A The Originals stábja híve a szerelmnek
2014. október 01. 23:08
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Elijah olyan úriember, akiből több kéne hogy legyen a mai világban.
Imádom, hogyha szerelmes, akkor azt teljes szívével teszi, és nem oylan pszichopatán, mint az öcsikéi.
Elijah bárki mellett jól mutatna, és boldoggá is tudná tenni
2014. október 02. 21:25
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Nagyon várom már
2014. október 03. 15:27
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó kis sorozat.
2014. október 04. 16:48
Elijah a tökéletes úriember, édesek lennének együtt, de én egy Hayley/Klaus párosra is befizetnék
Mellesleg remélem Kol karakterét visszahozzák, mert akkor lennek csak teljes a sorozat
2014. november 15. 18:51
|
|
Danielgillies76új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 225577 offline
|
Elsősorban: Danielből szerintem ragyogó orvos lenne,de örülök hogy láthatom a képernyőn keresztül,mert oly szinten megtetszett maga a személyisége,a mosolya meg mindig felviditja a napjaimat ha őt látom mosolyogni azonnal felszökik a pulzusom és utána olyan jó kedvem lesz mintha nyertem volna a lottón de ez belső,lelki boldogság szokott lenni h orvosnak megy megértem és ha egyszer is betévedek hozzá betegként Áldom az Urat:-D de komolyan megértem ha elmegy de ha marad annál boldogabb nem is lennék ami a ,,fekete bárány,,t illeti szerintem nincs olyan egy családba hogy fekete bárány valaki mert mindenki külön személyiség az érthető ha afele huzza a szíve de ha nem az élete célja orvosnak lenni(amit feltételésből mondok mert ugyebár nemtudom hogy mit gondol vagy hogy hogyan érez az orvos szakma iránt vagy az orvostutdomány fele) akkor az szíve joga mindenki őnmagának tervezi vagy éli életét. Én imádom hatalmAs rajongója vagyok IMÁDOM de akárkit is szeret nagy szivvel nézem a mosolyát,hallgatom a nevetését vagy akár átérzem szeretetét,szerelmét ahogy kimutatja Ő SZERINTEM EGY 99%-BAN TÖKÉLETES ÚRIEMBER és azért 99%-ban csAk mert senkisem tökéletes nem ismerem személyesen (nagy bánatomra) de ahogy eddig mutatták vagy amennyire ismerem I LOVE DANIEL <3
2014. november 25. 19:49
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
imádom Elijah karakterét:3
a sellőlányt viszont ki nem állhatom ne jöjjenek össze..
a sellőlányt viszont ki nem állhatom ne jöjjenek össze..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: