10 előadó, aki idősebb, mint gondolnád
2014. október 06. 09:01
Azért megnyugtat, hogy nem csak szerintem kakukktojás Aniston. Olyan szinten rendellenesek már a vonásai, hogy már az arca se rebben. Aki kétségbeesetten próbál fiatalabbnak tűnni, az nem vezet semmi jóra. Engem nem tud megtéveszteni. J.Lo-nak sokkal ügyesebb a plasztikai sebésze. Ez tény. Sokkal jobban néz ki most mint huszonévesen. Dylan McDermott pedig simán apám lehetne, de nem zárnám ki az erkélyre.
2014. október 06. 09:22
Tényleg sokkal fiatalabbnak tűnnek, mint amennyik.
2014. október 06. 09:23
Én is úgy akarok majd kinézni 45 évesen, mint Jennifer Aniston!!!!!!!!!!!!
2014. október 06. 09:44
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Nem is tudom, szerintem Sandra Bullock és Jennifer Aniston kora nem meglepő. Ők legfeljebb 4-5 évet tagadhatnának le a korukból és azt is csak a sminknek köszönhetően. Viszont a többiek tényleg nagyon szerencsések (az előbbi kettő sem panaszkodhat, hiszen ettől függetlenül gyönyörűek) tíz vagy akár húsz évvel is fiatalabbnak néznek ki a valós koruknál.
2014. október 06. 09:47
Avrilt még beleírhattátok volna.
Gwenen és Dylanen lepődtem meg legjobban. Katy-n azért a sok smink is besegít.
2014. október 06. 10:33
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jennifer Lopez,Sandra Bullock,Gwen Stefani,Jennifer Aniston,csodásan néznek ki...hihetetlen hogy mennyi idősök a kor nem látszik rajtuk csinos szép nők!!!
Remek formában vannak talán most még szebbek mint fiatalabb korukban!!
Remek formában vannak talán most még szebbek mint fiatalabb korukban!!
2014. október 06. 13:11
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
A sztárok általában a boltba sem ugranak le smink nélkül. Nézzük meg pl. Katy-t, Anistont vagy J.Lo-t smink nélkül, és nem biztos hogy ugyanazt fogjuk gondolni róluk aztán is, hogy letagadhatnánk x évet... Az hogy kin mennyire látszik meg a kor rengeteg dolgon múlik. Múlik azon egyszer, hogy mennyire él stresszes életet, milyen géneket örökölt, és mennyit áldozhat az öregedés elleni harcra. A sztároknak munkaköri kötelességük jól kinézni (észrevesznek nagyító alatt egy apró ráncocskát, és már irány is a plasztikai sebészet). Nem jelenhetnek meg nyilvánosan természetes valójukban, mert rögtön megcsappanna a fandomuk vagy fel sem ismernék Őket. Szvsz nagy különbség van "átlag, földi halandó" ember és sztár kinézete között.
2014. október 06. 13:19
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Vanessa Bloom!
Néznéd meg őket reggel ébredés után smink nélkül, valószínű nem ezt gondolnád. Katy Perryről köztudott, hogy még aludni se fekszik le smink nélkül. Vajon miért? Ugyan már, ők is csak emberek.
Néznéd meg őket reggel ébredés után smink nélkül, valószínű nem ezt gondolnád. Katy Perryről köztudott, hogy még aludni se fekszik le smink nélkül. Vajon miért? Ugyan már, ők is csak emberek.
2014. október 06. 13:23
Hát voltak meglepik,de a nagyrészről már tudtam,de nagyon jó a cikk,ügyi a fogalmazás!
2014. október 06. 13:24
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Adam-et tényleg 24 körül saccoltam....
2014. október 06. 13:38
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
10-15 évvel fiatalabbnak néztem mindenkit.
2014. október 06. 13:46
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Azért azt se feledjük el, hogy nem feltörekvő, hanem nagyon is elismert sztárokról beszélünk, így ők kényelmesen megtehetik, hogy annyit költsenek a szépségükre, aminnyit csak akarnak. Ledöbbentett, amikor véletlen ráakadtam egy cikkre, amiben kiderült, hogy Rihanna hetente 12 millió forintnyi összeget költ magára...
2014. október 06. 14:29
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Hú, Jeniferen (vagy legalábbis azon a képen) baromira meglátszik a kora.
A kirakott képen látszik hogy több rétegnyi smink van rajta... Fúj!
A kirakott képen látszik hogy több rétegnyi smink van rajta... Fúj!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: