Idézet (killerqueen. @ 2014.10.04. 16:07)
Talán nem kellene leszólni. Ő volt az egyik legjobb gitáros, akit valaha ismertem. Különben meg, mondj egy sztárt, aki sohasem drogozott. Nyugodtan. Úgysincs egy sem, aki nem próbálta még ki. Mellesleg a magánéletéhez egyedül neki van köze. Ő élete, ő dönti el, mit kezd vele. Talán, majd akkor leszólhatod, ha valaha is felérsz arra a szintre, ahol ő van. Ő az egyik legértékesebb tagja ennek a bandának, nem csoda, hogy mindenki szereti. Sajnálom, hogy pont egy olyan betegségben szenved, ami miatt, talán sohasem fog tudni már úgy gitározni mint régen, de én nem adom fel a reményt! Jobbulást Malcolm, NE add fel, mi sem adjuk! Szeretünk!! 
Ez nem arról szól, hogy drogozott, ivott vagy milyen életet élt, az én nagymamám soha életében nem ivott, nem drogozott, mégsem emlékszik a saját gyermekeire, sőt a saját nevét is el-elfelejti. (Ő is ebben a betegségben szenved)
Én közvetlen közelről tapasztalom, mert vele élek, és bátran kijelentem, hogy sajnos nem hogy javulni nem fog, ez a betegség egyre rosszabb - szinten tartani egy ideig lehet, de sajnos nem lehet kigyógyulni belőle.

0 felhasználónak tetszik: