Gondoltam létrehozok egy topikot visual kei rajongóknak,mert én még nem találtam ilyet. ^^
J-Rockerek topikja
2014. szeptember 28. 22:01
Konnichiwa!
Gondoltam létrehozok egy topikot visual kei rajongóknak,mert én még nem találtam ilyet. ^^
2014. szeptember 28. 23:29
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
De hát ha tudod, akkor miért csak a visual kei rajongóknak címezted a topikot?
Mert engem például a visual kei-jel ki lehet kergetni a világból, sok nem ebben a stílusban zenélő japán rockelőadót ellenben igen nagyra értékelek...
2014. szeptember 28. 23:35
Idézet (johanna92 @ 2014.09.28. 23:29)
De hát ha tudod, akkor miért csak a visual kei rajongóknak címezted a topikot?
Mert engem például a visual kei-jel ki lehet kergetni a világból, sok nem ebben a stílusban zenélő japán rockelőadót ellenben igen nagyra értékelek...

Bocsi,legközelebb pontosabban fogalmazok.
1 felhasználónak tetszik:
johanna92
2014. szeptember 28. 23:54
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Hogy ne csak spammeljünk, és életet leheljünk a topikba, berakok egy-egy szuper klipet. XD
PÖRKÖLT!
Figyelem, alvásveszély.
Igazi klasszikus. X"D
Hiteles beatzene japán módra. Belevaló srácok ezek.
A visual keit meg tényleg nem szeretem, de azért egy-egy szám és együttes kivételt képez. XD
És mi lenne egy japán rockos topik az egókirály nélkül.. XD
Ez de sok lett lol
PÖRKÖLT!
Figyelem, alvásveszély.
Igazi klasszikus. X"D
Hiteles beatzene japán módra. Belevaló srácok ezek.
A visual keit meg tényleg nem szeretem, de azért egy-egy szám és együttes kivételt képez. XD
És mi lenne egy japán rockos topik az egókirály nélkül.. XD
Ez de sok lett lol
2014. szeptember 29. 07:53
A One Ok Rock-ot én is szeretem.
A többit nem hallottam a VK-s számokon kívűl,de mindenképp végig hallgatom majd.
A többit nem hallottam a VK-s számokon kívűl,de mindenképp végig hallgatom majd.
2014. október 02. 15:43
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Ha már Nightmare
Egy kis kellemes ős-Dir en grey...
Meg az előadó, akiről kb senki sem tudja, hogy pontosan miért is számít vk-nak... XD; (Talán mert beöltözik meg mert úgy énekel? XDDD Jobb indokot nem tudok mondani
)
Egy kis kellemes ős-Dir en grey...
Meg az előadó, akiről kb senki sem tudja, hogy pontosan miért is számít vk-nak... XD; (Talán mert beöltözik meg mert úgy énekel? XDDD Jobb indokot nem tudok mondani
2014. október 08. 08:50
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Kezdjük a napot ezzel a mélyértelmű klasszikussal.
Meg eszembe jutott ez is... Imádom ezt a bandát, egyik kedvenc japán zenekarom, és kicsit sajnálom, hogy már nem csinálnak hasonló sötétebb/elvontabb számokat.
Jó, helyette csinálnak ilyen gyönyörűségeket. XD *megszakad a szíve*
Meg eszembe jutott ez is... Imádom ezt a bandát, egyik kedvenc japán zenekarom, és kicsit sajnálom, hogy már nem csinálnak hasonló sötétebb/elvontabb számokat.
Jó, helyette csinálnak ilyen gyönyörűségeket. XD *megszakad a szíve*
2015. január 11. 15:56
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (Pocok2001 @ 2015.01.11. 15:09)
Mik a legjobb J-Rock együttesek? (Eddig csak X-Japant hallgatok)
Attól függ milyen vonalban mozogsz. Ha szereted a visual kei-t, akkor olyanokat tudok ajánlani, mint a Versailles, a D'espairsRay, a Buck-Tick, a Girugämesh, az LM.C, az exist trace, a Moi dix Mois, a Malice Mizer, az Alice Nine vagy a The Gazette. Ha az oshare kei-t szereted, akkor ott van az An Cafe, a SuG, az Ayabie vagy a Vivid. Indie rockerek közül olyanokat tudok ajánlani, mint a Thee Michelle Gun Elephant, az andymori, a downy, a Number Girl, az Art-School, a Psysalia Psysalis Psyche. Még ezeken kívül népszerűek Gackt, Miyavi, a L'arc~en~Ciel, a VAMPS, a Dir en grey, a Fear, and Loathing in Las Vegas, a B'z vagy a One Ok Rock.
Sok sikeres név van még de ennyi elég egyelőre szerintem. XDDD Én a magam részéről nagyon ajánlom még a sleepy.ab nevezetű bagázst is, de az az igazság hogy az ő zenéjük abszolút nem mindenkinek való. :'D
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.