Vér, meztelenkedés, szex-jelenetek és Behati Prinsloo: megjelent az Animals klipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bizarr kisfilmmel jelentkezett a Maroon 5
2014. október 01. 18:58
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
aztaa:o ez bizra!
de nagyon jó szám!:3
2014. október 01. 18:59
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A zenét már hetek óta hallgatom, imádom
És ez a kisfilm állati jó lett
Adam remekül játszik benne, szerintem ha komolyabban gondolná elég jó színész lehetne belőle
Elsőre kicsit valóban érdekes volt, de nem áll messze Adam-től ez a stílus, szóval én örülök neki, szerintem az egyik legjobb videoklip/kisfilm tőlük
2014. október 01. 19:01
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Jelenleg ez a kedvencem, első pillanattól kezdve ráfüggtem. A szex jelenetek meg szerintem erotikusra de ízlésesre sikeredtek
2014. október 01. 19:06
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Egy kicsit bizar h egy "nyuzott" malac mellett enekel, de jo lett...
2014. október 01. 19:16
Nekem tetszik!A számot már lyricsként is ronggyá hallgattam. Ezt is azzá fogom hallgatni. Nagyon jó volt!
2014. október 01. 19:35
|
|
LIlcat1163új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 221445 offline
|
szerintem nagyon eredeti!!!nekem nagyon tetszik!!
2014. október 01. 20:14
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Aranyosak együtt, bár Behatit annyira nem tartom szépnek, érdekes módon akkor gyönyörű, amikor nem mosolyog, inkább flegma fejet vág. A dal nem különösebben nyerte el a tetszésemet, Adam hangja hosszútávon idegesítő, a természetellenes, feljavított magas hangjaitól néha kiráz a hideg. Alapvetően a banda stílusa nem igazán tetszett az utóbbi években, a múlt évtized második felétől volt nagyon ütős az együttes. A klip nagyon mesteri lett, látszik, hogy jó sok munkát fektettek bele és jó sok pénzt is!
2014. október 01. 20:36
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Maga a szám nagyon tetszik, de a klip egy kicsit durva.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: