cxhanelx cxhanelx
Én nem szeretnék kötekedni,mert nem szokásom. De pontosan azok a d
ivatrajongók-nem konkrétan csak a(z) egydére gondolva itt-akik nem a zene,a szöveg,a mondanivaló,vagy az érzés miatt szeretik őt/őket,hanem mert szép/helyes az előadó/előadók. Ezt én roppant szánalmasnak tartom. Nem attól lesz egy banda/énekes dala jó,hogy az előadó szép vagy helyes. Hanem a mondanivaló,a szöveg,a dallam,a hangzás összessége miatt. angel2.gif Ülsz a kocsiban,meghallasz egy dalt a rádióban,olyan előadótól akit nem ismersz,de adott esetben érted a szövegét,tetszik a dallam és a hangzás, naugye,hogy nem amiatt gondolod jónak,hogy mennyire helyes vagy gyönyörű az,aki énekli smileeee.gif Ne legyetek már ennyire suták emberek. lol2.gif Élja100 felhasználónak szólt ez,és azoknak akik még olyasfajta hozzászólást írtak mint ő. Mert abszolút nem attól lesz jó adott esetben egy 1D dal mert hűűű de helyes (nekem személy szerint nem az eseteim,nem találom őket vonzónak) srácok éneklik. Talán egyetlen egy olyan daluk van ami lenyűgözött és azt mondtam rá,hogy "ez egész jó,igen ez jó lett,elcsípték" De könyörgöm,tök semlegesem számomra külsőleg,belsőleg,munkájukat nézve is,akkor,hogy a rákba lenne azért jó az a redvás egy daluk,mert ŐK ÉNEKLIK?! boredom.gif boredom.gif
Forrás:
http://starity.hu/magazin/52555-one-direction-rajongok-kivanjak-hayley-williams-halalat/#ixzz3EoSVGCty
Teljesen igazad van. Mondjuk, én egy Vandájreksön rajongót sem tartok teljesen komplettnek, pláne, amikor szánalmas kommenteket írnak a kis babaarcú "fiúk" érdekében. Különben meg, az előbbiekben írták, hogy a Vandájreksön NEM haragszik. Akkor mért haragszanak a rajongók?? Én speciel imádom Hayleyt, énis lekúrhatnék itt minden 1D rajongót, amiért őt kritizálják. Neki legalább van tehetsége (nyávogni ugyanis énis tudok, talán jobban is, mint ezek a palik, már bocs). És csak mert ŐK éneklik, én inkább gyomorforgatónak tartom a viselkedésüket, mint szívtiprónak. De mit is várjunk a 1D-től...