Lee Min Ho - Song For You Photo 2014
2014. szeptember 27. 21:55
Ugyan megörültem a hírnek mikor olvastam, hogy újabb albummal fog jelentkezni hamarosan. Viszont van bennem egy kis kétely is, hogy vajon hozza-e azt a varázst és érzést amit a My Everything-nél éreztem.
Kíváncsian várom és remélem, hogy megugorja azt a magas szintet amit nálam felállított.
Kíváncsian várom és remélem, hogy megugorja azt a magas szintet amit nálam felállított.
2014. szeptember 28. 18:59
|
Sellőgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 279 Csatolások: 53 Azonosító: 192991 offline
|
Idézet (GomNaNa @ 2014.09.27. 21:55)
Ugyan megörültem a hírnek mikor olvastam, hogy újabb albummal fog jelentkezni hamarosan. Viszont van bennem egy kis kétely is, hogy vajon hozza-e azt a varázst és érzést amit a My Everything-nél éreztem.
Én biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz, igaz tőle már csak a tökéleteset szoktuk meg, de nekem már maga ez kép elárul mindent
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2014. október 03. 20:19
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Hát...
Erre mit is mondjak...?
Erre mit is mondjak...?
1 felhasználónak tetszik:
Sellőgirl
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.