One Direction-rajongók kívánják Hayley Williams halálát
2014. szeptember 30. 20:23
|
|
Directioner 5SOSFAMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 232742 offline
|
Miért kell beleszólnia?! És ha van benne két akkord hasonlóság, mert kb annyi van. Akkor mivan? Beszól a 5SOS-nak mkost az 1D-nek nem mondom hogy nekem nincs nagy szám de akkor is állítsa már le magát a drága
2014. szeptember 30. 20:34
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Jogos Hayley felszolalasa, akinek van fule, az hallja, hogy a 2 dal eleje, ha a tempo mas is, de gyakorlatilag megegyezik. Mostanaban egyebkent is kezd rohattul irritalni a fiuk nyekergese, ez a szam meg aztan a zenen kivul(ami koppintott) csak szar. Ezzel a huzassal sem ugrottak egy centit sem a szememben-legalabbis nem folfele.
2014. szeptember 30. 20:35
|
|
Neesha5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 232575 offline
|
Már megint ez a ,,hasonlítgatás".
Valóban nagyon hasonlít a két zeneszám egymásra, de ez a kis "bibi" őszintén szólva SENKIT sem érdekel.
A One Direction rajongók megmaradnak fanatikus directonereknek, a Paramore rajongók pedig... paramore rajongóknak.
Azok viszont, akik rátámadtak Hayley Williams- re, azoknak üzenném, hogy vagy dühterápiára, vagy pszichológushoz kéne eljárniuk. Mert nem ártana.
Valóban nagyon hasonlít a két zeneszám egymásra, de ez a kis "bibi" őszintén szólva SENKIT sem érdekel.
A One Direction rajongók megmaradnak fanatikus directonereknek, a Paramore rajongók pedig... paramore rajongóknak.
Azok viszont, akik rátámadtak Hayley Williams- re, azoknak üzenném, hogy vagy dühterápiára, vagy pszichológushoz kéne eljárniuk. Mert nem ártana.
2014. szeptember 30. 21:25
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
Fú, tényleg mintha ugyanaz lenne a két dal- csak más előadásban. Ettől függetlenül kétlem, hogy az 1D direkt plagizált volna, bár megértem Hayley kétkedését. Ami pedig azokat az őrülteket illeti, akik a halálát kívánták- menjenek az édes életbe.
2014. szeptember 30. 21:31
Na jó ez enyhén dúrva. Ez a Haley is befoghatja a száját, ha véleménye van tartsa meg magának!! A directionerek, pedig ennél mélyebbre nem is süllyedhetnek!! -.- Énis az vagyok, de nem kívánnám más halálát, mert neki nem tetszik az, ami nekem!!!
2014. szeptember 30. 21:39
Idézet (Directioner 5SOSFAM @ 2014.09.30. 20:23)
Miért kell beleszólnia?! És ha van benne két akkord hasonlóság, mert kb annyi van. Akkor mivan? Beszól a 5SOS-nak mkost az 1D-nek nem mondom hogy nekem nincs nagy szám de akkor is állítsa már le magát a drága
A mai generáció - tisztelet a kivételnek - tényleg ennyire nem tud szöveget értelmezni?
Idézet (Miraxxx @ 2014.09.30. 20:53)
írjon zenét, énekeljen, ne pedig azoknak szóljon be akik többet értek el mint ő
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. szeptember 30. 22:22
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Idézet (Miraxxx @ 2014.09.30. 20:53)
mit kell mindig magára felhozni a figyelmet. írjon zenét, énekeljen, ne pedig azoknak szóljon be akik többet értek el mint ő
Ezek szerint én jó pár évvel le vagyok maradva, ha az 1D többet ért el, mint Hayley és a Paramore. Ha 15x születnének meg, akkor sem tudnának annyit letenni az asztalra, mint a Paramore.
2014. szeptember 30. 22:50
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát nem normálisak,ha ilyeneket kívánnak!Ráadásul én szeretem Hayley-t,a One Directiont meg enyhén fogalmazva nem!
2014. szeptember 30. 23:53
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Ismét MINDEN directioner úgy lett beállítva, mint egy elmegyógyintézetből szabadult közveszélyes őrült. Elismerem, a fandomban tényleg akadnak túlzásokba eső, a józan gondolkodást mellőző fanatikusok (de finoman fejeztem ki magam...), de azért nem minden rajongó kívánná vendégül a Kaszást Hayley-nek egy beszólása miatt...
2014. október 01. 00:08
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Néha legszívesebben jómagam is kitagadnám a fandomból, pont az ilyen megnyilvánulások miatt amit ezek az elvetemült, csökött agyú rajongók csinálnak.. A halálát kívánni valakinek? Ez most komoly? Szánalmas..
Hayley reakciója pedig szerintem korrekt volt, teljesen meg tudom érteni, hisz tényleg hasonlít, és azt becsülöm még benne, hogy ő volt az első aki felfogta, hogy ilyenkor azokat kéne leb*szni, akik a zenét írták.. Bár már nekik sem ártana egy fejmosás, 4 év alatt egy számmal nem tudtak előjönni, amit teljesen totálisan ők írtak..
Hayley reakciója pedig szerintem korrekt volt, teljesen meg tudom érteni, hisz tényleg hasonlít, és azt becsülöm még benne, hogy ő volt az első aki felfogta, hogy ilyenkor azokat kéne leb*szni, akik a zenét írták.. Bár már nekik sem ártana egy fejmosás, 4 év alatt egy számmal nem tudtak előjönni, amit teljesen totálisan ők írtak..
2014. október 01. 06:51
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Miraxxx írta:
Én is szerettem régebben a Paramore pár zenéjét, de már nagyon unalmasak. És azt hallottam, ( nem biztos) hogy már szét is vált a banda, azért mert Hayley annyira elszállt magától, hogy olyanokat mondott, hogy a többi tag nem olyan fontos a bandába
Én is szerettem régebben a Paramore pár zenéjét, de már nagyon unalmasak. És azt hallottam, ( nem biztos) hogy már szét is vált a banda, azért mert Hayley annyira elszállt magától, hogy olyanokat mondott, hogy a többi tag nem olyan fontos a bandába
2014. október 01. 09:04
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.10.01. 06:51)
Miraxxx írta:
Ez rohadtul nem igaz. Sőt, pont fordítva!! Hayley folyamatosan hangoztatja, hogy ők egy banda, mind a hárman ugyanolyan fontosak. Mikor a vörös szőnyegen megkérték őket, hogy álljanak arrébb, hogy csak Hayley-t fotózzák, Hayley szólt, hogy nem, mert ők egy banda és nem engedte. És még sorolhatnám mik vannak. Úgyhogy úgy írogassál ide ilyen hülyeséget, hogy utána se jársz, nem foglalkozol velük, nem szereted őket. Sőt, pont ezek miatt ne írjál ide semmit. Plusz, örülhetne mindenki ha a kedvence annyira lenne "elszállt" mint Hayley Williams.
1 felhasználónak tetszik:
corny4
2014. október 01. 09:59
Nem értem ezeket az elszállt 1D rajongókat......de akk is többet ért el a Paramore+Hayley mint az 1D és a Paramore sokkal jobb banda + szerintem nem kéne a halálát kívánni Hayley-nek mert a twitteren írt egy megjegyzést a One Direction-nak...
2014. október 01. 13:44
|
|
Marcellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 189081 offline
|
Én is Directioner vagyok, imádom a fiúkat, de nem értem hogy ezen mit kell feldühödni. Hayley pedig az egyik kedvenc énekesnőm. Biztosan nem bántásból mondta. Egyébként szerintem nem hasonlít a két szám. Én ebben a "vitában" (ami teljesen felesleges, csak az elszállt One Direction "rajongócskák" foglalkoznak vele..) nem veszek részt, mert értelmetlen. Hülyeség..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.