Több száz jelentkező közül a Megasztárban feltűnt Nagy Adri bizonyult a legjobbnak, így a héten már el is kezdte a munkát Betty Tanakis szerepében. Az énekesnő régóta kacérkodott már a színészi pályával, így boldog, hogy mostantól ő is a Jóban Rosszban csapatának tagja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagy Adri a Jóban Rosszban új Bettyje
2014. szeptember 25. 12:01
Úristen... Ez... most komoly? Pont ő? Ő aztán egyáltalán nem Bettis, a hangja sem hasonlít rá. Jézusom, azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. De ezt még fel kell dolgoznom.
2014. szeptember 25. 13:02
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Elvileg az olyan nagy momentum volt hogy Bettinek levágták a haját, erre nem tartották lényegesnek hogy rövid legyen a következőnek... Meg eleve a védjegye volt Bettinek a szőke haj, a börtönben is szöszinek becézgették, de azért nem lényeges hogy hasonlítson rá....
Na de mindegy, én nem vagyok rajongója, de jókat szoktam röhögni a baromságokon.
2014. szeptember 25. 13:12
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Zsófinál csak jobb lehet majd.
2014. szeptember 25. 13:18
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Biztos neki sem jött be a dalolászás, amióta feltűnt se sokat hallottam róla! Érdemes volt levágatnia a haját szerepe szerint, hogy majd utána kilépjen a sorozatból, hirtelen megnő a haja az új szereplőnek!
2014. szeptember 25. 13:32
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mondjuk gondoltuk, hogy nem egy sima foldi halandot, hanem valami eleve celebet nyomnak be a szerepre
Az oke, hogy nem hasonmast kerestek, de ennyi erovel egy teljesen uj karaktert is beirhatnanak, annyira nincs koze Bettihez. Remelem legalabb itt is ugy lesz a csere, mint Elodnel: bemegy a regi szinesz a furdobe es az uj jon ki mwahhaha
2014. szeptember 25. 14:21
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Már lassan mindenki megfog orülni!
Már lassan az egész magyar énekes úgyfogja látni hogy hát ha Adri jelentkezzet akkor én is! Es hát Adriból ezt nem hittem volna! A pénzért minden hüjjeségeket megcsinálnak!
2014. szeptember 25. 14:27
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nem is hasonlít rás.
2014. szeptember 25. 15:07
gratulálok neki,bár szerintem nem a legjobb...
2014. szeptember 25. 15:08
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem nézem a sorozatot, de lehet, október végén csak azért is becsatlakozok, hogy lássam, milyen szánalmas körítéssel mutatják be az új Betty-t... Most komolyan, egy ilyen változást hogy lehet megmagyarázni?! Az arcplasztikát már az atyánál elsütötték.
2014. szeptember 25. 15:33
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Eddig és eztán is szapulni fogom Szabó Zsófit, mert pocsék színész, na de ez mi a jószagú atyaúristen?! Komolyan, egy tehetségkutatóban feltűnt, nagyképű, semmirekellő celebecske lett a befutó? Reméltem, hogy legalább egy színitanodát végzett, vagy legalább valóban tehetséges személyt választanak, nem feltétlen híreset (ezesetben hírhedtet), hanem aki tényleg valamirevaló színész(tanonc). Ismét csalódtam a magyar sorozatok terén, s bár a JB már rég elszállt a talajtól, reméltem hogy nem ássák magukat még mélyebbre. Tévedtem.
2014. szeptember 25. 16:49
Megszoktam Zsóófit,mint Betty,nehéz lesz más látni helyette..de szeretem Adrit szóval
2014. szeptember 25. 17:02
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
???
Jesszus, és akkor Betty rövid haja fél perc alatt visszanő vagy mi?
Jesszus, és akkor Betty rövid haja fél perc alatt visszanő vagy mi?
2014. szeptember 25. 17:11
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Ó te jó ég... Csak szerintem kellene úgy intézni a dolgokat, hogy ha szereplőt váltunk, akkor legalább az új hasonlítson a régire?
Meg elméletben nagyon fontos pillanat volt, amikor Bettyke haját levágták. Akkor azzal most mi van? Meg hogy az előzőt mindig Szöszinek hívták...
Meg elméletben nagyon fontos pillanat volt, amikor Bettyke haját levágták. Akkor azzal most mi van? Meg hogy az előzőt mindig Szöszinek hívták...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: