15 milliót fizettek Szabó Zsófiért
2014. szeptember 24. 21:17
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Komoly....
2014. szeptember 24. 21:46
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
azt a 15 milkát inkább adták volna a rászorulóknak...
2014. szeptember 24. 22:31
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Durva.. :xx
2014. szeptember 24. 22:49
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Az igen gratulálok ez a nő 10 forintot se ér nem hogy 15 milliót istenem...
2014. szeptember 24. 22:53
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Zsófiért tudjátok ki fizetett volna ennyit... Én is inkább a rászorulóknak adtam volna. Jó még esetleg meg is értem, ha valami nagy sztár lenne, de ő a tipikus celeb. Híres vagyok, mert a szüleim azok és a vezetéknevem miatt játszhattam Magyarország egyik legnépszerűbb napi sorozatában.. Ha minden igaz dala is jelent meg, de őszintén az is milyen volt. Magyar Paris Hilton. -.-
2014. szeptember 25. 09:00
|
B.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 207821 offline
|
Nem az RTL klub-nak kellet volna fizetnie hanem a kis Zsófikának, de ha ezeknek a csatornáknak van annyi pénzük, hogy kifizessék akkor miértne fizették volna ki.
2014. szeptember 25. 10:56
Miért kellett volna Zsófinak fizetni? Azért hogy "dolgozhasson"(xD) másik csatornánál, 15 millát kellett volna adnia? Ekkora hülyeséget már
(előző komment)
ők tudják, hogy mennyit ér nekik, adogassák egymásnak a milliókat, amíg nem bántanak ezzel senkit
Kíváncsi lennék arra hogy A celeb vagyok ments ki innen-ért mennyit fizetnek, ha Zsófinak megérte, pedig ki tudja hány évet húzhatott volna még a jóban sz*rban az is olyan mint a barátok közt a legutolsó részét még csak Chuck Norris látta.
ők tudják, hogy mennyit ér nekik, adogassák egymásnak a milliókat, amíg nem bántanak ezzel senkit
Kíváncsi lennék arra hogy A celeb vagyok ments ki innen-ért mennyit fizetnek, ha Zsófinak megérte, pedig ki tudja hány évet húzhatott volna még a jóban sz*rban az is olyan mint a barátok közt a legutolsó részét még csak Chuck Norris látta.
2014. szeptember 25. 15:09
hát ezek szerint nagyon is szükségük volt Zsófira,de mondjuk azt nem értettem,neki miért is kellet volna fizetnie
2014. szeptember 25. 19:16
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Arra azért kíváncsi lennék, hogy retkeséknek miért kellett ennyire de ennyire a Zsófi.
Nem tudom elhinni, hogy ne találtak volna műsorvezetőt (vagy a fene tudja, mire kell nekik) a saját házukban.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: