One Direction-rajongók kívánják Hayley Williams halálát
2014. október 03. 14:39
Micsoda kommentek
Régen én is imádtam az 1D-t de kinőttem.Rájöttem,hogy lassan már csak a 12-13 évesek kedvencei.Arról nem is beszélve,hogy sehol se lennének,ha nem lenne "cuki pofijuk",ahogy pár dájreksőner mondaná vagy akárhogy is kell írni.
A Paramore az zene(ízlések és pofonok) de ők tényleg tehetségesek.. Jöhetnek tömegével a szidások,nem sokat értek vele mert hidegen hagy
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. október 03. 17:43
Vannak normális Directionerek... ,de ez már rohadt beteges.
Manapság a directionerek sok összetűzésbe keverednek más-más fandomokkal (legyen az magyar,angol,orosz,német...stb).
Manapság a directionerek sok összetűzésbe keverednek más-más fandomokkal (legyen az magyar,angol,orosz,német...stb).
Bátor Ventillátor
2014. október 03. 17:54
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Nagyon-nagyon hasonlít, talán Harryék száma egy kicsit lassabb.Viszont Hayleynak nem tudom, valahogy olyan mániája lett, hogy mindenkibe beleköt. Furcsa nekem ez a csaj...
2014. október 03. 18:16
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Directioner vagyok ugyan,de azt el kell ismerni,h ők sem szentek
itsMiley
2014. október 03. 18:17
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
és ettől még bírom Hayley-t,nem kívánom a halálát.vannak elvetemült Directionerek,szerintem én nem tartozom bele,mert nem kívánom senki halálát se,főleg h Harry bírja Hay-t
itsMiley
2014. október 03. 18:43
|
|
Reby2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 175718 offline
|
tényleg nagyon hasonlít...
amúgy egyet értek Hayley-vel mert nagyon "allergiás" vagyok arra,ha valaki olyan bandás pólót vesz fel amit tulajdonképpen "nem hallgat",vay esetleg van aki nem is ismeri...mert elég sok emberen látok manapság Nirvaná-s pólót,meg ilyesmi de hát annyira nem akarok a témába merülni..
amúgy egyet értek Hayley-vel mert nagyon "allergiás" vagyok arra,ha valaki olyan bandás pólót vesz fel amit tulajdonképpen "nem hallgat",vay esetleg van aki nem is ismeri...mert elég sok emberen látok manapság Nirvaná-s pólót,meg ilyesmi de hát annyira nem akarok a témába merülni..
2014. október 03. 21:20
|
|
h.klaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 375 Csatolások: 8 Azonosító: 144176 offline
|
ezek a directionok már úgy elvannak fajulva, hogy tényleg képesek lennének megtenni de ajánlom nekik csendben maradnak mert a Hayley és "banda" között nagyon sok a különbség
2014. október 03. 21:48
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Na, itt kezdődik a baj, a vak Directionereknél... Már ne is haragudjatok, de ez felháborító, hogy egy rajongótábor képes így viselkedni. Borzasztó. Ráadásul a Directionerek 99,9%-a 10 év körül van, így nem is csodálkozom.
Szánalmas.
A dal elejéről meg csak annyit, hogy nem csak hasonlít, hanem teljesen ugyan az, csak más hangzással, és itt valóban plágiumról beszélünk.
A dal elejéről meg csak annyit, hogy nem csak hasonlít, hanem teljesen ugyan az, csak más hangzással, és itt valóban plágiumról beszélünk.
itsMiley
2014. október 03. 22:17
|
|
Spanyolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 381 Csatolások: 14 Azonosító: 214512 offline
|
Én ezt a Hayley-t nem ismerem,de komolyan azért már elég durva,hogy az ostoba kis vándájreksön fanok valakinek azt kívánják,hogy haljon meg.
A banda fanjai tök elvetemültek,mert ha valaki kritikát mond a kis csapatjukról,akkor azt már el kell árasztani mindenfajta rosszkívánsággal.
A banda fanjai tök elvetemültek,mert ha valaki kritikát mond a kis csapatjukról,akkor azt már el kell árasztani mindenfajta rosszkívánsággal.
2014. október 04. 06:25
Hogy lehet valaki ennyire, de ennyire éretlen és ostoba? Igenigen, itt most azokra a directionerekre gondoltam.
2014. október 04. 13:25
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Lopják más dalát és még ők ilyen híresek?
Nem tudom mit lehet annyira szeretni bennük és pont az egyik kedvenc sztáromat ócsárolják az idióta kis rajongóik.Én azt kínom,hogy az dögöljön meg aki Hayley-t a halálba kívánta.
Nem tudom mit lehet annyira szeretni bennük és pont az egyik kedvenc sztáromat ócsárolják az idióta kis rajongóik.Én azt kínom,hogy az dögöljön meg aki Hayley-t a halálba kívánta.
2014. október 04. 15:04
|
|
adriennadriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 132243 offline
|
Én nekem semmi bajom az 1D-vel sőt a kedvenceim voltak anno, viszont Hayley a példaképem. Annak,hogy kinek van igaza,abba nem mennék bele, de azt hogy a 10-11 éves Directon rajongók a halálba küldik Hayley-t az már durva. Nöjjetek már fel!
2014. október 04. 15:44
|
|
Tori1101visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 200397 offline
|
Azért durva hogy a Directionerek nyilvánosan ilyeneket tweetelnek hogy haljon meg Hayley meg ilyenek!Èn nem csípem se az 1D-t se a Paramore-t de ha az én kedvenceimet piszkálná Hayley akkor Sem írnék ilyet..söt még gondolni se mernék...De úgy látszik vannak ilyen emberek. (akinek nem inge nem veszi magára
)
2014. október 04. 17:10
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
Annyira szánalmas, hogy aki a One Direction-t nem isteníti, azokat a rajongók már a halálba kívánják. Ez még akkor is undorító lenne, ha Hayley nem beszélne igazat, de meghallgattam a 1D dalt, és tényleg nagyon hasonlít az It's Not Your Fault-ra. Attól, hogy nem mindenkinek a legnagyobb kedvence a One Direction, még nem kell a halálát kívánni. Szerintem akik ilyet mondanak, azok gondoljanak bele, hogy igen komoly szavakkal dobálóznak, Hayley pedig aztán tényleg nem ártott senkinek, csupán elmondta a véleményét.
2014. október 04. 17:10
|
|
Vilcsiskrrrt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 202950 offline
|
Hát én imádom a 1D azaz directioner vagyok
De Hayleyvel sincs semmi bajom:)
Valjuk be a Steal My Girl tényleg hasonlít a másik számra, de azért na..
De a sok Directionernek azért nem kellene ijet irogatni hogy haljon meg!! Kicsit túlreagálták xdd
De Hayleyvel sincs semmi bajom:)
Valjuk be a Steal My Girl tényleg hasonlít a másik számra, de azért na..
De a sok Directionernek azért nem kellene ijet irogatni hogy haljon meg!! Kicsit túlreagálták xdd
2014. október 04. 18:29
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Én nem szeretem a Hayley-t de akkor sem kellett volna a halálát kivánni!! ( Ez már tényleg sok volt a DIRECTIONOKTÓL )
2014. október 04. 18:30
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
De azért igazuk is van hogy nem kellett volna ócsárolni a fiúkat
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.