Imádott, elutasított, ünnepelt és kinevetett, de sosem figyelmen kívül hagyott: A debütáló kislemezük, a Durch den Monsun megjelenése után a Tokio Hotel az elmúlt évtized egyik legsikeresebb német zenei exportcikke lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új otthon, új album: a Tokio Hotel visszatérése
2014. szeptember 27. 15:40
|
|
TheMaggotGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 7 Azonosító: 201798 offline
|
Alig várom már a teljes albumot <3
2014. szeptember 27. 17:28
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
"Tom: Ha a dalszöveg brilliáns, akkor azt én írtam. A többit pedig Bill. (vigyorog)
Bill: (nevet)"
Imádom ezt a kettőt! Az elmúlt években különösebben megkedveltem a zenéjüket, és a személyiségüket is, fiatalabb korukban kissé beképzeltnek éreztem őket, nem tudom, hogy tényleg így volt-e, vagy pusztán rosszul ítéltem meg a helyzetet, de most sokkal érettebbek lettek, a zenéjük stílusa is ezerszer jobban tetszik, nagyon nagyon kíváncsi vagyok rá!
Bill: (nevet)"
Imádom ezt a kettőt! Az elmúlt években különösebben megkedveltem a zenéjüket, és a személyiségüket is, fiatalabb korukban kissé beképzeltnek éreztem őket, nem tudom, hogy tényleg így volt-e, vagy pusztán rosszul ítéltem meg a helyzetet, de most sokkal érettebbek lettek, a zenéjük stílusa is ezerszer jobban tetszik, nagyon nagyon kíváncsi vagyok rá!
2014. szeptember 27. 18:31
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Alig várom már a teljes albumot!
2014. szeptember 27. 18:42
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Úgy szeretem őket
Jó interjú (és cikk) lett
Várom az új albumukat, de remélem azért jobb lesz, mint a RRR... Nekem igazából az első albumuk a kedvencem a Schrei
Akkor annyira jók voltak!
Jó interjú (és cikk) lett
2014. szeptember 27. 18:43
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Várom már a teljes albumo t!!
<3
2014. szeptember 27. 18:44
|
|
bvbfan2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 232755 offline
|
nagyon várooom *-*
2014. szeptember 27. 19:43
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Miért hallok mostanában arról, hogy sok banda több éves kihagyás útán csak úgy visszatér?
A kihagyásnak az az eredménye, h az új album tök más, mint az eddigi és ez vagy bejön vagy nem...
A kihagyásnak az az eredménye, h az új album tök más, mint az eddigi és ez vagy bejön vagy nem...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: