Megjelent a Disney-sztár legújabb klipje, mely a The Middle Of Starting Over című dalhoz készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Sabrina Carpenter - The Middle Of Starting Over
2014. szeptember 27. 15:21
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Végree
imádom Sabrinát <3 nayon jó klipp lett *.*
2014. szeptember 27. 15:21
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Gaálbogi egy szinész sak 14 éves és brutálisan jó a hangja!! <3
2014. szeptember 27. 15:22
|
|
twisted paranoiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 165633 offline
|
Ez nagyon aranyos <3
2014. szeptember 27. 15:50
Nagyon jó szám. Bárcsak már itt is adnák a Girl Meets Worldot. Láttam pár részt angolul és nagyon jók. Sabrina nagyon tehetséges csaj.
2014. szeptember 27. 18:25
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nagyon imádom!
2014. szeptember 27. 18:31
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Disney nyeh -.-
Aztán meg nem fogja tudni levetni magáról a kislányos karakterét, és elzüllik. Mint mindenki manapság
A dal nekem nem tetszik, és maga a lányka se egy szépség, na (tudom, ez nem számít)
Aztán meg nem fogja tudni levetni magáról a kislányos karakterét, és elzüllik. Mint mindenki manapság
A dal nekem nem tetszik, és maga a lányka se egy szépség, na (tudom, ez nem számít)
2014. szeptember 27. 19:38
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Ilyen nyálas dolgot ritkán látni (bár a Disneynél nem)
Most még minden mosolygós, rózsaszín és virágos, de a kislányok követni fogják és ha egyszercsak "felnőttesen" kezd el viselkedni a nála sokkal fiatalabbak is utánozni fogják.
2014. szeptember 27. 23:42
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Attól mert valakit "színésznek" eltud adni a dizni mért gondolja rögtön h az "énekesnek" is jó lesz?
Tucat liba, tucat dal.
2014. szeptember 28. 10:12
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Nekem tetszik
♥
2014. szeptember 28. 11:42
Idézet (smile3 @ 2014.09.27. 15:50)
Nagyon jó szám. Bárcsak már itt is adnák a Girl Meets Worldot. Láttam pár részt angolul és nagyon jók. Sabrina nagyon tehetséges csaj.
Októberben jön az első rész, de egyelőre több nem.
2014. szeptember 28. 11:56
Disney tempót váltott. Még alig megy a sorozat és nemhogy már dala van a(z egyik)sztárjának, hanem hamarosan albuma is lesz. Következő szinten már a sorozat pilot epizódjánál jön a nagylemez?
Egyébként ahogy elnézem a sorozat sikerét az amcsiknál, ha ezt a sikert itt Európában is megismétlik, első számú kihívói lehetnek Violettáéknak.
Ami pedig Sabrinát illeti: a jobb diznis énekes-színész tinik közé tartozik. Úgy fest, bármennyire is szinte marékszám ömleszti a Disney a tinisztárokat a mélyvízbe, a mennyiség mellett azért a minőségre is odafigyelnek.
Egyébként ahogy elnézem a sorozat sikerét az amcsiknál, ha ezt a sikert itt Európában is megismétlik, első számú kihívói lehetnek Violettáéknak.
Ami pedig Sabrinát illeti: a jobb diznis énekes-színész tinik közé tartozik. Úgy fest, bármennyire is szinte marékszám ömleszti a Disney a tinisztárokat a mélyvízbe, a mennyiség mellett azért a minőségre is odafigyelnek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: