Starity

Dalpremier: CeCe Frey - Dead 2 Me

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 14. 00:21 #21
BrielleTreasure
BrielleTreasure
új tag

Státusz"I'll always belong in the sky"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 186868
Igazad van Szandi smileeee.gif Azon is csodálkoztam, hogy hogy-hogy Bea Millert rakta be maga elé? Nem olyan rossz ő sem, de annyira nem szerettem... a Fith Harmony számára viszont megérkezett a várva várt sikerük, bár lassan a lánybandákból Dunát lehetne rekeszteni biggrin.gif Kár, hogy nem sikerült CeCe-nek előbb kiadnia az albumát, mert akkor tuti ő is lehetett volna előzenekar (habár, mivel nem írt alá senkinek...) de a remény még él biggrin.gif
2014. október 14. 01:05 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (BrielleTreasure @ 2014.10.14. 00:21)
Igazad van Szandi smileeee.gif Azon is csodálkoztam, hogy hogy-hogy Bea Millert rakta be maga elé? Nem olyan rossz ő sem, de annyira nem szerettem... a Fith Harmony számára viszont megérkezett a várva várt sikerük, bár lassan a lánybandákból Dunát lehetne rekeszteni biggrin.gif Kár, hogy nem sikerült CeCe-nek előbb kiadnia az albumát, mert akkor tuti ő is lehetett volna előzenekar (habár, mivel nem írt alá senkinek...) de a remény még él biggrin.gif

Az a baj, hogy Bea Millerrel ugyanaz a menedzserük/lemezkiadójuk, így Deminek nem volt túl sok beleszólása, már csak azután tudta meg, hogy el volt minden rendezve... A Fifth Harmonynak pedig baromi nagy mázlijuk van Simonnal... De CeCenek ebből a helyzetből lesz a legszebb majd a sikereket elérni, és így majd még büszkébbek lehetünk rá, mert Ő legalább tényleg keményen megdolgozik érte
smileeee.gif
2014. október 14. 01:44 #23
vamphanna
vamphanna
vámpircsaj ;)

StátuszMinden,ami vámpir es misztikum.:)
Hozzászólás: 2339
Csatolások: 1
Azonosító: 165036
Imadom CeCe hangjat,egyedulallo es kulonleges.
2014. október 23. 19:54 #24
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Csatolások: 0
Azonosító: 227220
Nagyon jó dal *o*
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!