Starity

Mariah Carey karrierjének befellegzett?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 08. 21:04 #21
peaceandlove
peaceandlove
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1625
Csatolások: 0
Azonosító: 233941
ez még szerintem se jelenti azt,hogy vége a karrierjének...szegény rossz passzban van :/ én se vagyok bazi nagy rajongója,de neki tényleg nagyon különleges a hangja...
2014. október 08. 21:09 #22
- törölt felhasználó -    
Sajnálom!!!sad.gif
Szegény.de remélem folytatja még sokàig az éneklést!
2014. október 09. 08:23 #23
- törölt felhasználó -    
sajnálom szegényt,mert hatalmas tehetséggel rendelkezik sad.gif
2014. október 09. 08:49 #24
Sztárok Rajongói39
Sztárok Rajongói39
visszatérő vendég

StátuszAdatlapjaimat cserélem. Érdeklődni üzenetben.
Hozzászólás: 224
Csatolások: 13
Azonosító: 233836
Egyetértek nagyon jó hangja van.
2014. október 09. 14:51 #25
- törölt felhasználó -    
szerintem az egyik legjobbak legjobbja,remélem azért semmi komoly dolog nem lesz a karrierjével
2014. október 09. 18:03 #26
Vanessa Bloom
Vanessa Bloom
Yoncé

StátuszYoncé
Hozzászólás: 1318
Csatolások: 3477
Azonosító: 194184
Iszonyatosan tehetséges lány imádom a dalait én is szeretném meghallgatni élőben mindenkivel megeshet hogy elmegy a hangja főleg egy olyan embernél nem meglepő aki folyton énekel nap mint nap próbál.
Csodálatos dalokat köszönhetünk Mariah-nak!!
Lesz ez még jobb is én szorítok neki.
2014. október 09. 21:42 #27
- törölt felhasználó -    
Jómagam nem vagyok odáig Mariahért, de ez a lejáratós cikk azért túl van spilázva.
Mariah hangja nem a régi, és nem is lesz, de azért kíváncsi lennék hogy a mai szennyben ki énekel mindig tökéletesen élőben..??? Senki..!! Viszont ahogy ő 10-20 évvel ezelőtt tudott énekelni, azt sokan megirigyelhetik.
Arra pedig még kíváncsibb lennék hogy 25 év után ki fog így énekelni, vagy egyáltalán ki fog itt tartani mint ő? Selena és az agyoncikkezett bajtársai már ilyen idős korukban rég a süllyesztőbe lesznek, mert nem tudtak önmagukból többet kihozni. (túl sok a valószínűsége.. upsz..)
Az pedig mindennek a teteje, hogy Mariah karrierjének végét azt jelentené, hogy félrecsúszik 1-2 helyen a hangja.(?) Kész röhej. biggrin.gif
Bezzeg ha valaki 1 tiszta hangot se bír eltalálni annak nem jósolnak ilyet.. Itt is az eladhatóság, fiatalság, szépség játszik közre.. Sajnos többet számít a mai világban ez, mintsem a dolgokhoz való tudás. Szomorú.
Tudnék és sokan tudnának mutatni annyi de annyi élőfelvételes videót, amiben porig alázza a mostani szalagra gyártott mimecsodákat.
1 felhasználónak tetszik: JBT1
2014. október 10. 00:13 #28
Pali20
Pali20
új tag
Hozzászólás: 84
Csatolások: 0
Azonosító: 93095
Szerintem csak nem volt formában és mindenképp becsülendő dolog, hogy élőben énekel. Amúgy nekem úgy tűnik, hogy a "We Belong Together" teljesen rendben volt.
2014. október 10. 16:58 #29
- törölt felhasználó -    
Nincs olyan énekes, aki mindig, minden körülmények között tisztán tudna énekelni. Ő is lehet kimerült, fáradt, és valószínűleg a magánéleti problémái is megviselik. A kákán is csomót keresnek, tényleg.
2014. október 10. 18:13 #30
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Hát van ilyen.
2014. október 10. 21:45 #31
mstk93
mstk93
visszatérő vendég

Státusz- - -
Hozzászólás: 280
Csatolások: 4791
Azonosító: 152581
Ez tényleg rossz, de ettől még nem lesz vége a karrierjének.
2014. október 14. 16:32 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet
Levin 
Jómagam nem vagyok odáig Mariahért, de ez a lejáratós cikk azért túl van spilázva. 
Mariah hangja nem a régi, és nem is lesz, de azért kíváncsi lennék hogy a mai szennyben ki énekel mindig tökéletesen élőben..??? Senki..!! Viszont ahogy ő 10-20 évvel ezelőtt tudott énekelni, azt sokan megirigyelhetik. 
Arra pedig még kíváncsibb lennék hogy 25 év után ki fog így énekelni, vagy egyáltalán ki fog itt tartani mint ő? Selena és az agyoncikkezett bajtársai már ilyen idős korukban rég a süllyesztőbe lesznek, mert nem tudtak önmagukból többet kihozni. (túl sok a valószínűsége.. upsz..) 
Az pedig mindennek a teteje, hogy Mariah karrierjének végét azt jelentené, hogy félrecsúszik 1-2 helyen a hangja.(?) Kész röhej. biggrin.gif 
Bezzeg ha valaki 1 tiszta hangot se bír eltalálni annak nem jósolnak ilyet.. Itt is az eladhatóság, fiatalság, szépség játszik közre.. Sajnos többet számít a mai világban ez, mintsem a dolgokhoz való tudás. Szomorú. 
Tudnék és sokan tudnának mutatni annyi de annyi élőfelvételes videót, amiben porig alázza a mostani szalagra gyártott mimecsodákat.

Teljesen igazad van. meghajolo.gif thumbsup.gif
2014. október 21. 19:19 #33
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Ez van. Az ember ahogy idősödik, mélyül a hangja is. Mariah pedig kifejezetten magas hangokat ad ki, természetes, hogy nehezebben tudja már őket kiénekelni. Esetleg ha legközelebb lejjebb vennék a dalait, hogy a mostani hangjának is kényelemesebb legyen, akkor talán nem lenne olyan sok csúszás.
2014. október 31. 19:56 #34
- törölt felhasználó -    
Imádom őt mert nagyon király a hangja.Szerintem a magánéleti problémái viselték meg.
2014. december 28. 02:35 #35
- törölt felhasználó -    
Lehet korral jár. Egy 60 évesnek is más a hangja mint egy 39 évesnek
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok