Szünetelnek a sorozatok az RTL Klubon
2014. szeptember 24. 17:58
Ha már van rtl 2 legyen már ott ez a rakás szar. Hogy lehet így elrontani, de komolyan?
2014. szeptember 24. 18:00
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Nem hogy azt a retek éjjel nappalt szüneteltetnék -.- A mentalista és a Szulejmán nagyon fog nekem hiányozni
2014. szeptember 24. 18:08
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Ez nem lehet igaz.Mi az, hogy egy ilyen (bocsánat a következő szavakért)szar magyar semmitérő "műsor" miatt olyan szórakoztató, igényes, és egyszerűen JÓ műsorokat vesznek le a műsortárról "csak" 6 hétre...És itt gondolok a kedvenceimre:Dr.Csont, Mentalista.
2014. szeptember 24. 18:13
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (SáraaSelly @ 2014.09.24. 18:08)
Ez nem lehet igaz.Mi az, hogy egy ilyen (bocsánat a következő szavakért)szar magyar semmitérő "műsor" miatt olyan szórakoztató, igényes, és egyszerűen JÓ műsorokat vesznek le a műsortárról "csak" 6 hétre...És itt gondolok a kedvenceimre:Dr.Csont, Mentalista.
Te még mindig a szerencsés kategóriába vagy, ha nagyon akarod, tudod őket feliratosan is nézni, de a Szulejmánhoz sajnos nincsen semmi feliratos verzió vagy bármi...a sorozattal kapcsolatban teljesen arra a retek RTL-re vagyok utalva, mivel sajnos nem tudok törökül...
2014. szeptember 24. 18:14
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Az összes kereskedelmi tévécsatorna közül az RTL a legundorítóbb, a leggátlástalanabb, ha népbutításról van szó! A profitért a lelküket eladnák, és tesznek magasról rá, hogy a főműsoridőben sugározott "reality-csodáik" teljesen leépítik az átlag néző értelmiszintjét. Vagyis dehogy tesznek rá, kihasználják! Jól tudják, hogy akit az ilyen színvonalat nélkülöző műsorok szórakoztatnak, az beéri hasonlóan begyepesedett, blőd f*szságokkal is.
Aztán arra kapja fel az ember a fejét, hogy hazai sztár Csóró Lali...
*taps*
Ez mehet főműsoridőben, azok a sorozatok pedig, amikből a mezei polgárra esetleg még ragadna is valami hasznos, száműzik az éjszakai sávba. Gratulálok, az RTL mindig megcsinálja! Csak majd ha az ország dugig lesz gondolkodni képtelen, igénytelen zombikkal, nem kell sápítozni.
Aztán arra kapja fel az ember a fejét, hogy hazai sztár Csóró Lali...
*taps*
Ez mehet főműsoridőben, azok a sorozatok pedig, amikből a mezei polgárra esetleg még ragadna is valami hasznos, száműzik az éjszakai sávba. Gratulálok, az RTL mindig megcsinálja! Csak majd ha az ország dugig lesz gondolkodni képtelen, igénytelen zombikkal, nem kell sápítozni.
2014. szeptember 24. 18:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Na, pontosan ezért nem igazán kapcsolom be a tévét már 5-8 éve.
Igaz, már a kábelek is kezdik megadni magukat, valamint szerintem a gépemnek sem igazán tetszik, hogy ingázik a szoba két sarka között - viszont sokkal szórakoztatóbb letöltve, maratonban nézni a sorozatokat, mintsem tévében, miközben vagy öt tíz perces reklámmal darabokra cincálnak egy negyven perces sorozatepizódot. Szerintem ez így borzasztóan élvezhetetlen. Pluszban, ahogyan olvasom, semmi értelmes dologgal nem fognak kecsegtetni, szóval még mindig hanyagolva lesznek a kereskedelmi csatornák.
2014. szeptember 24. 18:27
Hm..igazából,ami érdekelne az a Dr Csont lenne egyedül,de sajnos még azt sem nézhetem.Amúgy csak szünetelnek,nem mennek ki,úgyhogy nincs semmi baj....
)
2014. szeptember 24. 18:33
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Hát mi lesz velem a Szulejmán nélkül? Már nem lesz jó a Szerda:(
2014. szeptember 24. 18:35
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Na basszus ilyen sorozat miatt nem nézhetem a Szulejmánt?Pont az ilyen aljadék celeb vagyok ments ki innen miatt?
2014. szeptember 24. 18:39
|
|
Csoki1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.07. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 225659 offline
|
Nem igaz hogy azt a rohadt Éjjel-Nappal Budapestet nem tudják levenni, bezzeg a szulejmánt igen, tényleg az rtl a leggyűlöltebb kereskedelmi csatorna, hisz a reklámok által lesz egy másfél órás filmből egy két órás film
2014. szeptember 24. 18:42
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
Hogy a ************************! Nem igaz, hogy egy csomó sikeres sorozat azért fog szünetelni, hogy pár sznob celeb nyomorúságát bámulhassuk!!!!!!!!
2014. szeptember 24. 18:49
|
|
danielgilliesfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 1 Azonosító: 216198 offline
|
Valaki legyen szíves megmagyarázni nekem, hogy akkor az olyan csatornákat, mint pl. RTL II vagy RTL+ milyen célból is hoztak létre? Mert eddig úgy tűnik, abban a tévedésben éltem, hogy ezeket a...magamutogató, sztároknak egyáltalán nem nevezhető cirkuszi bohócokat ezekre a csatornákra szánták...
2014. szeptember 24. 18:52
Ezt nem hiszem el. Ráadásul épp egy ilyen műsor miatt kell ezeknek parkolópályára kerülni?!
2014. szeptember 24. 18:55
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
A celeb vagyok ments ki innen miatt? most komoly?! fogják már fel hogy ez miatt a sok szarság miatt lesz egyre kevesebb nézője a csatornáknak! -.-
2014. szeptember 24. 18:56
Nagyon utálom a Celeb vagyok! Ments ki innen című valóságshow-t
Remélem meg bánják ezt, hogy ide hozták az RTL Klubba !!!!
2014. szeptember 24. 19:02
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
Egyáltalán volt a TVBEN a Dr. Csont???
Tudtommal a 8.évad megy rajta de érdeke egy részt se láttam csak a Cool tvn!!!!!!!!!
Ezek miatt a sz@rok végett nem lesz nézettség! Senki nem tudja meg nézni a kedvenc soriát,mert 1 nyamvadék miatt nem tudja meg nézni, mert tél későn adják le!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudtommal a 8.évad megy rajta de érdeke egy részt se láttam csak a Cool tvn!!!!!!!!!
Ezek miatt a sz@rok végett nem lesz nézettség! Senki nem tudja meg nézni a kedvenc soriát,mert 1 nyamvadék miatt nem tudja meg nézni, mert tél későn adják le!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: