One Direction-rajongók kívánják Hayley Williams halálát
2014. október 01. 22:24
|
|
maitee99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197724 offline
|
cicusmicus8,csarlibeku111, ti nem tudom mit gondoltok... egy ember halálát minden esetben elég undorító dolog kívánni, ha 1D rajongó, ha sztár, bárki is, Hayley is pontosan ugyanolyan ember, mint a rajongók... és egyébként én mindkét együttest szeretem
2014. október 01. 22:46
|
|
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline
|
SZERINTEM amit az 1D fanok művelnek már beteges
2014. október 02. 13:41
|
sacka. HS. 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 220725 offline
|
Emberek nyugi van!!!! Szeretem az1D az tény Hayleyt is az is tény. De én még mindig nem értem hogy hogy lehet ennyire felkapni a vizet egy cikken(directioner hiba) de az még idegesítőbb hogy mért támad az összes ember szinte minden directionerre azzal hogy hülye FAFEJŰ mert csak párral beszélt nem az összessel... És én azon akadok ki hogy oké ez most nem csak egy szimpla 1d-s cikk mert itt van Hayley is de mért olvas az ember olyan cikket ami nem is érdekli ők?????? és ha nem birod az 1D-t/Hayley-t nem kell egyből lebuzizni/lekurvázni......so könyi fejezzétek be mert ezek a viták engem idegesítenek és csak ilyen kommentek vannak már..... THX :DDDD
2014. október 02. 13:51
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Paramore frontasszonya: Ha ismerném őt tuti nem úszná meg szárazon!!!!
2014. október 02. 13:56
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Vlili: fejezd már be!!!!! ne köcsögözd le a fiúkat. Nem hinném hogy az életben bántottak vagy bármilyen sértő dolgot mondtak neked!! Üzenem az 1D utálkozóinak: A negatív véleményeteket tartsátok meg magatoknak. Rohadtúl elegem van hogy folyton őket (one direction ) kell piszkálni. TARTSÁTOK MEG A VÉLEMÉNYETEKET MAGATOKNAK!!!!!!
2014. október 02. 15:45
ezen mért kell úgy felkapni a vizet??? én is voltam directioner, amikor az voltam, akkor is szidták a one direction-t (nem is kevesen) mégse kívántam annak az embernek, aki leszólta őket, a halálát. ez azért mégis csak durva
2014. október 02. 17:20
|
|
Marcellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 189081 offline
|
Idézet (sacka. HS. 1D @ 2014.10.02. 13:41)
Emberek nyugi van!! Szeretem az1D az tény Hayleyt is az is tény. De én még mindig nem értem hogy hogy lehet ennyire felkapni a vizet egy cikken(directioner hiba) de az még idegesítőbb hogy mért támad az összes ember szinte minden directionerre azzal hogy hülye FAFEJŰ mert csak párral beszélt nem az összessel... És én azon akadok ki hogy oké ez most nem csak egy szimpla 1d-s cikk mert itt van Hayley is de mért olvas az ember olyan cikket ami nem is érdekli ők?? és ha nem birod az 1D-t/Hayley-t nem kell egyből leb*zizni/lek*rvázni..so könyi fejezzétek be mert ezek a viták engem idegesítenek és csak ilyen kommentek vannak már.. THX
D
végre egy normális ember.. köszönöm!
2014. október 02. 17:23
|
|
Marcellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 189081 offline
|
Idézet (cicusmicus8 @ 2014.10.01. 20:54)
kis g*ci rajongok..assak el magukat..mit p*faznak be egy hiressegnek..he,..szanalom,irtanam tuzel,gazzal ezeket a rajongokat..fuj...HALJATOK MEG 1D RAJONGOK..PUSZULJTOK..LEK*KILOM HA TORLIK A POSZTOT..REMELEM HALLOTA ES OLVASTA EZT EGY RAJONGO..ESTE KOSSEFEL MAGAT :**..hayle..te pedig alj ki ezek ellen..vagyis..khm...sz*rd le oket..huly*e kis p*csak...ENNYI:**
eskü, jobb itt olvasni a kommenteket mint Facebookon.:'D
te meg drága, egyáltalán nem vagy normális. látszik az írásodon a korod.:) az ilyenek miatt találták fel az óvszert.:))
1 felhasználónak tetszik:
johanna92
2014. október 02. 17:41
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
cicusmicus8: nem kéne ennyire nagyra venni Hayley-t, ez a mit pofáznak be egy hírességnek dolog azért elég gáz... Nem akarom magamra vonni a fanok rosszindulatát, de Hayley nem egy királynő, vagy ilyesmi! Ez a sztáripar nagyon el van túlozva! Lehet, hogy valakinek ez nem tiszta, de a színészek és énekesek már az ÓKORBAN is azért voltak, hogy szórakoztassanak. Hayley összes pénze a rajongóitól van, úgyh inkább neki kéne térdre borulni a rajongók előtt, és nem fordítva! Most én nem Hayley ellen vagyok, mert ugyanez igaz a one direction-ra is. ( egyébként nem hiszem, hogy buzik...) Én ebből nem csinálnék nagy cuccot (mármint a plagizálásból) és az 1d sem csinált, csak az úgynevezett ,,rajongók", akiknek nincs jobb dolguk, mint ülni a gép előtt, és tweetelni ezerrel.
2014. október 02. 18:50
Hayley-nek tök igaza van, a sok dájráksöner befoghatja a pofáját...majd akkor szóljanak ha az 1D kiad egy kevésbé nyálas, normális, saját dalt...-.-
2014. október 02. 19:43
Idézet (Dorisia @ 2014.10.02. 17:41)
cicusmicus8: nem kéne ennyire nagyra venni Hayley-t, ez a mit pofáznak be egy hírességnek dolog azért elég gáz... Nem akarom magamra vonni a fanok rosszindulatát, de Hayley nem egy királynő, vagy ilyesmi! Ez a sztáripar nagyon el van túlozva! Lehet, hogy valakinek ez nem tiszta, de a színészek és énekesek már az ÓKORBAN is azért voltak, hogy szórakoztassanak. Hayley összes pénze a rajongóitól van, úgyh inkább neki kéne térdre borulni a rajongók előtt, és nem fordítva! Most én nem Hayley ellen vagyok, mert ugyanez igaz a one direction-ra is. ( egyébként nem hiszem, hogy b*zik...) Én ebből nem csinálnék nagy cuccot (mármint a plagizálásból) és az 1d sem csinált, csak az úgynevezett ,,rajongók", akiknek nincs jobb dolguk, mint ülni a gép előtt, és tweetelni ezerrel.
katt
2014. október 02. 21:11
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Jaj ez a sok kis tizenéves directioner, majd pár év múlva csak röhögnek magukon...
2014. október 02. 21:32
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Nem értem ezeket a rajongókat. Miért kívánnak ilyen semmit sem érő dolgok miatt másnak halált. Tiszta középkor. Térjenek észhez egyes rajongók!
2014. október 02. 21:53
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Hayley ugyan nem a kedvencem, de ezerszer jobban szeretem, mint az 1D-t. Nyál az egész. Aki pedig a halálát kívánja, annak a szemét szúrom ki a puszta tekintetemmel. Akkor beszéljenek, amikor tudnak majd fogalmazni és gondolkodni, addig pedig barbizzanak.
2014. október 03. 11:54
Mikor a 1D-t szidják sír a dájreksőnerek szája, de mikor ők szidnak mást még nekik áll följebb.. Azt meg lesz@rják, hogy az esetekben 80%-ában véleményt mondanak.
2014. október 03. 13:05
|
|
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline
|
Szerintem ez az egész szánalmas! Hallgassa mindenki azt ami tetszik neki! Akkor legyen Hayley-nak annyi esze hogy ilyeneket ír. Akkor legyen az 1D-nek annyi esze hogy leutánozza a másik bandát(akiről amúgy én személy szerint még nem is hallottam). Amúgy meg ha meghallgatjátok a dalt nem is hasonlít, nem tudom 10 másodpercért mért kell ilyen botrányt csinálni!!
2014. október 03. 13:44
|
|
|
villi: Nem, eszemben sem jutna megtépni csak elé állnék és mondanám neki hogy foglalkozzon a saját dolgával és ne piszkálja a fiúkat. Ennyi az egész! Szegényeket mindenki lehúzza pedig ők nem ártottak senkinek se semmit! NEM ÉRTEM! Lehet őket nem szeretni, hiszen van olyan sztár akit én sem szeretek de eszemben se jutva olyat írni hogy PL: úúú milyen nyálgép, buzik STB......... ( TERTSÁK MEG MAGUKNAK A VÉLEMÉNYÜKET ) ( CSAK ENNYIT KÉREK ha a One Directionról megjelenik egy cikk ne írjanak oda negatív véleményeket )
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.