15 milliót fizettek Szabó Zsófiért
2014. szeptember 25. 21:40
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát nem kis pénz erre fele,és nem ér ennyit szerintem sem.
2014. szeptember 27. 10:16
Most komolyan erre ment el az a rengeteg pénz??
2014. szeptember 27. 18:16
|
|
mstk93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 280 Csatolások: 4791 Azonosító: 152581 offline
|
Megvették, most már ott kell dolgoznia... gondolom fel sem mondhat egy ideig. Ezt úgy hívjuk rabszolga. Csak kicsit több pénzért, mint az átlagember.
2014. szeptember 27. 19:15
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Na jó...most már komolyan elég!!!
Mi a f*szé fizetnek ennyit???
Ja igen...h az RTL Klub legyen a népszerűbb...szánalmas
P Állítólag a Berkinek is fizettek h át mennyen... :'(
Bocsánat azért a szóért!!! :/ De kijött belőlem :3
Mi a f*szé fizetnek ennyit???
Ja igen...h az RTL Klub legyen a népszerűbb...szánalmas
Bocsánat azért a szóért!!! :/ De kijött belőlem :3
2014. szeptember 28. 12:05
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Sóher RTL
Mercédesz Márton: Igen, Berkit is megpróbálták átcsábítani, de az nem sikerült végül.
Amúgy szánalmas ez a versengés. Nem értem miért kell egy sztárt évekig leszerződtetni egy csatornához, ha alig kezdenek vele vmit. Érdekes, más országokban ez máshogy megy. Pl: lehet az egyik csatornán sorozatszínész, míg a másikon bemondó vagy műsorvezető. És nincs vita belőle, letisztázzák a szerződést és nincs hiszti egyik fél felől sem...
Mercédesz Márton: Igen, Berkit is megpróbálták átcsábítani, de az nem sikerült végül.
Amúgy szánalmas ez a versengés. Nem értem miért kell egy sztárt évekig leszerződtetni egy csatornához, ha alig kezdenek vele vmit. Érdekes, más országokban ez máshogy megy. Pl: lehet az egyik csatornán sorozatszínész, míg a másikon bemondó vagy műsorvezető. És nincs vita belőle, letisztázzák a szerződést és nincs hiszti egyik fél felől sem...
2014. szeptember 28. 15:01
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Ncskcsk:
Teljesen egyet értek!
Teljesen egyet értek!
2014. szeptember 28. 17:28
Öhmm...
Most kövezzetek meg,de nekem eddig fogalmam se volt,hogy egy sztárért fiezettek volna
Ennyit nem érnek
Most kövezzetek meg,de nekem eddig fogalmam se volt,hogy egy sztárért fiezettek volna
Ennyit nem érnek
2014. október 01. 21:22
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
hát ha ezek normálisak! azt a pénzt nem erre kéne elpazarolni!._.
2014. október 29. 18:31
Én ezt a nőt nem is ismerem csak a celeb vagyokból
2014. december 28. 23:09
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Sztem nem érdemli meg....Eleve,aki elmegy egy ilyen tré és szánalmas műsorba,annak csak gratulálni tudok.Mások meg éheznek....igazán gratulálok..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: