Sziasztok!
Szeretnék a lapjaimra haladékot kérni április végéig.
Köszönöm!
Haladékot kérek! (Adatlap)
2023. június 03. 20:28
|
|
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1794 Csatolások: 71567 Azonosító: 265584 offline
|
Sziasztok!
Szeretnék a lapjaimra haladékot kérni június végéig.
Szerk.: anyai teendők miatt július végéig szeretném meghosszabbítani, igyekszem haladni az elmaradásaimmal.
Köszönöm!
Szeretnék a lapjaimra haladékot kérni június végéig.
Szerk.: anyai teendők miatt július végéig szeretném meghosszabbítani, igyekszem haladni az elmaradásaimmal.
Köszönöm!
2023. június 23. 09:27
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Szeretnék haladékot kérni július 31-ig.
Az elmúlt három hétben a számomra legfontosabb személyt kellett ápolnom, majd elbúcsúznom tőle örökre és ez meglehetősen megviselt, így nem maradt időm, se energiám az adatlapjaimat frissíteni.
Köszönöm.
Az elmúlt három hétben a számomra legfontosabb személyt kellett ápolnom, majd elbúcsúznom tőle örökre és ez meglehetősen megviselt, így nem maradt időm, se energiám az adatlapjaimat frissíteni.
Köszönöm.
2023. augusztus 06. 17:03
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Sziasztok!
Szeretnék kérni a lapjaimra szeptember végéig haladékot. Elkezdtem a lapjaimat frissíteni, de jelenleg nincs sok időm. Alig várom a szabadságot, hogy utolérjem magamat.
Köszönöm szépen!
Szeretnék kérni a lapjaimra szeptember végéig haladékot. Elkezdtem a lapjaimat frissíteni, de jelenleg nincs sok időm. Alig várom a szabadságot, hogy utolérjem magamat.
Köszönöm szépen!
1 felhasználónak tetszik:
Alysia
2023. augusztus 09. 18:36
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Sziasztok!
Munkahelyi teendők miatt kevés szabadidőm van mostanában, ezért a hónap végéig szeretnék haladékot kérni, addigra már biztosan visszatér minden a régi kerékvágásba.
Köszönöm!
Munkahelyi teendők miatt kevés szabadidőm van mostanában, ezért a hónap végéig szeretnék haladékot kérni, addigra már biztosan visszatér minden a régi kerékvágásba.
Köszönöm!
Alysia
2023. szeptember 14. 19:19
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17197 Csatolások: 192945 Azonosító: 270554 offline
|
Sziasztok!
Az utóbbi időben elég sűrűn alakult az életem, a sok tennivaló között pedig sokkal kevesebb időm volt az oldallal foglalkozni, és főleg odáig nem jutottam el, hogy rendesen frissítsem a nálam lévő adatlapokat.
Igyekszem visszakerülni a régi kerékvágásba, és eljutni a naprakészségig, de addig is, amennyiben lehetséges, szeretnék haladékot kérni, (első körben) október végéig.
Előre is köszönöm!
Az utóbbi időben elég sűrűn alakult az életem, a sok tennivaló között pedig sokkal kevesebb időm volt az oldallal foglalkozni, és főleg odáig nem jutottam el, hogy rendesen frissítsem a nálam lévő adatlapokat.
Igyekszem visszakerülni a régi kerékvágásba, és eljutni a naprakészségig, de addig is, amennyiben lehetséges, szeretnék haladékot kérni, (első körben) október végéig.
Előre is köszönöm!
Selz1992
2023. október 22. 10:37
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Sziasztok!
Nem kapcsol be a laptopom, el kell vinnem szerelőhöz a jövő hét folyamán.
Ha lehetséges, akkor a hónap végéig szeretnék haladékot kérni a lapjaimra.
Köszönöm!
Nem kapcsol be a laptopom, el kell vinnem szerelőhöz a jövő hét folyamán.
Ha lehetséges, akkor a hónap végéig szeretnék haladékot kérni a lapjaimra.
Köszönöm!
Selz1992
2023. december 31. 19:08
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Sziasztok!
Mivel az elmúlt két hetet sajnos betegeskedéssel töltöttem, szeretnék kérni két hét haladékot.
Köszönöm
Mivel az elmúlt két hetet sajnos betegeskedéssel töltöttem, szeretnék kérni két hét haladékot.
Köszönöm
Selz1992
2024. március 18. 10:42
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Sziasztok!
Szeretnék haladékot kérni a lapjaimra április végéig, hogy mindenkit megfelelően frissíthessek.
Köszönöm a megértést!
Szeretnék haladékot kérni a lapjaimra április végéig, hogy mindenkit megfelelően frissíthessek.
Köszönöm a megértést!
2024. április 30. 23:21
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Sziasztok!
Előre nem tervezett munkahelyi komplikációk miatt sajnos alig maradt időm felzárkózni a lapjaim frissítésével, és mivel még vár rám egy korábban nem tervezett munkahelyi út, ezért május végéig szeretnék végső haladékot kérni.
(Most már elvileg felszabadulnak a hétvégéim, de ha nem, és május végéig sem sikerül frissíteni a lapokat, nem fogok több haladékot kérni.)
Köszönöm szépen!
Előre nem tervezett munkahelyi komplikációk miatt sajnos alig maradt időm felzárkózni a lapjaim frissítésével, és mivel még vár rám egy korábban nem tervezett munkahelyi út, ezért május végéig szeretnék végső haladékot kérni.
(Most már elvileg felszabadulnak a hétvégéim, de ha nem, és május végéig sem sikerül frissíteni a lapokat, nem fogok több haladékot kérni.)
Köszönöm szépen!
2024. május 01. 21:07
|
|
|
Szeretnék két hét haladékot kérni, mert későn vettem észre, hogy ideje frissíteni pár lapomat.
Köszönöm
Köszönöm
Selz
2024. május 16. 13:02
|
|
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1794 Csatolások: 71567 Azonosító: 265584 offline
|
Sziasztok!
Van pár frissítésre váró lapom, viszont jelenleg kevés időm van, így szeretnék a lapjaimra haladékot kérni május végéig.
Köszönöm!
Van pár frissítésre váró lapom, viszont jelenleg kevés időm van, így szeretnék a lapjaimra haladékot kérni május végéig.
Köszönöm!
2024. június 23. 09:42
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17197 Csatolások: 192945 Azonosító: 270554 offline
|
Sziasztok!
Most értem a végére egy meglehetősen megterhelő félévzárásnak és vizsgaidőszaknak, így most több energiám lesz a lapjaim rendbetételére és frissítésére is. Folyamatosan haladok ezzel, viszont biztos, ami biztos alapon, július végéig szeretnék haladék kérni, ha lehetséges.
Előre is köszönöm a megértést!
Most értem a végére egy meglehetősen megterhelő félévzárásnak és vizsgaidőszaknak, így most több energiám lesz a lapjaim rendbetételére és frissítésére is. Folyamatosan haladok ezzel, viszont biztos, ami biztos alapon, július végéig szeretnék haladék kérni, ha lehetséges.
Előre is köszönöm a megértést!
Selz
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.