A VIVA PUSH minden hónapban más-más feltörekvő formációt támogat és ismertet meg a hazai közönséggel. A StadiumX után, októberben Fluor és Diaz új projektje, a Wellhello a zenecsatorna felkaroltja. A popformáció Rakpart című száma hirtelen robbant be a köztudatba és azóta is vezeti a listákat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fluor Tomi új formációban is bizonyít
2014. október 01. 21:14
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
hát , grat nekik!
2014. október 01. 21:29
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Vajon az ilyen és ehhez hasonló cikkek foglalkoztatnak bárkit is úgy igazán, vagy csak azért készülnek el, hogy legyen valami (a semminél ez is jobb alapon), vagy esetleg arra kell, hogy a szerzője rendelkezzen +1 cikkel?
2014. október 01. 21:39
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Külön-külön is egy senkik zeneileg, hát még együtt.
Ennek a Diaznak meg hallgathatatlan hangja van.
1 felhasználónak tetszik:
Metamorphosis
2014. október 01. 22:25
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Diaz-t szeretem. Vagy is szoktam hallgatni 1-2 dalát.
Fluor-t nem utálom ,de nem is szeretem. Nem hallgatom.
A dal egyébként nem rossz ,de az én top listámon nem szerepel
Fluor-t nem utálom ,de nem is szeretem. Nem hallgatom.
A dal egyébként nem rossz ,de az én top listámon nem szerepel
2014. október 01. 22:58
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Grat nekik
2014. október 02. 14:11
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Kérdezem én: minek?! A fiatalok azért hallgatják, mert fúúú új és menő, és de jó stb...nem azért mert SZERETIK. Magyarországon ma már nincs olyan előadó, vagy zenész, AZ ÚJ GENERÁCIÓBAN, akit szívesen meghallgatok, vagy tényleg szeretnék...
Teljesen felesleges erőltetni ezeket, hiszen egyiknek rosszabb a hangja, mint a másiknak, és egyre rosszabbak a zenék minősége is ezáltal. Komolyan nem értem, miért akar MINDENKI énekes lenni...már lassan annyira telített lesz a piac, hogy senki nem fog zenét hallgatni, mert mindenki énekes-zenész lesz. Ha nagyobb lenne ez a kicsiny ország, akkor azt mondanám, legyen ennyi zenész, és énekes, de így teljesen felesleges.
Persze mindenki úgy gondolkozik, hogy könnyen jövő pénz, és csak néhány hangot kell kitekerni a torkából. Pedig nem, mert komoly felkészülések, rengeteg gyakorlás kellene, hogy olyan minőség legyen, amit mindenki hallgatna.
Nekem ez a véleményem erről az egész mizériáról..
Teljesen felesleges erőltetni ezeket, hiszen egyiknek rosszabb a hangja, mint a másiknak, és egyre rosszabbak a zenék minősége is ezáltal. Komolyan nem értem, miért akar MINDENKI énekes lenni...már lassan annyira telített lesz a piac, hogy senki nem fog zenét hallgatni, mert mindenki énekes-zenész lesz. Ha nagyobb lenne ez a kicsiny ország, akkor azt mondanám, legyen ennyi zenész, és énekes, de így teljesen felesleges.
Persze mindenki úgy gondolkozik, hogy könnyen jövő pénz, és csak néhány hangot kell kitekerni a torkából. Pedig nem, mert komoly felkészülések, rengeteg gyakorlás kellene, hogy olyan minőség legyen, amit mindenki hallgatna.
Nekem ez a véleményem erről az egész mizériáról..
2014. október 02. 18:23
Angel milyen igazad van!!!Én is ugyanezt gondolom!!!!!
2014. október 03. 15:29
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Fluor olyan mintha eltünt volna..
2014. október 04. 21:11
Egyszerűen annyira nem bírom az ilyen ,,zenészeket'' ....
2014. október 05. 16:49
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
imáádom őket!! :$
2014. november 08. 12:43
|
|
Tóth Zsóffiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 97 Csatolások: 30 Azonosító: 213998 offline
|
az zene kicsit jó de utálom Flour-t de Diaz-t imádom <3 <3 <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.