Súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchi
2014. október 06. 18:03
|
|
Vampire Girl5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.16. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 173612 offline
|
Jobbulást és ne add fel Jules!!!
2014. október 06. 18:20
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
aaa borzalmas volt vegiguni a futam veget .. :/ nagyon remelem , hogy rendbe jon
ilyenkor is latni, hogy mennyire csaladias a legkor a palyan kivul, hiszen mindenki a korhazban varta az uj hireket) ForzaJules ♥ ne add fel
2014. október 06. 18:27
Elképesztőnek tartom, hogy ez az egész először Adriannal, majd - főképp - vele is megtörtént. Előbbre kellett volna tenni a futamot, de mostmár ezen nem is érdemes mérgelődni, hisz sajnos a baleset megtörtént. Kívánom neki a legjobbakat, és hogy gyógyuljon meg sikeresen, a családjának pedig kitartás!
#ForzaJules
2014. október 06. 18:31
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
UItálom az esős futamokat, mindig is utáltam, mert egy: unalmasak, kettő: szart sem látsz, három: veszélyesek. Jó, volt már ennél nagyobb eső is, viszont most még sötétedett is. Remélem nem azért nem kezdték előbb, mert akkor kevesebben nézték volna...de sajnos kinézem ezt belőlük. Egyébként a kormányon is látják a zászlókat, nem.?
Mikor senki nem tudott semmit és nem mutatták vissza sem, akkor tudtam, hogy baj van. Előbb láttam a videot és...eddig is kivoltam a képek láttán, de a video még rátett egy lapáttal. Még az a gép is elmozdult, olyan sebességgel ment neki. A képeket pedig inkább nem részletezném...
Nagyon szorítok érte, remélem rendbe jön! #ForzaJules
Mikor senki nem tudott semmit és nem mutatták vissza sem, akkor tudtam, hogy baj van. Előbb láttam a videot és...eddig is kivoltam a képek láttán, de a video még rátett egy lapáttal. Még az a gép is elmozdult, olyan sebességgel ment neki. A képeket pedig inkább nem részletezném...
Nagyon szorítok érte, remélem rendbe jön! #ForzaJules
2014. október 06. 18:32
|
|
raquel93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.23. Hozzászólás: 145 Csatolások: 14 Azonosító: 80299 offline
|
Most olvasom, hogy emberi mulasztást emlegetnek.
Nos, én fel tudok sorolni pár embert, akit felelősségre vonnék.
1. szakadó esőben, sötétedéskor miért nem küldték be a biztonsági autót? Értem én, hogy úgy tűnt ki tudják szedni onnan Sutil autóját normálisan, de már a Wéber is mondta: ilyen időben bárki kicsúszhat
2. Tájfunban nem rendezünk F1-es futamot. Itt a pont. Nem érdekel, hogy kinek mennyibe kerül az ha elhalasztanak egy futamot, itt ennek a huszonkét srácnak az életét kockáztatják. Pénzügyi érdekekből kómába jutattak egy 25 éves srácot!
3. Sötétedett! Massa üvöltött a rádióba, hogy nem elégségesek a körülmények a versenyzéshez! Kb. 5 körön keresztül hajtogatta, márpedig emberünk túl van pár futamon, csak tudja.
4. Úgy tudom, ha egy nagy daruskocsi van a pálya valamely részén (beleértve a bukóteret), minimum kettős sárga zászlót kell lengetni.
5. Bianchi is hibázott, mert sárga zászló alatt nem mehet 200 egy kanyarba. Értem, hogy minél kevesebb időt akart veszíteni, de ezt a versenyzők szájába rágják. Nem szórakozásból lengetik azt a sárga rongyot.
6. Hogy hagyhatták addig menni a versenyt, míg már nem tudott felszállni a mentőhelikopter. Szintén előírás: semmilyen világ, kontinens vagy országos megmérettetést nem lehet rendezni, ha csak felmerül(!!!) a lehetősége annak, hogy az esetleg sérülést szenvedett sportolót nem lehet a leggyorsabb úton (ebben az esetben levegőben) kórházba szállítani. Ilyen sérülésnél az életét jelentheti az a 40 perc, amit a szállítással elb*sztak.
Most hirtelen ennyi jut eszembe. És innen is csókoltatom Bernie Ecclestone urat, aki végül addig fúrta a dolgot, míg nem szombaton rendezték a futamot.
#ForzaJules! Kitartás, ne add fel!
1. szakadó esőben, sötétedéskor miért nem küldték be a biztonsági autót? Értem én, hogy úgy tűnt ki tudják szedni onnan Sutil autóját normálisan, de már a Wéber is mondta: ilyen időben bárki kicsúszhat
2. Tájfunban nem rendezünk F1-es futamot. Itt a pont. Nem érdekel, hogy kinek mennyibe kerül az ha elhalasztanak egy futamot, itt ennek a huszonkét srácnak az életét kockáztatják. Pénzügyi érdekekből kómába jutattak egy 25 éves srácot!
3. Sötétedett! Massa üvöltött a rádióba, hogy nem elégségesek a körülmények a versenyzéshez! Kb. 5 körön keresztül hajtogatta, márpedig emberünk túl van pár futamon, csak tudja.
4. Úgy tudom, ha egy nagy daruskocsi van a pálya valamely részén (beleértve a bukóteret), minimum kettős sárga zászlót kell lengetni.
5. Bianchi is hibázott, mert sárga zászló alatt nem mehet 200 egy kanyarba. Értem, hogy minél kevesebb időt akart veszíteni, de ezt a versenyzők szájába rágják. Nem szórakozásból lengetik azt a sárga rongyot.
6. Hogy hagyhatták addig menni a versenyt, míg már nem tudott felszállni a mentőhelikopter. Szintén előírás: semmilyen világ, kontinens vagy országos megmérettetést nem lehet rendezni, ha csak felmerül(!!!) a lehetősége annak, hogy az esetleg sérülést szenvedett sportolót nem lehet a leggyorsabb úton (ebben az esetben levegőben) kórházba szállítani. Ilyen sérülésnél az életét jelentheti az a 40 perc, amit a szállítással elb*sztak.
Most hirtelen ennyi jut eszembe. És innen is csókoltatom Bernie Ecclestone urat, aki végül addig fúrta a dolgot, míg nem szombaton rendezték a futamot.
2014. október 06. 18:39
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Egyik kedvenc pilótám, nem lehet igaz, hogy ez történt!
Mikor már leintették a versenyt, tudtam, hogy nagy baj van... Reméljük, hogy minél előbb és minél eredményesebben felépül!
2014. október 06. 18:44
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
Számomra már az is felfoghatatlan, hogy tájfunban miért, ismétlem MIÉRT kell versenyt rendezni?
Van, aki azért néz F1-et, hogy lásson egy-két bukást.
Azoknak üzenem, hogy kapják be, és ha ennyire izgi nekik, akkor csapódjanak ők bele egy fába.
Ideje lenne ellenállni kicsit a média nyomásának, mert úgy vélem, mindez nem történt volna meg, ha nem a pénz beszélne...
Bianchi tehetséges, és ezt nem sajnálatból mondom, hanem mert tényleg így van. A hideg ráz folyamatosan, mikor a vele kapcsolatos híreket olvasom, a videót meglátva pedig 3 percig döbbenten ültem a képernyő előtt. FUCKFUCKFUUUUUCK!!
Hajrá Jules, erős vagy! #ForzaJules
Van, aki azért néz F1-et, hogy lásson egy-két bukást.
Azoknak üzenem, hogy kapják be, és ha ennyire izgi nekik, akkor csapódjanak ők bele egy fába.
Ideje lenne ellenállni kicsit a média nyomásának, mert úgy vélem, mindez nem történt volna meg, ha nem a pénz beszélne...
Bianchi tehetséges, és ezt nem sajnálatból mondom, hanem mert tényleg így van. A hideg ráz folyamatosan, mikor a vele kapcsolatos híreket olvasom, a videót meglátva pedig 3 percig döbbenten ültem a képernyő előtt. FUCKFUCKFUUUUUCK!!
Hajrá Jules, erős vagy! #ForzaJules
2014. október 06. 18:46
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Most komolyan, ha tájfun van akkor miért tartják meg?!
#ForzaJules!
#ForzaJules!
2014. október 06. 18:52
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2014.10.06. 17:49)
Egy videóban én olyasmit láttam, hogy azon a részen nem sárga zászlózás volt, hanem még a zöldet lengették... bár hogy tényleg így volt-e, azt nem tudom, mert én tegnap inkább a WTCC-t néztem.
#ForzaJules, az egész motorsportvilág érted drukkol.
A zöld zászlót azért láthattad, mert a zászlót lengető sportbíró a baleset helye után volt, tehát onnantól elvileg lehet nyomni megint a gázt. Ez jellemzően az összes versenysportban így van, lokális sárga zászló esetén a baleset helye után rögtön zöldet lengetnek.
Nem szeretném védeni a versenyigazgatóságot, védjék meg magukat, de egy ilyen baleset éppen úgy megtörténhetett volna száraz pályán is. Azt el kell fogadni, hogy látványsportnak, és show műsornak nevezik, mégis, minden pillanatban az életükkel játszanak a versenyzők. Olyan tempónál, amire egy F1-es autó képes, minden gyorsan történik.
Olvastam különböző oldalakon, hogy át kellene dolgozni a szabályokat, és minden balesetnél a pályára kellene küldeni a Safety Car-t is. Ez egy baromság, sokszor éppen hogy feleslegesen küldik be. A versenyzők kiesnek a ritmusból, figyeljék a lekörözötteket, stb. Egy átlagos versenybaleset esetén a legegyszerűbb szabályt kellene alkalmazni, pont mint a Le Mans-i 24 órás autóversenyen. A baleset helyszínén mindenki kötelezően lassítson le mondjuk 80 Km/órára, adott esetben kapcsolják be a pit limitert, az úgy sem engedné átlépni a sebességkorlátot, és amint elhagyta a zónát, mehet tovább.
Láttam egy amatőr videót a balesetről, a brutális szó az ütközésre még finom megfogalmazás. Annak a munkagépnek, amit eltalált, kb. 6,5-7 tonna a súlya, és úgy pattant odébb jó egy métert az ütközéskor, mintha papírból lenne.
Semmi mást nem szeretnék jobban, mint újra versenyautóban látni Bianchit. Aki hívő, az imádkozzon, én a magam részéről nagyon reménykedem a teljes felépülésében.
2014. október 06. 19:05
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (joe_r @ 2014.10.06. 18:52)
A zöld zászlót azért láthattad, mert a zászlót lengető sportbíró a baleset helye után volt, tehát onnantól elvileg lehet nyomni megint a gázt. Ez jellemzően az összes versenysportban így van, lokális sárga zászló esetén a baleset helye után rögtön zöldet lengetnek.
Nem szeretném védeni a versenyigazgatóságot, védjék meg magukat, de egy ilyen baleset éppen úgy megtörténhetett volna száraz pályán is. Azt el kell fogadni, hogy látványsportnak, és show műsornak nevezik, mégis, minden pillanatban az életükkel játszanak a versenyzők. Olyan tempónál, amire egy F1-es autó képes, minden gyorsan történik.
Éppen most olvastam én is, hogy a zöld zászló már a baleset helyszíne után volt, csak olyan szögből videóztak, hogy tökre úgy néz ki, mintha ott lenne.
Igaz, éppen úgy megtörténhetett volna száraz pályán is... viszont ez sokkal kockázatosabb volt: a nagyon csúszós pálya és a kopott gumik nem pont a legjobb kombináció.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2014. október 06. 20:07
Egyszerűen ez szörnyű hír volt!Ajjj,,,ezt annyira sajnálom !
2014. október 06. 20:20
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Idézet (raquel93 @ 2014.10.06. 18:32)
Most olvasom, hogy emberi mulasztást emlegetnek.
Pár kiigazítás. Az időjárás alkalmas volt a versenyzésre, a többség kopott intereken autózott, inkább a sötétedés volt a nagyobb gond de nem emiatt történt a baleset. Massa mindig túldramatizál. Az FIA többször is felajánlotta hogy előrébb hozzák a startot de a Honda(a promoter) ebbe nem ment bele nézettségvesztés miatt. Tehát ez nem Mr.E hibája. A helikopter fel tudott volna szállni, ezt később meg is erősítették. Orvosi megfontolásból vitték egy közelebbi kórházba. Ezentúl a traktorokat is valami védő anyaggal körbe kéne borítani hogy tompítsa az esetleges ütközéseket+valami központilag irányított limiter kéne az autókba ilyen esetre mert mint láthatjuk magasról tojnak a sárga zászlóra. És ami még lényegesebb szépen vissza kéne rakni a startot a hajnali órákra mint régen és akkor nem lenne baj a sötétedéssel csak hát főként az angoloknak nem tetszik hogy hajnali 4 kor kell kelni egy futamra.
joe_r
2014. október 06. 20:29
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Még mindig ki vagyok akadva, hogy nem küldték be a biztonsági autót, vagy, hogy eleve nem állították meg a futamot. A brit nagydíjon rohadtul fontos volt egy behorpadt korlátot kicserélni és emiatt megállítani a versenyt. Tájfun alatt bezzeg csak menjenek. Akárki, akármit mond ez súlyos hiba volt a versenyigazgatóságtól.
Bianchi kitartást! Mindenki szorít érted!
Én még F1 fanként is úgy gondolom, hogy inkább ne rendezzenek meg egy futamot és még egyszer ilyen ne történhessen meg.
Bianchi kitartást! Mindenki szorít érted!
Én még F1 fanként is úgy gondolom, hogy inkább ne rendezzenek meg egy futamot és még egyszer ilyen ne történhessen meg.
2014. október 06. 20:39
|
|
raquel93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.23. Hozzászólás: 145 Csatolások: 14 Azonosító: 80299 offline
|
Idézet (Iceman9519 @ 2014.10.06. 20:20)
Pár kiigazítás. Az időjárás alkalmas volt a versenyzésre, a többség kopott intereken autózott, inkább a sötétedés volt a nagyobb gond de nem emiatt történt a baleset. Massa mindig túldramatizál. Az FIA többször is felajánlotta hogy előrébb hozzák a startot de a Honda(a promoter) ebbe nem ment bele nézettségvesztés miatt. Tehát ez nem Mr.E hibája. A helikopter fel tudott volna szállni, ezt később meg is erősítették. Orvosi megfontolásból vitték egy közelebbi kórházba. Ezentúl a traktorokat is valami védő anyaggal körbe kéne borítani hogy tompítsa az esetleges ütközéseket+valami központilag irányított limiter kéne az autókba ilyen esetre mert mint láthatjuk magasról tojnak a sárga zászlóra. És ami még lényegesebb szépen vissza kéne rakni a startot a hajnali órákra mint régen és akkor nem lenne baj a sötétedéssel csak hát főként az angoloknak nem tetszik hogy hajnali 4 kor kell kelni egy futamra.
Sutil is mondta, hogy az eső egyre inkább szakadt, azon a ponton pedig többen is felúsztak.
Igen az FIA valóban felajánlotta, de ennek mi köze van Mr. E-hez? Pont ő volt az, aki beszólt az FIA-nak, hogy mekkora baromság ez. Még olvastam cikket arról, hogy utána néztek, hogy Mr. E. megakadályozhatja-e, ha az FIA meghozza a döntést. Nem az FIA-t okoltam, bár most nem értettem Charlie-t, hogy miért nem küldte be a SC-t.
Olvastam ezt az orvosi megfontolásból dolgot, de utána a BBC és a Sky Sports is írta, hogy ez téves információ. Nem tudom, hogy mi az igazság ezzel kapcsolatban, nem hinném, hogy sokkal kockázatosabb helikopterrel vinni valakit, mint mentővel.
Abban viszont egyet értünk, hogy a Hondának komoly felelőssége van.
A limiter dolog nem rossz ötlet, bár esős körülmények között, főleg akkor ha vízátfolyások vannak a pályán én indokoltnak érzem a SC beküldését.
Lehet, hogy Massa mindent túldramatizál, de Sutil? Rosszak voltak a látási viszonyok. Ezt jelezték és mégis mindenki magasról tojt rá.
Szandi0820
2014. október 06. 20:58
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Idézet (raquel93 @ 2014.10.06. 20:39)
Sutil is mondta, hogy az eső egyre inkább szakadt, azon a ponton pedig többen is felúsztak.
Igen az FIA valóban felajánlotta, de ennek mi köze van Mr. E-hez? Pont ő volt az, aki beszólt az FIA-nak, hogy mekkora baromság ez. Még olvastam cikket arról, hogy utána néztek, hogy Mr. E. megakadályozhatja-e, ha az FIA meghozza a döntést. Nem az FIA-t okoltam, bár most nem értettem Charlie-t, hogy miért nem küldte be a SC-t.
Olvastam ezt az orvosi megfontolásból dolgot, de utána a BBC és a Sky Sports is írta, hogy ez téves információ. Nem tudom, hogy mi az igazság ezzel kapcsolatban, nem hinném, hogy sokkal kockázatosabb helikopterrel vinni valakit, mint mentővel.
A limiter dolog nem rossz ötlet, bár esős körülmények között, főleg akkor ha vízátfolyások vannak a pályán én indokoltnak érzem a SC beküldését.
Lehet, hogy Massa mindent túldramatizál, de Sutil? Rosszak voltak a látási viszonyok. Ezt jelezték és mégis mindenki magasról tojt rá.
Ha a sötétséget levesszük és csak eső intenzitását nézzük szerintem nem volt indokolt az SC, extrém esős gumival még simán mentek mint pl Magnussen. Én kivételesen megértem Whitingot, ott volt a gumifalban egy nyitás és szinte már majdnem kint voltak Sutil autójával, ezt 100-ból 99 alkalommal megúszták volna. Én sokat szidom az aszfaltozott bukótereket mert tényleg kicsit megölik a sportot de jelen esetben sokat segített volna. Ez a felázott kavicságy megdobta egyből a Marussiat és így lassulni se tudott. Pont pénteken beszéltem egy ismerősömmel hogy manapság mindent túl óvatoskodnak, igazából a legtöbb régebbi néző még a rajt előtt is ezt mondta aztán sajnos a végére megváltozott a hozzáállásunk
2014. október 06. 21:02
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
jézusom! sajnálom!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.