Starity

Súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchi

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 07. 21:13 #61
- törölt felhasználó -    
‪#‎redforJules‬, ‪#‎dressforJules‬, továbbá.
Persze már az első balesetnél is le kellett volna állítani, de még jobb lett volna, ha az eső miatt meg sem tartják. De biztos tanultak belőle.
2014. október 07. 21:36 #62
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
vasárnap délelőtt énekfellépésem volt, tök jól sikerült, utána sokan odajöttek megdicsérni, aztán finom ebéd a nagymamánál, majd otthon leültem a tv elé a japán nagydíjat nézni, és idáig tartott a csodás napom... jules balesete után egész nap olyan szomorú voltam, mert nagyon megviselt a dolog
azóta a suliban is erről beszélünk mindig, sokan schumi és senna balesetéhez hasonlítják, de azért remélem nem az lesz a végkifejlet!
még csak 26 éves és feltűnően helyes is!!!!!!!! smileeee.gif kár lenne érte, a ferrari pilótája lett volna elvileg idővel!
remélem hamarosan jobban lesz és folytatja pályafutását, mert ez az élete, ezért küzdött egész idáig, ezt nem érdemelte meg!
jobbulást és kitartást neki!
2014. október 07. 21:57 #63
- törölt felhasználó -    
A tény, hogy ezt Adrian végignézte, eléggé sokkoló. Nem néztem végig a futam második felét, álmos voltam, és bealudtam, amikor pedig felkeltem, az a hír fogadott, hogy Jules súlyos balesetet szenvedett...
Tényleg hajlamosak vagyunk elfeledkezni ezekről a pilótákról, akik a kisebb csapatoknál versenyeznek, pedig az az igazság, hogy a Forma-1 -ben az összes srác profi, nem véletlenül vannak itt. Hihetetlenül veszélyes sportág, ezért is nyugodtan fel lehet nézni az összes pilótára, akik minden félelem nélkül csinálják, szórakoztatnak minket, pedig a kockázat megvan.
Melengette a szívem rendesen ez az óriási összefogás az F1-család részéről Jules-ért, ilyenkor látszik meg, hogy mennyire összetartozik ez az egész, a rajongók, a pilóták, meg mindenki, aki ott dolgozik.
Szörnyű, ami történt, hogy egy ilyen fiatal, tehetséges srác kórházban fekszik. Az a futam kaotikus volt, minden szempontból, de utólag könnyű okoskodni, az már nem fordítja vissza az eseményeket. Jó pár döntést meg lehetett volna hozni másképp, de ki látta előre, hogy ez lesz? Mindenesetre rossz vége lett. De ez az eset jó tanulság lesz arra, hogy a későbbiekben ilyen ne forduljon elő...
Bár elég rosszak a kilátások Jules felépülését illetően, de hinni kell, hogy képes lesz rá, mert igen is vannak kivételek... Nagyon remélem, hogy mihamarabb pozitívabbak lesznek a dolgok, nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá.
#ForzaJules
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. október 07. 22:11 #64
- törölt felhasználó -    
Hát én néztem vasárnapom a F1-et és hát,amikor ezt megláttam a szívem majd kiugrott a hejérol sad.gif Szegény és még nagyon fiatal és már ilyen balesetje volt sad.gif Remélem hogy hamar meggyógyulj szegény minden este imátkozzok érte sad.gif heart.gif Csakis ennyit mondannék neki "Stay Strong" ♥ cray.gif
2014. október 07. 22:53 #65
Iceman9519
Iceman9519
visszatérő vendég
Hozzászólás: 189
Csatolások: 0
Azonosító: 205030
Csak hogy egy kis reménnyel is szolgáljak. Richard Hammond(Top Gear) műsorvezetőjének is volt egy hatalmas balesete ami ugyanígy végződött és egy lyukas garast se adtak volna rá hogy normális életet élhet valaha aztán csodával határos módon mégis 1 év múlva már minden rendben volt vele és mai napig boldogan él smileeee.gifÚgyhogy ez még nem veszett úgy Julesnek!
2014. október 07. 23:08 #66
- törölt felhasználó -    
Idézet (Iceman9519 @ 2014.10.07. 22:53)
Csak hogy egy kis reménnyel is szolgáljak. Richard Hammond(Top Gear) műsorvezetőjének is volt egy hatalmas balesete ami ugyanígy végződött és egy lyukas garast se adtak volna rá hogy normális életet élhet valaha aztán csodával határos módon mégis 1 év múlva már minden rendben volt vele és mai napig boldogan él smileeee.gifÚgyhogy ez még nem veszett úgy Julesnek!

Igen, na ő az egyik kivétel! smileeee.gif Kis túlélő wub.gif Szóval csodák igenis történhetnek! smileeee.gif
2014. október 08. 09:11 #67
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
Hozzászólás: 3669
Csatolások: 40065
Azonosító: 158683
Ha azon múlik Jules felépülése - és tök mindegy, hogy ez az F1-es pályafutásának folytatását vagy 'csak' a normális életet jelenti - akkor én most inkább elhallgatom ezeket a negatív kommenteket.

Idézet (Iceman9519 @ 2014.10.07. 22:53)

Belőled Iceman9519 pedig a próféta szóljon, adja az Isten, hogy Jules is hasonlóan járjon, az tényleg a javára lehet, hogy fiatal és sportoló, erős a szervezete, és a fél világ érte szorít, vele van.

Én nem tudtam egyébként Richard Hammondról, hogy hasonlóan járt, nem vagyok Top Gear rajongó de tudom ki ő, és ha ezt az infót nem mondod most soha nem gondoltam volna. Hihetetlen.

#ForzaJules heart.gif
2014. október 08. 15:23 #68
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1803
Azonosító: 17168
Láttam a videót a balesetről, elképesztően durva, borzasztó. Csoda, hogy még életben maradt! Bízom benne, hogy kapunk pozitív híreket róla, reménykedem, hogy felépül!
2014. október 08. 19:53 #69
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
Hozzászólás: 674
Azonosító: 197566
Az lett volna a legjobb, hogyha meg sem tartják.
2014. október 08. 20:12 #70
mili..summer
mili..summer
új tag
Hozzászólás: 58
Azonosító: 199538
Szörnyű baleset volt... Nagyon szurkolok Bianchinak, hogy felépüljön! Remélem valahogyan érzi, hogy milliónyian aggódnak érte és szurkolnak neki, hogy mielőbb újra mosolyogni láthassák.
2014. október 08. 21:08 #71
Denali
Denali
detective
Hozzászólás: 6318
Csatolások: 5685
Azonosító: 31534
Szegény Jules... Nagyon durva, ami történt vele. Diffúz axonális károsodása lett, amit azt jelenti, hogy a fehérállományt nagy területen éri a károsodás, emiatt alakul ki az eszméletvesztés és a vegetatív állapot. A betegek 90 százaléka soha többé nem ébred fel a kómából. Remélem, Jules fel fog épülni.
2014. október 09. 18:13 #72
viki808
viki808
új tag

StátuszThere is nothing more contagious than laughter
Hozzászólás: 40
Azonosító: 200695
Amikor láttam a videót a balesetről nagyon szíven ütött. Egyfolytában izgulok Julesért hogy jobban legyen. sad.gif
2014. október 10. 20:54 #73
Maggie.3
Maggie.3
visszatérő vendég

StátuszDance like no1 is watching, beacause they're not, they're checking their phone
Hozzászólás: 343
Azonosító: 216656
Jules a kedvencem versenyzőm... Szóhoz sem jutok. sad.gif Kitartás!!
2014. október 11. 15:21 #74
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Hát sajnos vannak ilyenek.
2014. október 12. 13:17 #75
Tina Taylor
Tina Taylor
új tag

Státusz#ForzaJules ♥
Hozzászólás: 4