Hilary Duff pár hónapja tért vissza a zeneiparba a Chasing The Sun című dalával, majd nem sokkal később a videó is debütált hozzá. Hamarosan album is jelenik meg, de előtte még kaptunk egy videót, amit a nemrég megjelent All About You című dalhoz készített el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Hilary Duff - All About You
2014. szeptember 28. 18:10
|
|
xshadow hunterxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 233895 offline
|
Hilary♥ Jó lett.
2014. szeptember 28. 19:02
Ha nem lett volna benne egy téglna nagyságú okostelefon, még azt hinném, hogy a 20-as éveiben készült.
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2014. szeptember 28. 20:22
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Nagyon jó szám lett! A klip viszont totál átlagos lett, semmi különleges.
2014. szeptember 28. 20:39
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Én ezt már jóval ezelőtt hallottam-->de menő vagyok.
Viszont nekem egyáltalán nem tetszik,üres,semmitmondó dalocska,és Hilarynak őszintén szólva csak az a tinis,disney-s dolog állt jól,azóta egyre rosszabb zenéi vannak..jó,nyilván nem kell tinisnek lennie(na nem mintha ez a szám nem olyan lenne)..de a stílusa..kicsit csalódott vagyok,azt hittem megszerethetem megint,de nem...na mindegy.
Viszont nekem egyáltalán nem tetszik,üres,semmitmondó dalocska,és Hilarynak őszintén szólva csak az a tinis,disney-s dolog állt jól,azóta egyre rosszabb zenéi vannak..jó,nyilván nem kell tinisnek lennie(na nem mintha ez a szám nem olyan lenne)..de a stílusa..kicsit csalódott vagyok,azt hittem megszerethetem megint,de nem...na mindegy.
2014. szeptember 29. 12:38
mi számít tipikusnak vagy sablonosnak manapság? pláne amerikainak? inkább becsülendő, hogy nem egy szál semmiben riszálja a valagát. sose voltam hilary fan, sőt.. de azt el kell ismerni ez a dal igazán üdítő, természetesen nem hordoz semmi világmegváltó gondolatot, de nem is kell neki, a pop szakma/számok sem erre hívatottak. a klip elég szürke lett, de maga a szám okés. az ezt megelőző dala a chasing the sun volt inkább gáz.
2014. szeptember 29. 16:40
|
|
Julianna Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 189815 offline
|
szerintem jó, aranyos dal
2014. szeptember 29. 17:14
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nagyon jó lett!
Imádom a klip csodálatos lett!
2014. szeptember 30. 17:13
A dal egyátalán nem tetszik, a klip viszont egész jó.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.