Hosszabb élet vár rád, ha kisállatot tartasz!
2014. október 08. 09:46
|
|
Kriisztiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 242 Csatolások: 43 Azonosító: 208954 offline
|
Nekem két kutyám és egy macskám van.
Annyira hozzájuk nőttem már, hogy valóban nem tudnám elképzelni az életem nélkülük. Mellesleg nagyon érdekes cikk lett!
2014. október 08. 09:50
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ez így igaz, az állatok segítenek
jó cikk lett
2014. október 08. 11:02
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
Én eddig egyetlen másodpercet sem töltöttem állatok nélkül az életemből. Volt már kutyánk, macskánk, sündisznónk- és én sem tervezem, hogy felnőtt koromra házikedvenc nélkül maradjak. Remek cikk lett, és úgy érzem, az én esetemben minden passzol a felsorolásból: kiegyensúlyozott ember vagyok, és kevés a példa rá, amikor igazán stresszes lettem volna. Bár, hogy mi a segítség a macskám részéről abban, hogy ráül a füzetemre, amikor tanulni akarok, azt nem tudom
2014. október 08. 12:23
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Hát akkor remélem én borzasztóan sokáig fogok élni, mert itthon is van 2 kutyám és minden hétvégén menhelyre is járok
2014. október 08. 15:10
|
|
Neesha5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 232575 offline
|
Hála az égnek, nekem is van állatom!
Ha nem lenne, talán már megevett volna a depresszió.
Szerintem nagyon helyes, hogy tartanak állatos terápiákat.
Viszont azt hozzátenném, hogy sajnos nem mindenki választott magához illő állatot. Sokan azért vesznek kutyát, mert "menő" és hát "miért ne"?
Csakhogy ezzel az a baj, hogy szerencsétlen állat talán napok- vagy néhány rövidke év elteltével az utcán találja magát, "gazdija" butasága miatt.
Nem mindegy, milyen állatot választ az ember, valamint az is fontos szempont, hogy mi célból teszi. Hozzám például egyáltalán nem illik kutya, mert az biztos, hogy nem vinném el egy sétára sem az utcámban.
Egyszerűen nem!
De mindegy. A lényeg az, hogy örülök az állatkedvelők szorgos munkájának!
Ha nem lenne, talán már megevett volna a depresszió.
Szerintem nagyon helyes, hogy tartanak állatos terápiákat.
Viszont azt hozzátenném, hogy sajnos nem mindenki választott magához illő állatot. Sokan azért vesznek kutyát, mert "menő" és hát "miért ne"?
Csakhogy ezzel az a baj, hogy szerencsétlen állat talán napok- vagy néhány rövidke év elteltével az utcán találja magát, "gazdija" butasága miatt.
Nem mindegy, milyen állatot választ az ember, valamint az is fontos szempont, hogy mi célból teszi. Hozzám például egyáltalán nem illik kutya, mert az biztos, hogy nem vinném el egy sétára sem az utcámban.
Egyszerűen nem!
De mindegy. A lényeg az, hogy örülök az állatkedvelők szorgos munkájának!
2014. október 08. 16:19
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Nekem is kellene egy kiskutya.Ma is olyan aranyosat láttam.Alig bírtam megállni,hogy ne simogassam meg.de nekünk sajnos nem olyan kutyánk van,mert nem én döntöttem el,hogy milyen legyen,az a kis aranyos,amilyet láttam,meg nm is illene ide.Túl veszélyes,és nem lenne elég kellemes neki szerintem.=/ Talán majd egyszer...
2014. október 08. 16:32
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Nekem van egy macskám, és nagyon szeretem, baromi szelíd, de nagyon durván, iszonyú sokat beszél (0-24), és reggel 5kor úgy ébreszt, hogy felmászik az emeletes ágyra a létrán, és el kezd rajtam ugrálni
És állandóan simogattatja magát
2014. október 08. 17:41
Nagyon érdekes cikk lett ^^ Én úgy szeretnék amúgy egy kutyát ^^ Majd lesz is <3
2014. október 08. 19:02
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
igen... teljesen egyetértek :3 ... else tudnám képzelni az éltemet cica és kutya nélkül ..egyszerűen imádom őket!!
2014. október 08. 19:57
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
Imádom az állatokat
és eddig is éreztem, mennyire jó hatással van rám a közelségük. Persze, ahogy az adatlapomon is írtam, a kutyákat imádom-szeretem a legeslegjobban.
2014. október 08. 21:02
Nagyon jó cikk lett
Nekem is van egy kutyusom, úgyhogy így még érdekesebb olvasni ^^
2014. október 09. 12:10
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nekem is van 3 kutyám, és tényleg jó hatással vannak az emberre. Nagyon szeretem őket.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: