Ő dolga, az ő élete. Mindenki azt csinál az életével amit akar. Az meg egy másik, hogy Chloe legalább a tehetségével próbál kitörni és nem a botránnyal
Chloe Moretz két vasat tart a tűzben?
2014. szeptember 28. 11:44
Ássa el magát? Süllyedjen el? Ugyan már, ha ennyire féltékeny vagy verd a fejed a falba
Ő dolga, az ő élete. Mindenki azt csinál az életével amit akar. Az meg egy másik, hogy Chloe legalább a tehetségével próbál kitörni és nem a botránnyal
"Látták kézen fogva" hajaj, de megbízható forrásunk van
2014. szeptember 28. 11:49
Istene, tizen akárhány éves mind a kettő, nem lehetnek csak haverok???? Szegény csajt neg sajnálom hogy el kezdték cseszegetni...
2014. szeptember 28. 11:56
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Csak azért, mert két fiúval lóg együtt, nem jelenti azt, hogy jár is velük, én is szoktam kettesben fiú haverjaimmal lógni, még sincs semmi közöttünk.
Viszont az interjújánál arra a Victoria Beckamos kérdésre a válasza eléggé gáz, behúzták a csőbe, okos húzás volt az újságírótól XDDD
Viszont az interjújánál arra a Victoria Beckamos kérdésre a válasza eléggé gáz, behúzták a csőbe, okos húzás volt az újságírótól XDDD
2014. szeptember 28. 12:36
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Jaj, de szánalmas a bulvárvilág. >.< Ez Chloe dolga, senkinek sem tartozik magyarázattal. :"D
Mellesleg miért volna kínos, hogy nem hord Victoria Beckham-féle ruhákat? De imádom ezt a nevetséges hollywood-i létet.... :PPP
Hajrá Chloe
Mellesleg miért volna kínos, hogy nem hord Victoria Beckham-féle ruhákat? De imádom ezt a nevetséges hollywood-i létet.... :PPP
Hajrá Chloe
2014. szeptember 28. 15:01
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ismételten egy bulvárlapok által felfújt ügylet...
2014. szeptember 28. 15:43
Szerintem aranyosak együtt. Nem értem miért kell valakit ezzel szekálni. Ha akarják majd elmondják.
2014. szeptember 29. 18:49
|
|
LadyHepburnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.05. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 230883 offline
|
Szerintem mindegyikkel baráti kapcsolatban van. Én is szoktam fiú haverjaimmal lógni, és valamikor megöleljük egymást és a hátára ugrok és ők meg úgy visznek, ilyen alapon én is járhatnék velük. Szerintem Chloe nem az a fajta lány, aki 2 pasival kavarna és Julian-nal jár szerintem: KÉP
Brooklyn pedig a szülei hírnevével növelheti Chloe hírnevét is és így több újságot adnak el...
Brooklyn pedig a szülei hírnevével növelheti Chloe hírnevét is és így több újságot adnak el...
2014. szeptember 30. 15:04
Chole szerintem főként azért lóg együtt Becham családdal,ugyanis Viktoria és David nem kis hírnévnek örvendenek,és Cholenak a kis média kavarás csak jót tesz
2014. szeptember 30. 17:49
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Lmao
2014. október 03. 19:03
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ez van. Nem a mi dolgunk.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: