A Szuzukában megrendezésre kerülő Japán Nagydíj utolsó körében szenvedett majdnem tragikus balesetet a francia pilóta. Jules jelenleg is az életéért küzd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchi
2014. október 06. 16:28
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Azt látva, hogy mi maradt az autóból csoda, hogy élve kikerült onnan. Csak tartson ki a szerencséje, és élje túl! Nagyon szurkolok érte. Borzasztó, ami történt. Olyan fiatal még, remélem van elég ereje, hogy túlélje ezt.
2014. október 06. 16:31
A legjobbakat kívánom neki és remélem minnél hamarabb megygógyul. Sokat gondolok/gondolunk rá mint Schumacherre és ő is rendbe fog jönni. Jobbulás Bianchi <3 Légy erős!
2014. október 06. 16:34
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Én is láttam a futamot,mikor becsapódott hirtelen a falba,nem volt szép látvány.Elég érdekesek,voltak a futamok is.Ricciardo is neki csapódott a falnak,de persze ő a szombati időmerő előtti napon.Remélem felépül,fiatal még a halálhoz.
2014. október 06. 16:34
Nagyon sajnálom szegényt! Remélem, hogy túléli és minél hamarabb rendbe jön.
2014. október 06. 16:35
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Már reggel a futam kezdetekor olyan rossz volt a hangulatom, most már tudom miért. Szörnyű baleset volt, teljesen lefagyva és értetlenül állok még mindig a történtek előtt, az egyik kedvenc pilótám, amióta csak feltűnt a F1-ben.
Nagyon remélem, hogy sikerül felgyógyulnia és láthatjuk még a pályán.
#ForzaJules
Nagyon remélem, hogy sikerül felgyógyulnia és láthatjuk még a pályán.
#ForzaJules
2014. október 06. 16:42
|
|
Kincsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 170241 offline
|
Szerintem a futam is rosszul kezdődött, és volt bennem egy olyan érzés, hogy fog történni valami rossz.
Jules az egyik kedvenc pilótám és remélem minél hamarabb rendbe jön. #ForzaJules
Jules az egyik kedvenc pilótám és remélem minél hamarabb rendbe jön. #ForzaJules
2014. október 06. 16:47
Ismét sikerült elbőgnöm magam. Istenem, csak élje túl és épüljön fel. Annyira fiatal még, és előtte áll az egész élet.
Idézet
Fernando Alonso és Felipe Massa pedig több órát töltött a sérült versenyző mellett.
2014. október 06. 17:03
|
tomikaszinosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.08. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 26884 offline
|
a belesetről a video http://www.youtube.com/watch?v=PS12izn_HX0
2014. október 06. 17:17
Nem néztem a futamot, nem is nagyon érdekel ez a téma, de sajnálom a történteket, remélem meggyógyul.
2014. október 06. 17:20
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Brutális milyen erővel csapódott be. A több tonnás traktor felemelkedett és arrébb esett mint valami játékautó :/ Bízok benne hogy felépül és nem törik el benne semmi mint az előző nagy baleseténél. Sokra viszi ő még!
2014. október 06. 17:21
|
|
evipontötvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 199233 offline
|
Néztem a futamot és szörnyű!!! A balesetet nem mutatták, de nagyon súlyos állapotban van. Nem vagyok rajongója, de egy ember életéről van szó...
Maradj velünk, Bianchi!
Maradj velünk, Bianchi!
2014. október 06. 17:22
Idézet (kurrek @ 2014.10.06. 17:15)
Én Alonso rajongó vagyok, ha valaki a titulusomból nem vette volna észre, de nem csak ő, hanem az összes pilóta bent volt a kórházba!
Benne is van a cikkben; "A F1-ben példátlan összefogás mutatkozott meg tegnap, hisz több újság is arról számol be, hogy mind a 21 versenyző a kórházba sietett."
2014. október 06. 17:22
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Hihetetlen, hogy annyi biztonsági előírás, készültség ellenére ez a tragédia megtörténhetett! Felelőtlenség volt ilyen időjárási körülmények között elindítani a futamot, az pedig, hogy az egyre romló látási viszonyok - amikre Sutil is hivatkozott - ellenére sem intették le a versenyt, óriási hiba!
25 éves, nem érhet így véget az élete! Nagyon szorítok érte, és remélem, nem adja fel a küzdelmet.
#ForzaJules
25 éves, nem érhet így véget az élete! Nagyon szorítok érte, és remélem, nem adja fel a küzdelmet.
#ForzaJules
2014. október 06. 17:49
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 online
|
Egy videóban én olyasmit láttam, hogy azon a részen nem sárga zászlózás volt, hanem még a zöldet lengették... bár hogy tényleg így volt-e, azt nem tudom, mert én tegnap inkább a WTCC-t néztem.
Egyszerűen nem bírom felfogni ésszel, hogy a versenyigazgatóság miért nem hozta előrébb a futamot, ahogy pedzegették. Óriási felelőtlenség volt.
#ForzaJules, az egész motorsportvilág érted drukkol.
#ForzaJules, az egész motorsportvilág érted drukkol.
2014. október 06. 18:03
|
|
itsmechanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 234129 offline
|
Teljes mértékben egyet értek a hozzászólók nagy részével,főleg az előttem szólóval ( Szandi0820 )
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: