One Direction-rajongók kívánják Hayley Williams halálát
2014. szeptember 30. 19:11
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Nem akarom a One Directiont védeni, mert talán két másodpercnyi hasonlóság tényleg van benne, de engem már rettenetesen irritál az, hogy Hayley mindenbe beleköt. Azok után, hogy évek óta nem adtak ki egy normális dalt, és mellette elkezdtek gyenge pop-szerű rockot játszani, én nem kötnék bele a más által játszott zenébe. A Paramore tehetségesebb volt régebben, mint a One Direction, de most körülbelül egy szinten vannak a szememben. Hayley meg már nem tud mit kitalálni, hogy a haldokló lemezeladásait felélessze és tényleg amibe tud, beleköt. Ha ennyire okos, használja a tudását saját maga fejlesztésére és ne akarjon állandóan a középpontban lenni a megjegyzéseivel - olyan megjegyzésekkel, amik okvetlenek, mert gondolom a kisasszony semmit se tud a 5SOS-ről, de azért rájuk fogta hogy nem ismerik a kedvenc együttesük számait. De persze, ez megint nem az embernek szólt, hanem a 'pólónak'.
2014. szeptember 30. 19:11
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
nem minden vándireksön rajongó ilyen természetesen, de azért nézzenek már kicsit magukba, és kapjanak már észhez, mert azért más halálát kívánni szerintem rohadtul nem vicces.Mindazonáltal szerintem is hasonlít a két zene dallama.Hayleynek igaza van,mind az 1D-vel mind a Summer-es kis csávókkal.Mindegyikük valami bandás pólóban pózol, csak mert ők olyan nagy rockerek...hagyjuk már...és aki kételkedik Hayley Williams tehetségében, és munkásságában az nézzen utána hogy már kiket tanított énekelni...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. szeptember 30. 19:16
|
|
Barbibaba44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 220134 offline
|
Istenem már komolyan tökre igaza van. Emiat a halálát kívánni? Úristen! Ideje felébredni az álomvilágból ami az 1D és a 5SOS körül forog mert ez már túlzás
2014. szeptember 30. 19:17
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Azok akik ilyeneket írnak azok sajnos az emberiség azon fajátása, akiket Hp-nek szoktam hívni. Nem a One direction kell szidni és nem az összes rajongót. Csak ezeket kis tiniket.
2014. szeptember 30. 19:41
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Az a baj, hogy sok rajongó (nem csak directioner, hanem más fandom is) totál elvakult, és kézzel lábbal védi a kedvencét, még akkor is, ha 1. nem is közvetlen őket szólta le Hayley, és 2. tagadhatatlan a hasonlóság. Néha pedig el kéne gondolkozni az embereknek, hogy mit is kívánnak másnak, mert ez nagyon durva és szánalmas.
2014. szeptember 30. 19:43
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
A z én véleményem a fiúkról nem valami pozitív (mondjuk, hogy a legsúlyosabb negatív kritika), és bár a mai "zene" világában egyre mélyebbre süllyednek a sztárok (ők talán az átlagnál is mélyebbre, valami olyan bugyorba, ahol a Miley félék vannak...), belőlük egészen különös szinten hiányzik minden fajta egyediség. De épp ezért az kell mondjam, ha már incsenek saját ötleteik, jótól merítenek, Hayley Williamsra csak felnézni lehet, az alternatív rock királnyője is lehet.
A srácok pedig magukbanézhetnek asok plágium miatt. És a rajongóknak: Nem gonolják, hogy kicsit nevetségesek? Aki egy ilyen sz*rság miatt fenyegetőzik így, ráadásul ,mikor az ő kis kedvence bakizott (ismét), és semmi nem írható ezzel kapcsolatban a másik (Hayley) rovására, az nagyon nevetséges. További elvakult rajongást nekik.
2014. szeptember 30. 19:46
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Nem hiszem egyébként, hogy az 1D-t akár egy napon lehetne említeni pl a Nirvanával, vagy a Rolling Stones-zal...
2014. szeptember 30. 19:46
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
nem vagyok gonosz, de én sem kívánok nekik jobbakat.
Bátor Ventillátor
2014. szeptember 30. 19:47
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
megáll az eszem
..milyen fejlett rajongói tábora van Amerikában ennek a one dierctionnek
méghogy a halálát kívánták xD ..háát én mingyárt refordulok a székröl
Bátor Ventillátor
2014. szeptember 30. 19:49
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Jó, hát tényleg hasonlít, de nem tudom mit kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. És ezt nem azért mondom, mert directioner vagyok! Ha másról lenne szó akkor is ez lenne a véleményem. :/
2014. szeptember 30. 19:49
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 137585 Azonosító: 155975 online
|
Mindig is tudtuk, hogy a Dirctionerek őrültek (legalábbis a fandom 3/4-e).. De a halálát kívánni egy ilyen dolog miatt - amiben mellesleg igaza van - hatalmas túlzás..Azért nézzük meg Hayley és az 1D mit tett le az asztalra
Bátor Ventillátor
2014. szeptember 30. 19:55
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Nem szép dolog a halálát kívánni valakinek. Én hatalmas Directioner vagyok, de Hayley hihetetlenül hatalmas példaképem.Ráadásul ő nem a 1D-t szidta, vagy bárkit, hanem elmondta a véleményét. A Directionerektől szép LENNE, hogy kiállnak a srácaikért, én is ezt teszem, de nem anyázok senkit sem. #fangirl-roham Mégis ki akarja a 1D-t egy lapon említeni bármilyen másik rock/metál/doom/alter/punk bandával, mikor baromira nem egy stílus, a fűzfánfütyülőjét!
#utálat
Bátor Ventillátor
2014. szeptember 30. 20:00
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.09.30. 14:47)
Pezz írta:
Nem az 1Dt kell szídni mert van néhány lökött rajongójuk!
Egyetértek. Egyébként sosem bírtam Hayley-t, bár nem szeretem az 1D-t, de Hayley miatt kitörne a 3. világháború, ha róla írnának ilyeneket
Nem az 1Dt kell szídni mert van néhány lökött rajongójuk!
Egyetértek. Egyébként sosem bírtam Hayley-t, bár nem szeretem az 1D-t, de Hayley miatt kitörne a 3. világháború, ha róla írnának ilyeneket
Ebben az egy dologban biztos lehetsz, hogy ha Hayley-t vádolnák ilyesmivel, nem törne ki a harmadik világháború
Pláne, hogy az 1D tagok se reagáltak erre, csak a fanok, szóval fordított esetben is így lenne, azzal a kivétellel, hogy a Paramore rajongók nem kívánnák az egydé halálát
Bátor Ventillátor
2014. szeptember 30. 20:08
Idézet (itsChanel @ 2014.09.30. 19:11)
Nem akarom a One Directiont védeni, mert talán két másodpercnyi hasonlóság tényleg van benne, de engem már rettenetesen irritál az, hogy Hayley mindenbe beleköt. Azok után, hogy évek óta nem adtak ki egy normális dalt, és mellette elkezdtek gyenge pop-szerű rockot játszani, én nem kötnék bele a más által játszott zenébe. A Paramore tehetségesebb volt régebben, mint a One Direction, de most körülbelül egy szinten vannak a szememben. Hayley meg már nem tud mit kitalálni, hogy a haldokló lemezeladásait felélessze és tényleg amibe tud, beleköt. Ha ennyire okos, használja a tudását saját maga fejlesztésére és ne akarjon állandóan a középpontban lenni a megjegyzéseivel - olyan megjegyzésekkel, amik okvetlenek, mert gondolom a kisasszony semmit se tud a 5SOS-ről, de azért rájuk fogta hogy nem ismerik a kedvenc együttesük számait. De persze, ez megint nem az embernek szólt, hanem a 'pólónak'. 
Nem hiszem el, hogy lesüllyedek odáig, hogy ezt kommentáljam, de lányom, ha szövegértési problémáid vannak, legalább ne reklámozd nyilvánosan. Nem Hayley fogta rájuk, hogy nem ismerik az állítólagos kedvenceik számait, hanem a Billboard főszerkesztője. Hayley erre reagált, hogy ő se bírja, mikor valaki divatból vesz fel bandás pólót (a 5 Seconds of Summert meg sem említette), és szerintem ezzel nincs egyedül. De nyilván mindenki azt lát bele a dolgokba, amit akar.
A Paramore-nak pedig mindig ilyen dalai voltak (pl. a 10 éves My Number One is elég popos), ezért nem is értem, miért vár el tőlük konkrétan mindenki metált, mikor egy pop-rock együttesről beszélünk. Unalmas már ez a téma.
Azért elég szomorú, hogy vannak itt olyan butyuta Paramore-rajongók, akik minősítik a másikat, mikor ez az, amitől ők sem lesznek különbek.
2014. szeptember 30. 20:12
|
|
P.G.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 227352 offline
|
Full hülyék ha már ők kívánják más halálát én is beszállok a játékba én nem leszek udvarias.Ha már ők kívánják valaki halálát akkor csak kevesebb rajongojuk lesz.Amúgy meg semmi szügség rá hisz sikeresek.De talán van megoldás.... igen....MEGVAN!!!! Ha ők kívánják Hayley halálát akkor én meg qaz ő halálukat.Ja és számítok arra is,hogy annak a halálát is kívánom a halálát aki az enyém.Harag haragot szít.Én személy szerint ezt a megjegyzést nem komolyan mondtam hanem egy példának az emberi viselkedésre, mert ez a gondolat jutott először az eszemben.Csakhogy az 1D szégyelje magát azért,hogy olyanokon sértődik meg ami nem is eggyértelmű. CH!!! Mert ha olyan lenne a világ ,hogy csak úgy kívánják az emberek egymás halaálát ami be is következne ,akkor egy ember sem lenne mert senki nem tökélletes ezért nem szeretheti mindenki szóval mindenkinek lenne ellensége aki a halálát kívánja ezért mindenki megszűnne létezni.
2014. szeptember 30. 20:17
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Ez a csak még az élő fába is beleköt. -.- sz@rja már le kin milyen póló van khmm khmm. Ennyit a 5SOS-os dologhoz.
Kétlem, hogy az 1D (a dal irói, ugyebár, amiről tudjuk, hogy Liam és Louis is köztük van) másolnának egy dalt. Szóval nem mondom, hogy ez nem elfogultság de lehet 2 dolog között hasonlóság, nem ez lenne az első a történelembe, hogy két dal hasonlít egymásra. Ha valakinek túl jó a hallása az észreveszi de amúgymeg puff szerintem nem halálos a dolog.
Mondhatnám hogy a csaj egy kicsit fel akart tűnni a twitteren, tudta hogy a (2) banda rajongóji mindenhol ott vannak. Én nem mondom, lehet hogy igaza van hogy hasonlít a két szám, de talán kétszer is átgondolhatná hogy mit ír ki,mint hogy itt mindenkinek csak úgy beszólogat (szinte alaptalanul).
Kétlem, hogy az 1D (a dal irói, ugyebár, amiről tudjuk, hogy Liam és Louis is köztük van) másolnának egy dalt. Szóval nem mondom, hogy ez nem elfogultság de lehet 2 dolog között hasonlóság, nem ez lenne az első a történelembe, hogy két dal hasonlít egymásra. Ha valakinek túl jó a hallása az észreveszi de amúgymeg puff szerintem nem halálos a dolog.
Mondhatnám hogy a csaj egy kicsit fel akart tűnni a twitteren, tudta hogy a (2) banda rajongóji mindenhol ott vannak. Én nem mondom, lehet hogy igaza van hogy hasonlít a két szám, de talán kétszer is átgondolhatná hogy mit ír ki,mint hogy itt mindenkinek csak úgy beszólogat (szinte alaptalanul).
2014. szeptember 30. 20:18
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
itsChanel írta:
egyetértek
egyetértek
2014. szeptember 30. 20:18
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
De hogy mennyire igaza van.
2014. szeptember 30. 20:22
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Na ez már az elvakultságnak olyan foka...már észrevettem, hogy az 1D fanok különösen azok tudnak lenni (tisztelet a kivételnek!) de hogy valakinek a halálát kívánják
Hihetetlen. Hayley teljesen normálisan (és jogosan) megmondta a véleményét. Ennyi. Békén lehet őt hagyni. Meg a mémes képen a szöveg is megmondja, (that's none of my business = ez nem az én dolgom) tehát nem kötekedni akart.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.