Meg ilyen biztos nem lesz, mert Adri arcán is látszik az a kis vágás, ami most ott van Zsófin is. Max. felgyorsítják a dolgokat, és mire odaérünk, hogy Adri jön váltásként, addigra lazán lenőhet Bettyke haja...
Nagy Adri a Jóban Rosszban új Bettyje
2014. szeptember 26. 14:04
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Ezt az arcplasztikázási-dolgot, amit mondtok, nemcsak az atyánál, de a Barbi-csere idején is ellőtték, ha jól emlékszem, bár akkor még nem néztem. A szöszi, hosszú hajú csajból egy baleset, és egy műtét után lett a rövid, barna hajú jelenlegi Barbi...
Meg ilyen biztos nem lesz, mert Adri arcán is látszik az a kis vágás, ami most ott van Zsófin is. Max. felgyorsítják a dolgokat, és mire odaérünk, hogy Adri jön váltásként, addigra lazán lenőhet Bettyke haja...
És, hogy szöszi vagy barni, az meg mindegy már. Amúgy poén lett volna, ha az a szőke Kitty (régi Barbi) jött volna vissza Bettykeként..
2014. szeptember 26. 14:19
Szerintem nem a legjobb "Betty"
De amúgy nem érdekel,soha nem néztem a Jóban Roszbant.
2014. szeptember 26. 16:08
Egyáltalán nem hasonlít rá! Még csak nem is szőke!!
2014. szeptember 26. 19:33
Ez a sorozat egyre furább lesz.
Még jó hogy ez a sok hülyeség elkerül engem.
Még jó hogy ez a sok hülyeség elkerül engem.
2014. szeptember 26. 21:43
|
|
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline
|
Hát én most nagyon meglepődtem...és szomorú is vagyok! Lehet, hogy Zsófi nem a legjobb színésznő de azért jól eljátszotta Betty karakterét. És amúgy is szöszinek nevezték..most meg "hirtelen" megnőtt a haja és barna lett -.- na ezt hogy fogják kimagyarázni? vagy egyáltalán nem is fognak vele foglalkozni? Legalább lenne rövid szőke haja ennek is....most nagyot csalódtam ebben a színészváltásban.
2014. szeptember 26. 22:03
|
|
Gabryellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.08. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 225740 offline
|
Már annyi karakter lecseréltek
nem hasonlítrá és furcsa lesz egy másik színészt látni Betty szerepében.
csak ne megint a régi lemez legyen,a plasztikai műtétes...
nem hasonlítrá és furcsa lesz egy másik színészt látni Betty szerepében.
csak ne megint a régi lemez legyen,a plasztikai műtétes...
2014. szeptember 28. 12:16
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Teljesen új Betty... tán átplasztikáztatta az egész arcát vagy mi?
Amúgy szurkolok Adrinak, mert szimpatikus lány, de még miatta sem vagyok hajlandó nézni ezt a sorozatot ^^"
Amúgy szurkolok Adrinak, mert szimpatikus lány, de még miatta sem vagyok hajlandó nézni ezt a sorozatot ^^"
2014. szeptember 28. 12:37
|
|
gipszjakab66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.14. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 117434 offline
|
Nem igazán hergelt fel ez, inkább továbbra is azon agyalok milyen név az a 'Tanakis'??
2014. szeptember 28. 12:58
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Úristen :'DD sose értettem a Jóban Rosszban a logikáját, h ha kiesik egy szereplő, egy tök más kinézetű ember fogja ugyanazt a karaktert játszani. persze nem azt mondom, h full olyan legyen mint az előtte lévő, de legalább egy rövid szőke hajú szinésznőt választhattak volna..
2014. szeptember 28. 17:32
Kért a börtön őröktől egy barna hajfestéket,majd gyorsan megnövesztette kér nap alatt.Fuck Logic.
2014. október 01. 21:41
Én mostmár nem fogom nétni a jóban rosszban mert nincs benne Szabó Zsófi!!
2014. október 02. 00:03
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Ez most ugye vicc! Zsófit még elviseltem Bettyként. De ez a nő. Mivel nem jött be a zenei élet megpróbálkozik ezzel is. És pont ő volt a legjobb...valószínű. xD
2014. október 06. 08:46
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Olyat nem találtak aki legalább egy kicsit is hasonlít Zsófikára? Mondjuk már a JR is szánalmas sorozat lett úgy mint a BK.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: