Starity

One Direction-rajongók kívánják Hayley Williams halálát

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 30. 19:11 #81
itsChanel
itsChanel
visszatérő vendég

Státuszall for love
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 158
Csatolások: 4
Azonosító: 207195
Nem akarom a One Directiont védeni, mert talán két másodpercnyi hasonlóság tényleg van benne, de engem már rettenetesen irritál az, hogy Hayley mindenbe beleköt. Azok után, hogy évek óta nem adtak ki egy normális dalt, és mellette elkezdtek gyenge pop-szerű rockot játszani, én nem kötnék bele a más által játszott zenébe. A Paramore tehetségesebb volt régebben, mint a One Direction, de most körülbelül egy szinten vannak a szememben. Hayley meg már nem tud mit kitalálni, hogy a haldokló lemezeladásait felélessze és tényleg amibe tud, beleköt. Ha ennyire okos, használja a tudását saját maga fejlesztésére és ne akarjon állandóan a középpontban lenni a megjegyzéseivel - olyan megjegyzésekkel, amik okvetlenek, mert gondolom a kisasszony semmit se tud a 5SOS-ről, de azért rájuk fogta hogy nem ismerik a kedvenc együttesük számait. De persze, ez megint nem az embernek szólt, hanem a 'pólónak'. omg.gif
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, Bátor Ventillátor
2014. szeptember 30. 19:11 #82
someone99
someone99

StátuszSocial life ? I don't know her
Hozzászólás: 795
Csatolások: 0
Azonosító: 199116
nem minden vándireksön rajongó ilyen természetesen, de azért nézzenek már kicsit magukba, és kapjanak már észhez, mert azért más halálát kívánni szerintem rohadtul nem vicces.Mindazonáltal szerintem is hasonlít a két zene dallama.Hayleynek igaza van,mind az 1D-vel mind a Summer-es kis csávókkal.Mindegyikük valami bandás pólóban pózol, csak mert ők olyan nagy rockerek...hagyjuk már...és aki kételkedik Hayley Williams tehetségében, és munkásságában az nézzen utána hogy már kiket tanított énekelni...
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2014. szeptember 30. 19:16 #83
Barbibaba44
Barbibaba44
új tag

StátuszTe azt mondtad lehetetlen. De én a szemedbe röhögök és megcsinálom! :)
Hozzászólás: 32
Azonosító: 220134
Istenem már komolyan tökre igaza van. Emiat a halálát kívánni? Úristen! Ideje felébredni az álomvilágból ami az 1D és a 5SOS körül forog mert ez már túlzás
2014. szeptember 30. 19:17 #84
Tinaaa159
Tinaaa159
új tag

StátuszIf I were a boy.. ~
Hozzászólás: 72
Azonosító: 213407
Azok akik ilyeneket írnak azok sajnos az emberiség azon fajátása, akiket Hp-nek szoktam hívni. Nem a One direction kell szidni és nem az összes rajongót. Csak ezeket kis tiniket.
2014. szeptember 30. 19:30 #85
pannuska
pannuska
visszatérő vendég

Státusz,,When life gives beauty to use, do not waste.;)"
Hozzászólás: 181
Azonosító: 180253
Kívánják a halálát? Csak nehogy visszacsapjon majd ez wink.gif
2014. szeptember 30. 19:41 #86
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Az a baj, hogy sok rajongó (nem csak directioner, hanem más fandom is) totál elvakult, és kézzel lábbal védi a kedvencét, még akkor is, ha 1. nem is közvetlen őket szólta le Hayley, és 2. tagadhatatlan a hasonlóság. Néha pedig el kéne gondolkozni az embereknek, hogy mit is kívánnak másnak, mert ez nagyon durva és szánalmas.
2014. szeptember 30. 19:43 #87
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Azonosító: 226218
A z én véleményem a fiúkról nem valami pozitív (mondjuk, hogy a legsúlyosabb negatív kritika), és bár a mai "zene" világában egyre mélyebbre süllyednek a sztárok (ők talán az átlagnál is mélyebbre, valami olyan bugyorba, ahol a Miley félék vannak...), belőlük egészen különös szinten hiányzik minden fajta egyediség. De épp ezért az kell mondjam, ha már incsenek saját ötleteik, jótól merítenek, Hayley Williamsra csak felnézni lehet, az alternatív rock királnyője is lehet. smileeee.gif A srácok pedig magukbanézhetnek asok plágium miatt. És a rajongóknak: Nem gonolják, hogy kicsit nevetségesek? Aki egy ilyen sz*rság miatt fenyegetőzik így, ráadásul ,mikor az ő kis kedvence bakizott (ismét), és semmi nem írható ezzel kapcsolatban a másik (Hayley) rovására, az nagyon nevetséges. További elvakult rajongást nekik.
2014. szeptember 30. 19:46 #88
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Azonosító: 226218
Nem hiszem egyébként, hogy az 1D-t akár egy napon lehetne említeni pl a Nirvanával, vagy a Rolling Stones-zal...
2014. szeptember 30. 19:46 #89
CrazyHeartx3
CrazyHeartx3

Státuszविकास के लिए सबसे अच्छा मार्ग आज़ादी का मार्ग है.
Hozzászólás: 1850
Csatolások: 43
Azonosító: 176171
nem vagyok gonosz, de én sem kívánok nekik jobbakat.
2014. szeptember 30. 19:47 #90
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
megáll az eszem biggrin.gif ..milyen fejlett rajongói tábora van Amerikában ennek a one dierctionnek biggrin.gif méghogy a halálát kívánták xD ..háát én mingyárt refordulok a székröl rohog.gif
2014. szeptember 30. 19:49 #91
krisztinaa 22
krisztinaa 22
visszatérő vendég

Státusz,,Élj a pillanatnak, mert minden más bizonytalan!"-Louis Tomlinson <3
Hozzászólás: 478
Azonosító: 204511
Jó, hát tényleg hasonlít, de nem tudom mit kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. És ezt nem azért mondom, mert directioner vagyok! Ha másról lenne szó akkor is ez lenne a véleményem. :/
2014. szeptember 30. 19:49 #92
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4450
Csatolások: 137585
Azonosító: 155975
Mindig is tudtuk, hogy a Dirctionerek őrültek (legalábbis a fandom 3/4-e).. De a halálát kívánni egy ilyen dolog miatt - amiben mellesleg igaza van - hatalmas túlzás..Azért nézzük meg Hayley és az 1D mit tett le az asztalra smileeee.gif
2014. szeptember 30. 19:55 #93
Annie Horvath
Annie Horvath
visszatérő vendég

StátuszElőadás bitch please! :3 :3
Hozzászólás: 125
Azonosító: 215430
Nem szép dolog a halálát kívánni valakinek. Én hatalmas Directioner vagyok, de Hayley hihetetlenül hatalmas példaképem.Ráadásul ő nem a 1D-t szidta, vagy bárkit, hanem elmondta a véleményét. A Directionerektől szép LENNE, hogy kiállnak a srácaikért, én is ezt teszem, de nem anyázok senkit sem. #fangirl-roham Mégis ki akarja a 1D-t egy lapon említeni bármilyen másik rock/metál/doom/alter/punk bandával, mikor baromira nem egy stílus, a fűzfánfütyülőjét! sad.gif #utálat
2014. szeptember 30. 20:00 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.09.30. 14:47)
Pezz írta:
Nem az 1Dt kell szídni mert van néhány lökött rajongójuk!
Egyetértek. Egyébként sosem bírtam Hayley-t, bár nem szeretem az 1D-t, de Hayley miatt kitörne a 3. világháború, ha róla írnának ilyeneket

rofl.gif
Ebben az egy dologban biztos lehetsz, hogy ha Hayley-t vádolnák ilyesmivel, nem törne ki a harmadik világháború _nevet.gif az egy dolog, hogy nem szereted, de nem is ismered, úgyhogy jó lenne ha nem mondanál ilyeneket. egyébként őket nem is lehetne lopással vádolni (amit ő se tett, csak megjegyezte és miért ne jegyezné?). HA meg mégis másolnának, azt megmondanák, de egészen biztos, hogy ilyen reakciókon csak nevetne. De ilyet mondani, haha, majd biztos Hayley Williams húzná fel magát egy ilyenen és kezdene el hisztizni rohog.gif
Pláne, hogy az 1D tagok se reagáltak erre, csak a fanok, szóval fordított esetben is így lenne, azzal a kivétellel, hogy a Paramore rajongók nem kívánnák az egydé halálát wink.gif
2014. szeptember 30. 20:08 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsChanel @ 2014.09.30. 19:11)
Nem akarom a One Directiont védeni, mert talán két másodpercnyi hasonlóság tényleg van benne, de engem már rettenetesen irritál az, hogy Hayley mindenbe beleköt. Azok után, hogy évek óta nem adtak ki egy normális dalt, és mellette elkezdtek gyenge pop-szerű rockot játszani, én nem kötnék bele a más által játszott zenébe. A Paramore tehetségesebb volt régebben, mint a One Direction, de most körülbelül egy szinten vannak a szememben. Hayley meg már nem tud mit kitalálni, hogy a haldokló lemezeladásait felélessze és tényleg amibe tud, beleköt. Ha ennyire okos, használja a tudását saját maga fejlesztésére és ne akarjon állandóan a középpontban lenni a megjegyzéseivel - olyan megjegyzésekkel, amik okvetlenek, mert gondolom a kisasszony semmit se tud  a 5SOS-ről, de azért rájuk fogta hogy nem ismerik a kedvenc együttesük számait. De persze, ez megint nem az embernek szólt, hanem a 'pólónak'. omg.gif

Nem hiszem el, hogy lesüllyedek odáig, hogy ezt kommentáljam, de lányom, ha szövegértési problémáid vannak, legalább ne reklámozd nyilvánosan. Nem Hayley fogta rájuk, hogy nem ismerik az állítólagos kedvenceik számait, hanem a Billboard főszerkesztője. Hayley erre reagált, hogy ő se bírja, mikor valaki divatból vesz fel bandás pólót (a 5 Seconds of Summert meg sem említette), és szerintem ezzel nincs egyedül. De nyilván mindenki azt lát bele a dolgokba, amit akar. biggrin.gif Szerintem évtizedes pályafutása során mindössze egy celebnek szólt be, az pedig Justin Bieber volt.
A Paramore-nak pedig mindig ilyen dalai voltak (pl. a 10 éves My Number One is elég popos), ezért nem is értem, miért vár el tőlük konkrétan mindenki metált, mikor egy pop-rock együttesről beszélünk. Unalmas már ez a téma. biggrin.gif Elárulok egy hatalmas titkot, ami egyben tény is: az együttes rajongóinak túlnyomó része a dalszövegek miatt szereti a zenekart, ami mellé pluszban jön a hangzásvilág. Bárki mondhat bármit a legújabb albumról (is), dalszövegileg sose volt még ilyen korrekt a banda, a karrierjük pedig köszöni, remekül van. (a Last Hope kb. a legcsodálatosabb dal a világon, nyilván egyéni vélemény szerint) Nem hatan írják az üres számaikat, hanem nagyrészt Hayley, és már legalább 12-13 éves kora óta, szóval már csak ezért sem hasonlítanám egy One Directionhöz őket. (és most ezzel nem azt mondom, hogy az 1D rossz zenekar lenne) biggrin.gif

Azért elég szomorú, hogy vannak itt olyan butyuta Paramore-rajongók, akik minősítik a másikat, mikor ez az, amitől ők sem lesznek különbek. sad.gif
3 felhasználónak tetszik: corny4, Bátor Ventillátor, Christo
2014. szeptember 30. 20:12 #96
P.G.
P.G.
új tag

StátuszMég mindíg jót érzem!
Hozzászólás: 24
Azonosító: 227352
Full hülyék ha már ők kívánják más halálát én is beszállok a játékba én nem leszek udvarias.Ha már ők kívánják valaki halálát akkor csak kevesebb rajongojuk lesz.Amúgy meg semmi szügség rá hisz sikeresek.De talán van megoldás.... igen....MEGVAN!!!! Ha ők kívánják Hayley halálát akkor én meg qaz ő halálukat.Ja és számítok arra is,hogy annak a halálát is kívánom a halálát aki az enyém.Harag haragot szít.Én személy szerint ezt a megjegyzést nem komolyan mondtam hanem egy példának az emberi viselkedésre, mert ez a gondolat jutott először az eszemben.Csakhogy az 1D szégyelje magát azért,hogy olyanokon sértődik meg ami nem is eggyértelmű. CH!!! Mert ha olyan lenne a világ ,hogy csak úgy kívánják az emberek egymás halaálát ami be is következne ,akkor egy ember sem lenne mert senki nem tökélletes ezért nem szeretheti mindenki szóval mindenkinek lenne ellensége aki a halálát kívánja ezért mindenki megszűnne létezni. sad.gif
2014. szeptember 30. 20:17 #97
Gesztenye2
Gesztenye2
visszatérő vendég

Státusz"I Know You Wanna Kiss Me!" ♥♥
Hozzászólás: 424
Azonosító: 206949
Ez a csak még az élő fába is beleköt. -.- sz@rja már le kin milyen póló van khmm khmm. Ennyit a 5SOS-os dologhoz.
Kétlem, hogy az 1D (a dal irói, ugyebár, amiről tudjuk, hogy Liam és Louis is köztük van) másolnának egy dalt. Szóval nem mondom, hogy ez nem elfogultság de lehet 2 dolog között hasonlóság, nem ez lenne az első a történelembe, hogy két dal hasonlít egymásra. Ha valakinek túl jó a hallása az észreveszi de amúgymeg puff szerintem nem halálos a dolog.
Mondhatnám hogy a csaj egy kicsit fel akart tűnni a twitteren, tudta hogy a (2) banda rajongóji mindenhol ott vannak. Én nem mondom, lehet hogy igaza van hogy hasonlít a két szám, de talán kétszer is átgondolhatná hogy mit ír ki,mint hogy itt mindenkinek csak úgy beszólogat (szinte alaptalanul).
2014. szeptember 30. 20:18 #98
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
itsChanel írta:
Nem akarom a One Directiont védeni, mert talán két másodpercnyi hasonlóság tényleg van benne, de engem már rettenetesen irritál az, hogy Hayley mindenbe beleköt. Azok után, hogy évek óta nem adtak ki egy normális dalt, és mellette elkezdtek gyenge pop-szerű rockot játszani, én nem kötnék bele a más által játszott zenébe. A Paramore tehetségesebb volt régebben, mint a One Direction, de most körülbelül egy szinten vannak a szememben. Hayley meg már nem tud mit kitalálni, hogy a haldokló lemezeladásait felélessze és tényleg amibe tud, beleköt. Ha ennyire okos, használja a tudását saját maga fejlesztésére és ne akarjon állandóan a középpontban lenni a megjegyzéseivel - olyan megjegyzésekkel, amik okvetlenek, mert gondolom a kisasszony semmit se tud a 5SOS-ről, de azért rájuk fogta hogy nem ismerik a kedvenc együttesük számait. De persze, ez megint nem az embernek szólt, hanem a 'pólónak'.

egyetértek
2014. szeptember 30. 20:18 #99
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
De hogy mennyire igaza van. biggrin.gif
2014. szeptember 30. 20:22 #100
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Na ez már az elvakultságnak olyan foka...már észrevettem, hogy az 1D fanok különösen azok tudnak lenni (tisztelet a kivételnek!) de hogy valakinek a halálát kívánják blink.gif Hihetetlen. Hayley teljesen normálisan (és jogosan) megmondta a véleményét. Ennyi. Békén lehet őt hagyni. Meg a mémes képen a szöveg is megmondja, (that's none of my business = ez nem az én dolgom) tehát nem kötekedni akart.
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!