Starity

Demenciában szenved Malcolm Young

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 04. 17:54 #21
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3669
Csatolások: 40065
Azonosító: 158683
Idézet (killerqueen. @ 2014.10.04. 16:07)
Talán nem kellene leszólni. Ő volt az egyik legjobb gitáros, akit valaha ismertem. Különben meg, mondj egy sztárt, aki sohasem drogozott. Nyugodtan. Úgysincs egy sem, aki nem próbálta még ki. Mellesleg a magánéletéhez egyedül neki van köze. Ő élete, ő dönti el, mit kezd vele. Talán, majd akkor leszólhatod, ha valaha is felérsz arra a szintre, ahol ő van. Ő az egyik legértékesebb tagja ennek a bandának, nem csoda, hogy mindenki szereti. Sajnálom, hogy pont egy olyan betegségben szenved, ami miatt, talán sohasem fog tudni már úgy gitározni mint régen, de én nem adom fel a reményt! Jobbulást Malcolm, NE add fel, mi sem adjuk! Szeretünk!! heart.gif

Ez nem arról szól, hogy drogozott, ivott vagy milyen életet élt, az én nagymamám soha életében nem ivott, nem drogozott, mégsem emlékszik a saját gyermekeire, sőt a saját nevét is el-elfelejti. (Ő is ebben a betegségben szenved)
Én közvetlen közelről tapasztalom, mert vele élek, és bátran kijelentem, hogy sajnos nem hogy javulni nem fog, ez a betegség egyre rosszabb - szinten tartani egy ideig lehet, de sajnos nem lehet kigyógyulni belőle.
2014. október 05. 13:26 #22
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Úristen, nee cry.gif Ez nagyon rossz így... Folyamatosan leépül szellemileg és fizikailag is, ezt senki nem érdemli sad.gif Ő legenda. Örök. Csak reménykedjünk a legjobbért sad.gif heart.gif
2014. október 05. 15:51 #23
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Shenayla @ 2014.10.04. 17:54)
Ez nem arról szól, hogy drogozott, ivott vagy milyen életet élt, az én nagymamám soha életében nem ivott, nem drogozott, mégsem emlékszik a saját gyermekeire, sőt a saját nevét is el-elfelejti. (Ő is ebben a betegségben szenved)
Én közvetlen közelről tapasztalom, mert vele élek, és bátran kijelentem, hogy sajnos nem hogy javulni nem fog, ez a betegség egyre rosszabb - szinten tartani egy ideig lehet, de sajnos nem lehet kigyógyulni belőle.

Ez azért van, kérem szépen, mert az időskori elbutulás vagyis a demencia mindenkit utolérhet idős korára. Az agy elkezd folyamatosan leépülni, amelynek következtében a szinapszisok közötti összeköttetések megszűnnek.

Amúgy meg megdöbbentenek a kommentek, hiszen Lexi leírta érthetően a cikk utolsó bekezdésében, hogy milyen időskori megbetegedés is a demencia. Ehhez képest olvasni egyébiránt olyan IQ light kommenteket, hogy az agyamat eldobom. Pedig szerintem egy laikus számára is teljesen érthető, csak ugye néha olvasni is tudni kéne és nem csak orrba-szájba kommentelni. unsure.gif
2014. október 06. 15:29 #24
Mizorechan
Mizorechan
visszatérő vendég

StátuszShe's got a smile it seems to me, Reminds me of childhood memories"
Hozzászólás: 251
Csatolások: 0
Azonosító: 197510
Egy nagyon meghatározó ember az életembe sad.gif Zseniális gitáros, azért reménykedek a legjobbakban...
2014. október 06. 15:51 #25
HRéka0000
HRéka0000

StátuszHRéka0000 még nem állította be a státuszát Nem a fenét! Itt van! --->Jól vagyok!
Hozzászólás: 562
Csatolások: 0
Azonosító: 217712
Ez borzasztó... sad.gif Tudom, hogy ettől nem lesz jobb, de nagyon sajnálom! sad.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok