Imádott, elutasított, ünnepelt és kinevetett, de sosem figyelmen kívül hagyott: A debütáló kislemezük, a Durch den Monsun megjelenése után a Tokio Hotel az elmúlt évtized egyik legsikeresebb német zenei exportcikke lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új otthon, új album: a Tokio Hotel visszatérése
2014. szeptember 27. 15:40
|
|
TheMaggotGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 7 Azonosító: 201798 offline
|
Alig várom már a teljes albumot <3
2014. szeptember 27. 17:28
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
"Tom: Ha a dalszöveg brilliáns, akkor azt én írtam. A többit pedig Bill. (vigyorog)
Bill: (nevet)"
Imádom ezt a kettőt! Az elmúlt években különösebben megkedveltem a zenéjüket, és a személyiségüket is, fiatalabb korukban kissé beképzeltnek éreztem őket, nem tudom, hogy tényleg így volt-e, vagy pusztán rosszul ítéltem meg a helyzetet, de most sokkal érettebbek lettek, a zenéjük stílusa is ezerszer jobban tetszik, nagyon nagyon kíváncsi vagyok rá!
Bill: (nevet)"
Imádom ezt a kettőt! Az elmúlt években különösebben megkedveltem a zenéjüket, és a személyiségüket is, fiatalabb korukban kissé beképzeltnek éreztem őket, nem tudom, hogy tényleg így volt-e, vagy pusztán rosszul ítéltem meg a helyzetet, de most sokkal érettebbek lettek, a zenéjük stílusa is ezerszer jobban tetszik, nagyon nagyon kíváncsi vagyok rá!
2014. szeptember 27. 18:31
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Alig várom már a teljes albumot!
2014. szeptember 27. 18:42
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Úgy szeretem őket
Jó interjú (és cikk) lett
Várom az új albumukat, de remélem azért jobb lesz, mint a RRR... Nekem igazából az első albumuk a kedvencem a Schrei
Akkor annyira jók voltak!
Jó interjú (és cikk) lett
2014. szeptember 27. 18:43
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Várom már a teljes albumo t!!
<3
2014. szeptember 27. 18:44
|
|
bvbfan2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 232755 offline
|
nagyon várooom *-*
2014. szeptember 27. 19:43
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Miért hallok mostanában arról, hogy sok banda több éves kihagyás útán csak úgy visszatér?
A kihagyásnak az az eredménye, h az új album tök más, mint az eddigi és ez vagy bejön vagy nem...
A kihagyásnak az az eredménye, h az új album tök más, mint az eddigi és ez vagy bejön vagy nem...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: