Lucy Hale kiáll a bántalmazott fiatalokért
2014. október 06. 22:17
Lucy Grat ilyen sztárok kellenek nem botrányhősök!!
2014. október 06. 22:28
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát igen ezzel is kéne többet foglalkozni és jó ha ilyenekért kiállnak
2014. október 07. 13:37
hihetetleneül rendes dolog tőle,ezért is kedvelem
2014. október 07. 14:44
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Ez nagyon nagyon kedves Lucytól!
2014. október 07. 15:06
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Szep dolog ez mindenkitol,Lucy is figyelmes hogy felhivja a figyelmet az effele bantalmazasokra is
Mondjuk ertheto,hiszen az ABC Family-nel dolgozott(ott forgattak a PLL-t)
2014. október 07. 15:41
|
|
bellamagicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.03. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 234085 offline
|
ez egy nagyon szép dolog Lucy-től
ezzel a témával foglalkozni kell mert sajnos napjainkban egyre több a bántalmazott diák
2014. október 07. 15:52
|
|
Neesha5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 232575 offline
|
Szép dolog.
Sajnos manapság az imádni való felnőttek előszeretettel terrorizálják a kisebbeket és gyengébbeket, magyarul a lányokat.
Furcsa, mert a bántalmazott gyerekek közül 10- ből kilencen nem mernék elmondani senkinek.
Egyszerűen félnek és emiatt ki is alakul náluk a zárkózottságuk és szorongásuk.
Én személyem szerint puszta kézzel fojtanám meg azokat, akik verni merik a gyereküket, vagy ami a legrosszabb, lelkileg törik össze őt.
Mert ez utóbbiból jóval több van.
Hogy melyik a rosszabb? Felesleges rajta agyalni.
Olvastam egy cikket a gyermek- bántalmazásról, amiben leírják, hogy az is bántalmazásnak számít, ha a szülők egymással ordibálnak.
Újdonság?
Szerintem reális!
Én sem verni nem fogom a gyerekem, sem lelkileg sértegetni, az biztos.
Az a baj sok esetben, hogy az anya nem hajlandó elhagyni a férjét.
Egyszerűen képtelen megtenni.
És ilyenkor szegény gyerek gondolkodjon, vagy mi?
Túl sok mindent elvárnak tőlünk, holott a hülye kis retardált felnőttek se tudják, mit kell tenniük, ha akár az életük forog kockán!
Én ilyenkor legszívesebben a falat kaparnám.
Abban bízom, hogy a jövőben sokkal boldogabb családok lesznek, és sokkal kevesebb lesz a testi fenyítés és a lelki- terror...
Sajnos manapság az imádni való felnőttek előszeretettel terrorizálják a kisebbeket és gyengébbeket, magyarul a lányokat.
Furcsa, mert a bántalmazott gyerekek közül 10- ből kilencen nem mernék elmondani senkinek.
Egyszerűen félnek és emiatt ki is alakul náluk a zárkózottságuk és szorongásuk.
Én személyem szerint puszta kézzel fojtanám meg azokat, akik verni merik a gyereküket, vagy ami a legrosszabb, lelkileg törik össze őt.
Mert ez utóbbiból jóval több van.
Hogy melyik a rosszabb? Felesleges rajta agyalni.
Olvastam egy cikket a gyermek- bántalmazásról, amiben leírják, hogy az is bántalmazásnak számít, ha a szülők egymással ordibálnak.
Újdonság?
Szerintem reális!
Én sem verni nem fogom a gyerekem, sem lelkileg sértegetni, az biztos.
Az a baj sok esetben, hogy az anya nem hajlandó elhagyni a férjét.
Egyszerűen képtelen megtenni.
És ilyenkor szegény gyerek gondolkodjon, vagy mi?
Túl sok mindent elvárnak tőlünk, holott a hülye kis retardált felnőttek se tudják, mit kell tenniük, ha akár az életük forog kockán!
Én ilyenkor legszívesebben a falat kaparnám.
Abban bízom, hogy a jövőben sokkal boldogabb családok lesznek, és sokkal kevesebb lesz a testi fenyítés és a lelki- terror...
2014. október 07. 15:58
|
|
twisted paranoiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 165633 offline
|
Örülök, hogy vannak még ilyen jó emberek.
2014. október 07. 16:05
Lucyról eddig tudtam ,hogy nagyon kedves aranyos lány és ezzel még jobban bebizonyította.
2014. október 07. 16:17
Eddig is tudtam hogy nagyon kedves. Ez a lehető legjobb amit tett!
2014. október 07. 16:22
Ha nekem gyerekem lenne biztos nem bántanám sehogy sem és követném anya, apa és a kereszttesvérem példáját mert a fő nekik a szeretet, türelem és én is igy akarom nevelne a gyerkőcömet <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: