Nagy Adri a Jóban Rosszban új Bettyje
2014. szeptember 25. 17:50
Már ne haragudjatok, de szerintem ez így nagyon rossz.
Oké, lehet, hogy jó színésznő, meg minden, de azért most komolyan: évekbe is beletelhet, mire megszokjuk ezt a csajt, merthogy egyáltalán, kicsit, de minimálisan sem hasonlít Zsófira, aki szerintem pont jó volt erre a szerepre. Bettyt megszokhattuk Zsófiként, szőkén, ez volt az egyik fő ismertetője, és most minden jellemvonása eltűnik majd ezzel az új csajjal. Akit egyébként, hogy őszinte legyek, nem látok színésznőként. (Erős a gyanúm, hogy protekciós.)
Lesznek itt még meglepetések, attól tartok...
Oké, lehet, hogy jó színésznő, meg minden, de azért most komolyan: évekbe is beletelhet, mire megszokjuk ezt a csajt, merthogy egyáltalán, kicsit, de minimálisan sem hasonlít Zsófira, aki szerintem pont jó volt erre a szerepre. Bettyt megszokhattuk Zsófiként, szőkén, ez volt az egyik fő ismertetője, és most minden jellemvonása eltűnik majd ezzel az új csajjal. Akit egyébként, hogy őszinte legyek, nem látok színésznőként. (Erős a gyanúm, hogy protekciós.)
Lesznek itt még meglepetések, attól tartok...
2014. szeptember 25. 17:58
Jó énekesnő, de nem tudom elképzelni színésznőként, főleg nem Betti szerepében.
Azért kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
2014. szeptember 25. 18:33
Még jó, hogy nem nézem
Tök baromság, hogy egy színészt kicserélnek egy másikra. Inkább írják ki.
Tök baromság, hogy egy színészt kicserélnek egy másikra. Inkább írják ki.
2014. szeptember 25. 18:35
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Haha, így legyen ötösöm a lottón!
Gondoltam, hogy hiszti lesz belőle, hogy Adri váltja Zsófit...
Egyébként én kedvelem Zsófit - szimpatikus a dolgokhoz való hozzáállása, de azt azért bevallhatjuk, hogy nem egy Meryl Streep-féle színésznő, aki pótolhatatlan és utánozhatatlan, ebből kifolyólag akár egy Adri is eljátszhatja ezt a szerepet, aki egy egyszerű énekesnő.
A csatorna embere pedig megmondta, hogy nem kerestek hasonmást, úgyhogy a böriben a Szöszi becézésből max. Barni lesz vagy akármi..
A csatorna embere pedig megmondta, hogy nem kerestek hasonmást, úgyhogy a böriben a Szöszi becézésből max. Barni lesz vagy akármi..
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. szeptember 25. 18:48
na volt értelme akkor Szabó Zsófinak azt a szép hosszú haját levágatni
2014. szeptember 25. 19:35
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle
2014. szeptember 25. 20:12
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Ugy rossz a joban rosszban
2014. szeptember 25. 20:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Diala @ 2014.09.25. 15:08)
Nem nézem a sorozatot, de lehet, október végén csak azért is becsatlakozok, hogy lássam, milyen szánalmas körítéssel mutatják be az új Betty-t... Most komolyan, egy ilyen változást hogy lehet megmagyarázni?! Az arcplasztikát már az atyánál elsütötték.
Szerintem meg egyáltalán nem fognak nagy s*gget keríteni a dolognak. Bár az már az őskorban volt és életemben egyszer néztem meg anno a Barátok közt részeket, de akkor sem volt semmi sem amikor Timit lecserélték Erikára, hogy eljátssza Tildát. Bár mondjuk most, hogy így írtad, lehet, hogy eljönnek valami sci-fis ötlettel, viszont akkor hatalmasat fogok röhögni.XD
2014. szeptember 25. 23:04
|
|
Fuckit.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 233437 offline
|
Nem nézem a Jóban Rosszbant amúgy, de sose értettem, hogy miért jó ha a szerep megmarad és a színész/színésznő cserélődik. Úgy már nem az igazi ha megszokod, hogy egy valaki játsza és utánna meg már más, akkor inkább írják ki a karaktert szerintem...
2014. szeptember 26. 00:30
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1474 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
Nem nézem a Jóban Rosszbant mert nem vagyok a híve az öröké tartó sorozatoknak. Én annak vagyok híve hogy egy sorozatnak legyen eleje meg vége. Azonban ha már a színésznek rövid volt a haja akkor nem értem miért nem rövid hajú karaktert raktak be cserébe? :/
2014. szeptember 26. 06:35
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Semmi bajom az Adrival, de nincsenek tehetséges fiatal színészeink, hogy egy félig meddig ismert "énekesnővel" kell eljátszatni ezt a szerepet? Egyébként nem izgat nagyon, mert nem nézem a sorozatot, csak felmerült bennem ez a kérdés.
2014. szeptember 26. 08:13
|
|
csabcsi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 217 Csatolások: 150 Azonosító: 229015 offline
|
„Az iskola dolga, hogy megtaníttassa velünk, hogy
hogyan kell tanulni, hogy
felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól
végzett munka örömére és az alkotás izgalmára, hogy megtanítson
szeretni amit csinálunk és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk
csinálni."
(Szentgyörgyi A.)
hogyan kell tanulni, hogy
felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól
végzett munka örömére és az alkotás izgalmára, hogy megtanítson
szeretni amit csinálunk és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk
csinálni."
(Szentgyörgyi A.)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.