Köszönöm szépen!
Haladékot kérek! (Adatlap)
2024. szeptember 30. 19:04
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Sajnos a munkám miatt még egy hónapig teljesen el vagyok havazva, ezért szeretnék haladékot kérni november közepéig.
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
1 felhasználónak tetszik:
Alysia
2024. november 08. 20:13
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Sziasztok!
Tudom, hogy nagyon sok idő, de amennyiben lehetséges, akkor szeretnék 2 hónap haladékot kérni a lapjaim szerkesztésre. Az indokom az, hogy nemrégiben munkahelyet váltottam és jövő héttől kezdődően az időm nagy részét Budapesten fogom tölteni az oktatásaim miatt, így csak korlátozottan lesz lehetőségem arra, hogy frissíteni tudjam őket. Nem szeretném őket elhanyagolni ezen időszak alatt sem, viszont ígéretet sajnos nem tudok tenni arra vonatkozóan, hogy nem csúszok ki a határidőkből
Tudom, hogy nagyon sok idő, de amennyiben lehetséges, akkor szeretnék 2 hónap haladékot kérni a lapjaim szerkesztésre. Az indokom az, hogy nemrégiben munkahelyet váltottam és jövő héttől kezdődően az időm nagy részét Budapesten fogom tölteni az oktatásaim miatt, így csak korlátozottan lesz lehetőségem arra, hogy frissíteni tudjam őket. Nem szeretném őket elhanyagolni ezen időszak alatt sem, viszont ígéretet sajnos nem tudok tenni arra vonatkozóan, hogy nem csúszok ki a határidőkből
Selz
2024. november 19. 22:48
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Sziasztok!
Sajnos megint elmaradtam a frissítésekkel, így szeretnék még egy hónap haladékot kérni.
Köszönöm szépen.
Sajnos megint elmaradtam a frissítésekkel, így szeretnék még egy hónap haladékot kérni.
Köszönöm szépen.
Selz
2025. április 26. 19:55
|
|
|
Két hónap haladékot szeretnék kérni a lapjaimra, mert az elmúlt két hónapban is nőtt a munkahelyi terhelésem, de most még inkább.
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
Selz
2025. május 04. 13:09
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17197 Csatolások: 192945 Azonosító: 270554 online
|
Sziasztok!
Ugyan még nem járt le a szerkesztési határidejük, azonban mivel Tom Ellis, Rachel Zegler, Claudia Jessie és Charli XCX életrajzát is teljesen újraírom, szeretnék egy kis türelmet kérni addig, amíg végzek, május végéig. Folyamatosan haladok velük, de lehet, hogy az év végi hajrá miatt lesznek napok, amikor egyáltalán nem tudok majd az oldallal, és így a lapjaimmal foglalkozni.
Előre is köszönöm szépen a türelmet!
Ugyan még nem járt le a szerkesztési határidejük, azonban mivel Tom Ellis, Rachel Zegler, Claudia Jessie és Charli XCX életrajzát is teljesen újraírom, szeretnék egy kis türelmet kérni addig, amíg végzek, május végéig. Folyamatosan haladok velük, de lehet, hogy az év végi hajrá miatt lesznek napok, amikor egyáltalán nem tudok majd az oldallal, és így a lapjaimmal foglalkozni.
Előre is köszönöm szépen a türelmet!
Alysia
2025. szeptember 10. 16:45
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
Sziasztok,
holnap reggel elutazom majdnem másfél hétre és nem maradt időm frissíteni néhány adatlapot, amik ezidő alatt járnának le -ezért szeretnék kérni szeptember 21-ig haladékot.
Nagyon köszönöm!
holnap reggel elutazom majdnem másfél hétre és nem maradt időm frissíteni néhány adatlapot, amik ezidő alatt járnának le -ezért szeretnék kérni szeptember 21-ig haladékot.
Nagyon köszönöm!
Alysia
2025. szeptember 14. 19:34
|
|
|
Sajnos nem sikerült a megfelelő ütemben haladnom a frissítéssel, így szeretnék kérni két hetet a biztonság kedvéért.
Köszönöm
Köszönöm
Alysia
2025. szeptember 25. 22:47
|
|
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1794 Csatolások: 71567 Azonosító: 265584 offline
|
Sziasztok!
Van pár frissítésre váró lapom, viszont a jelenlegi kevés szabadidőm miatt szeretnék a lapjaimra 1 hónap haladékot kérni.
Köszönöm!
Van pár frissítésre váró lapom, viszont a jelenlegi kevés szabadidőm miatt szeretnék a lapjaimra 1 hónap haladékot kérni.
Köszönöm!
2026. március 11. 20:43
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Sziasztok!
Sajnos az utóbbi időszakban kicsit (nagyon inkább) megcsúsztam az adatlapjaim szerkesztésével. Mivel azonban a következő 2-3 hetem is kaotikus lesz, ezért április végéig szeretnék haladékot kérni a lapjaimra!
Nagyon szépen köszönöm!
Sajnos az utóbbi időszakban kicsit (nagyon inkább) megcsúsztam az adatlapjaim szerkesztésével. Mivel azonban a következő 2-3 hetem is kaotikus lesz, ezért április végéig szeretnék haladékot kérni a lapjaimra!
Nagyon szépen köszönöm!
Ma, 14:55
|
|
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1794 Csatolások: 71567 Azonosító: 265584 offline
|
Sziasztok!
Az elmúlt időben kevés idő jutott a lapjaimra, van pár elmaradásom, így szeretnék 1 hónap haladékot kérni, hogy minden adatlapomat naprakésszé tudjam tenni.
Köszönöm!
Az elmúlt időben kevés idő jutott a lapjaimra, van pár elmaradásom, így szeretnék 1 hónap haladékot kérni, hogy minden adatlapomat naprakésszé tudjam tenni.
Köszönöm!
Selz
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.