Starity

One Direction-rajongók kívánják Hayley Williams halálát

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 30. 16:15 #41
- törölt felhasználó -    
Hayley szinte még az álló fába is képes belekötni. omg.gif
Nem tudom mi baja van más előadókkal, akik meg sem közelítik az ő roppant nagy tehetségét. Ha ennyire akarja őket kritizálni, akkor a szemükbe mondja és ne twitteren pofázzon. biggrin.gif
Arra pedig Ő maga is számíthatott, hogy előbb vagy utóbb rá kattannak a 1D - fanok. Csak gratulálni tudok neki, legalább Ő is szerepel néha napján a médiában, ha már a Paramore hatalmas sikere nem segít be neki. pardon.gif
2014. szeptember 30. 16:15 #42
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez már túlzorr rajongás és nem kéne fenyegetőzni, vagy így letámadni őt. Ez már nevetséges....és teljesen egyetértek a közvetlenül előttem hozzászólóval :33
2014. szeptember 30. 16:16 #43
Diomendes
Diomendes

StátuszI'll be needing stitches..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 538
Csatolások: 0
Azonosító: 220652
Hayley nem tett semmit, amiért így le kéne támadni. Tényleg nagy hasonlóság van a szám között, Hayley ezt jelezte, miért kell így neki menni? Nem azt mondta, hogy "köcs*g EgyDé, ne lopjátok a pasim számát, vagy elharapom a torkotok".. Nyilván nem hagyta annyiban, de nem ment úgy neki a bandának, ahogyan a rajonogók reagáltak rá. Mondjuk nem is várhatok más az átlagos 13 éves rajongóktól (van kivétel, ezt tiszteletben is tartom). Egyszóval: értelmetlen!
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2014. szeptember 30. 16:28 #44
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Megérthető talán az esetlegesen érzett felháborodás, pici, aprócska mennyiségben, hiszen esetleg szereted a 1Dt (esetleg), de, DE vannak FOKOZATOK, Hayley nem bunkó módon szólt be, és igaza is volt... az 1Dnek sok copy van a rovásán, ezen gondolkodjanak a fanok... akik meglehetősen gusztustalanul reagáltak Hayleyre (a halálát kívánják, mert az egyik általuk szeretett együttes lecopyzott egy másik dalt, és ő ezt észrevette??), nem akarok általánosítani, hogy mindegyik 1D fan hülye és mániákus!
Az 1D hamar eltűnik ám a süllyesztőben, mint minden átlagosnál semmivel sem többet vagy kevesebbet felmutatni tudó boyband, az 5SOS legalább maga játszik a hangszereken...
2014. szeptember 30. 16:37 #45
- törölt felhasználó -    
Köszönjük a directionereknek, hogy megint megmutatták, hogy az agyi szintük megrekedt a Kőkorban. Hayley szimplán elmondta a véleményét. Szabad ország, szabad ember, mindenkinek ugyanannyi joga van egy nem személyeskedős, nem gusztustalan véleményhez. Az "egydé" fanok nem először csinálják ezt. Drága selyemfiúk nem tetszenek valakinek? Máglyára vele. Valaki kritizálja őket? Na és akkor háromra sortűz. Nem sokan jelentek meg amikor az észt osztották. Akinek nem inge, nem veszi magára.
2014. szeptember 30. 16:42 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (cxhanelx @ 2014.09.30. 16:07)
Egyszerűen szánalmasnak tartom a(z) One Direction rajongóknak azon részét akik ilyesfajta őrült rajongásba mennek át. Erre nincs más szósmileeee.gif Egyszerűen lejáratják azt a 10-20 százalékát a(z) 1D rajongóinak akik normális keretek között szeretik őket. Borzalmas amiket a rajongók nagyobbik százaléka csinál,rengeteg ilyen ügyről hallottunk már,itt most tisztázzuk,nem a(z) One Directionnal,nem is a rajongóikkal van bajom,hanem azokkal(!) a rajongókkal akik ilyen pofátlan és csöppet őrült módon fejezik ki a "szeretetüket". Egyértelműen hasonlít a két zene eleje,ez van,Hayley okkal(!) írta ki a tweetet (ráadásul külön kiírta,hogy NEM a fiúkra szánja sértésként) na most,azok az IQ hiányos emberek akik ezt nem tudják felfogni és egy számukra teljesen idegen ember halálát kívánják,puszta rajongásból,teljes mértékkel pszichiátriai esetek. Az 5 second of summer-es esetre meg inkább nem térnék ki.

Egyetértek. tongue.gif
2014. szeptember 30. 16:43 #47
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Nem értem, hogy a rajongóknak miért kell úgy mindent mellre szívni...Főleg, ha nem durván szólt be.Meg a másik pedig az ,hogy más előadók (pl.Most bocsi, de nem tudok név szerinti példát.Csak tudom, hogy volt már ilyen..)beperelik azt aki plagizál...Tehát örüljenek inkább a "kedves" 1D fanok, hogy csak ennyit csinált.
2014. szeptember 30. 16:44 #48
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Ilyen mélyre lesüllyedni -.- Látszik, hogy a legtöbb 1d rajongónak alig van agya (tisztelet a kivételnek!).
2014. szeptember 30. 16:54 #49
- törölt felhasználó -    
Én magam is 1D fan vagyok, de sose fikáznék egy sztárt csak mert kimondta a véleményét. Egyébként meg szerintem "szólásszabadság" van.
Igaz szeretem a Directionereket de ez már túlzás hogy a halálát kívánná egy embernek csak azért mert kijelentett valamit. Ami vagy igaz vagy nem.
Persze tisztelet a kivételnek. smileeee.gif
2014. szeptember 30. 16:58 #50
Agent provocateur
Agent provocateur
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 233860
A legtöbb Directioner nem ilyen, de az a néhány, akiket elfelejtettek megnevelni, az egész fandomot lejáratja. Egyébként nem ez az első eset, hogy plágiumgyanúba keverednek.
2014. szeptember 30. 17:02 #51
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Nem értem hogy a fanoknak miért kell ennyire idegbe gurulni mert vmivel vádolják a kedvencüket? Jó lehet nekem se esne jól, ha az én kedvencemet vádolnák meg de akkor se kívánnám soha senkinek a halálát!
2014. szeptember 30. 17:06 #52
Éjla100
Éjla100
visszatérő vendég

Státusznem találtam jó idézetet....
Hozzászólás: 459
Azonosító: 230669
és kit érdekel ha hasonlítanak, mamár szinte minden dalban vannak közös elemek. és a 1D dalait amúgysem a dallam vagy szöveg teszi olyen jóvá, hanem az hogy ők éneklik.
2014. szeptember 30. 17:15 #53
Sztárvadász
Sztárvadász
visszatérő vendég

StátuszKérlek kövess tumblr-in: http://5sos-bands-save-me.tumblr.com/
Hozzászólás: 187
Azonosító: 229428
Nem bírom ki h ne szóljak hozzá...
Mivel én a zenekarokat jobban szeretem, 5SOS és Paramore rajongó vagyok.(de ez kit érdekel?)
A lényeg az h amikor a 5sost "bántotta"-mivel nagyon bírom Haylet-nem haragudtam rá, hisz nem ismerte a srácokat és a Billboard fellépésük télleg nem volt a legjobb (remélem azóta látta a többi concertjüket is). A 1Dval kapcs. pedig igaza van, so minden fan NYUGODJON LE!!!
2014. szeptember 30. 17:17 #54
- törölt felhasználó -    
Én nem szeretnék kötekedni,mert nem szokásom. De pontosan azok a divatrajongók-nem konkrétan csak a(z) egydére gondolva itt-akik nem a zene,a szöveg,a mondanivaló,vagy az érzés miatt szeretik őt/őket,hanem mert szép/helyes az előadó/előadók. Ezt én roppant szánalmasnak tartom. Nem attól lesz egy banda/énekes dala jó,hogy az előadó szép vagy helyes. Hanem a mondanivaló,a szöveg,a dallam,a hangzás összessége miatt. angel2.gif Ülsz a kocsiban,meghallasz egy dalt a rádióban,olyan előadótól akit nem ismersz,de adott esetben érted a szövegét,tetszik a dallam és a hangzás, naugye,hogy nem amiatt gondolod jónak,hogy mennyire helyes vagy gyönyörű az,aki énekli smileeee.gif Ne legyetek már ennyire suták emberek. lol2.gif Élja100 felhasználónak szólt ez,és azoknak akik még olyasfajta hozzászólást írtak mint ő. Mert abszolút nem attól lesz jó adott esetben egy 1D dal mert hűűű de helyes (nekem személy szerint nem az eseteim,nem találom őket vonzónak) srácok éneklik. Talán egyetlen egy olyan daluk van ami lenyűgözött és azt mondtam rá,hogy "ez egész jó,igen ez jó lett,elcsípték" De könyörgöm,tök semlegesem számomra külsőleg,belsőleg,munkájukat nézve is,akkor,hogy a rákba lenne azért jó az a redvás egy daluk,mert ŐK ÉNEKLIK?! boredom.gif boredom.gif
2014. szeptember 30. 17:23 #55
Zuchinii9
Zuchinii9

StátuszAz élet túl hosszú ahhoz, hogy kimondjuk, amire gondolunk. (~Doctor House)
Hozzászólás: 662
Csatolások: 15
Azonosító: 194713
Hangról hangra megegyezik a két dal. Na, ez most vagy szándékos volt - bár ki az a hülye, aki önként vállalja a plagizálásért való büntetést? -, vagy nagyon-nagyon éérdekes véletlen. Nem akarom leszólni a 1D-t meg az egész stábját, de ez így szokott lenni, ha folyton nagy slágereket akarnak kreálni, és nem csak egyszerűen zenélni.
1 felhasználónak tetszik: Pocok2001
2014. szeptember 30. 17:25 #56
Zuchinii9
Zuchinii9

StátuszAz élet túl hosszú ahhoz, hogy kimondjuk, amire gondolunk. (~Doctor House)
Hozzászólás: 662
Csatolások: 15
Azonosító: 194713
Mi az hogy mért szólt bele ez a hülye liba?! Hayley Williamsről beszélünk, ember! A két dal eleje AKKOR IS hangról hangra megegyezik, és ezt ő csak kijelentette, vagyis megállapította a TÉNYT. Ha valaki nem képes felfogni ezt, nyugodtan keressen bűnbakot - aki ugyebár ki is lenne más, mint Hayley.
1 felhasználónak tetszik: Pocok2001
2014. szeptember 30. 17:27 #57
- törölt felhasználó -    
Na milyen az aki halált kíván egy másik embetnek egy eggyüttes miatt?Ilyen
2014. szeptember 30. 17:29 #58
Danger
Danger
visszatérő vendég

StátuszPlaying With Fire*
Hozzászólás: 161
Azonosító: 195848
Ugyanaz a kettő. Lehet hogy aki jegyezte a dallamot, hallotta már ezt anno, mert tény, hogy fülbemászó. Szóval a saját kreálmányát, már más meg írta 4 éve.
2014. szeptember 30. 17:31 #59
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pezz @ 2014.09.30. 13:46)
Nem az 1Dt kell szídni mert van néhány lökött rajongójuk!!Én is Directioner vagyok..És le lehet rólluk szálni..!Ők semmi rosszat nem tettek!Ez a nő is inkább kussolna minthogy ilyeneket csinál!

ez igaz
2014. szeptember 30. 17:32 #60
- törölt felhasználó -    
cxhanelx cxhanelx
Én nem szeretnék kötekedni,mert nem szokásom. De pontosan azok a d
ivatrajongók-nem konkrétan csak a(z) egydére gondolva itt-akik nem a zene,a szöveg,a mondanivaló,vagy az érzés miatt szeretik őt/őket,hanem mert szép/helyes az előadó/előadók. Ezt én roppant szánalmasnak tartom. Nem attól lesz egy banda/énekes dala jó,hogy az előadó szép vagy helyes. Hanem a mondanivaló,a szöveg,a dallam,a hangzás összessége miatt. angel2.gif Ülsz a kocsiban,meghallasz egy dalt a rádióban,olyan előadótól akit nem ismersz,de adott esetben érted a szövegét,tetszik a dallam és a hangzás, naugye,hogy nem amiatt gondolod jónak,hogy mennyire helyes vagy gyönyörű az,aki énekli smileeee.gif Ne legyetek már ennyire suták emberek. lol2.gif Élja100 felhasználónak szólt ez,és azoknak akik még olyasfajta hozzászólást írtak mint ő. Mert abszolút nem attól lesz jó adott esetben egy 1D dal mert hűűű de helyes (nekem személy szerint nem az eseteim,nem találom őket vonzónak) srácok éneklik. Talán egyetlen egy olyan daluk van ami lenyűgözött és azt mondtam rá,hogy "ez egész jó,igen ez jó lett,elcsípték" De könyörgöm,tök semlegesem számomra külsőleg,belsőleg,munkájukat nézve is,akkor,hogy a rákba lenne azért jó az a redvás egy daluk,mert ŐK ÉNEKLIK?! boredom.gif boredom.gif

Forrás: http://starity.hu/magazin/52555-one-direction-rajongok-kivanjak-hayley-williams-halalat/#ixzz3EoSVGCty

Teljesen igazad van. Mondjuk, én egy Vandájreksön rajongót sem tartok teljesen komplettnek, pláne, amikor szánalmas kommenteket írnak a kis babaarcú "fiúk" érdekében. Különben meg, az előbbiekben írták, hogy a Vandájreksön NEM haragszik. Akkor mért haragszanak a rajongók?? Én speciel imádom Hayleyt, énis lekúrhatnék itt minden 1D rajongót, amiért őt kritizálják. Neki legalább van tehetsége (nyávogni ugyanis énis tudok, talán jobban is, mint ezek a palik, már bocs). És csak mert ŐK éneklik, én inkább gyomorforgatónak tartom a viselkedésüket, mint szívtiprónak. De mit is várjunk a 1D-től...
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!