Chloe Moretz és a legidősebb Beckham fiú, Brooklyn kapcsolata már nyár eleje óta a sajtó egyik kedvenc témája, és Chloe okot is ad nekik arra, hogy az legyen, főleg miután kiderült, hogy egy Julian nevű fiúval is randizgat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chloe Moretz két vasat tart a tűzben?
2014. szeptember 27. 20:11
2014. szeptember 27. 20:21
Jó cikk lett,de nem lehet tudni,hogy együtt vannak-e vagy sem.Ki tudja mi lesz ebből a kapcsolatból...
2014. szeptember 27. 20:48
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Hát igen ez eléggé gáz volt...egyébként 16 évesen honnan kéne tudni melyik az igazi...addig próbálgassa míg fiatal nem?? 36 évesen ez már ciki de istenem ő egy tinilány!!!!
2014. szeptember 27. 21:23
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
egyetértek LilyCollinsForever-el
2014. szeptember 27. 22:12
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Felesleges cikk..
A szerelemben senkit sem érdekel a kor, főleg ha 2 év. -.-
Szeretnek együtt lenni mivel barátok, és mivel figyelemmel kísérem Brooklyn-t, ezért nem is láttam semmi cikket amiben lenne valami árulkodó jel a kapcsolatukról. Ha tegyük fel igaz akkor Chloe ássa el magát amiért két fiút hülyít.
Victoria ruháit meg nem kötelező hordani. Stílusra sem hasonlít a csajéhoz.
A szerelemben senkit sem érdekel a kor, főleg ha 2 év. -.-
Szeretnek együtt lenni mivel barátok, és mivel figyelemmel kísérem Brooklyn-t, ezért nem is láttam semmi cikket amiben lenne valami árulkodó jel a kapcsolatukról. Ha tegyük fel igaz akkor Chloe ássa el magát amiért két fiút hülyít.
Victoria ruháit meg nem kötelező hordani. Stílusra sem hasonlít a csajéhoz.
2014. szeptember 27. 22:21
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
OMG!
2014. szeptember 28. 08:40
A cím alapján kicsit eredményesebb cikkre számítottam volna,mert ez sok mindent nem árult el. Szerintem nem lennének együtt se aranyos,se jó "pár". Ez a csaj nekem meg végkép nem szimpatikus..
2014. szeptember 28. 09:45
|
|
Agent provocateurúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 233860 offline
|
Nekem is vannak fiú ismerőseim, akikkel sokat szoktam lógni, és néha szoktam fogni a kezüket is, akkor most mindegyikkel járok?
Ha jól tudom, Chloë hivatalosan nincs is kapcsolatban.
Ha jól tudom, Chloë hivatalosan nincs is kapcsolatban.
2014. szeptember 28. 10:11
Chloet nagyon szeretem
de ez szerintem egy jó kis pletyka , hogy valamit írjon róluk a sajtó és , hogy a rajongók örűlten rohangáljának az újságárushoz !!!
2014. szeptember 28. 10:17
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Chloet ennél sokkal intelligensebbnek hittem, hogy őszinte legyek. Szerintem túl nagy feneket kerítettek ennek a hírnek, nem kell szegény lányból egyből csalfa botrányhőst csinálni...
2014. szeptember 28. 10:24
Nem hiszem, hogy Chloet ilyen lenne...a "szeretünk együtt lógni" még nem azt jelenti, hogy másik hapival is együtt van, de mind1
2014. szeptember 28. 10:30
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Egy fiatal lány és már keverik a sz*rt. Aztán csodálkoznak miért tesz tönkre mindenkit a hírnév. Bújjanak el és foglalkozzanak a saját életükkel. Egy lány nem barátkozhat egy fiúval? szánalom. nem is tudnak semmit az egyik kapcsolatáról sem...
2014. szeptember 28. 11:04
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Az ő dolga és tuti nem jár együtt 2 fiúval, ez hülyeség, az embernek lehetnek fiú barátai, nekem is vannak, meg amúgy is miért avatkoznak bele a magánéletébe?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: