
Lehet korral jár. Egy 60 évesnek is más a hangja mint egy 39 évesnek
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.