Őszi szünetre megy több sorozat is az RTL Klub képernyőjéről a következő hónapokban a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szünetelnek a sorozatok az RTL Klubon
2014. szeptember 24. 17:23
Pont erre az idiótaságra kell jó sorozatokat lecserélni? Azokat a sorozatokat, melyeknek legalább színvonala van? Miért nem mondjuk az éjjel nappal lóf*sz szünetel?
2014. szeptember 24. 17:25
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Egy ilyen szarság miatt? Ez most komoly? Nyilván a sok értelmes ember ezt fogja nézni.
Nehogy már amiatt ne menjenek normális sorozatok, hogy ezt az értelmetlen, népbutító cuccot adhassák. Vicc ez a társadalom...
2014. szeptember 24. 17:25
ne már! biztos hogy csak azért törlik,hogy ez az új sorozat beinduljon.
2014. szeptember 24. 17:28
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Talán az Éjjel-nappal Budapest nevezetű, nulla színvonalú, népbutító valamit kellene kivenni a műsorból, nem pedig azokat a sorozatokat, melyeknek legalább van nézettsége. Az lenne a legjobb, ha már mindenáron el akarják indítani ezt a műsort, ha áttennék az RTL II-re, mert annak amúgy sem nagy a nézettsége, ezzel meg talán kicsit nagyobb lenne. (Bár abban az esetben is mindenki inkább a színvonalas műsorokat nézné szerintem, úgyhogy teljesen mindegy.)
2014. szeptember 24. 17:33
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Ja, és azt még kihagytam, hogy én a kormány helyében nem reklámadót vezettem volna be, hanem valóságshow-adót. Így fizethetne minden csatorna a népbutító műsorok után, mint pl. Éjjel-nappal Budapest, Celeb vagyok..., Való Világ, Édes élet stb.
2014. szeptember 24. 17:34
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
én is mennék már őszi szünetre
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2014. szeptember 24. 17:47
Ezeknek valóságshowknak aztán nagyon sok értelme van... Legalább a Dr. Csontnak van nézettsége, vagy a mentalistának, és őszintén szólva én is kedvelem, mert a Dr. Csontban van értelem is. A Szulejmánban sok marhaság is van, de annak is nagy a nézettsége...
ABBAMania,egyetértek...
2014. szeptember 24. 17:48
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Istenem, az ilyen semmi értelme, de még nem is érdekes "sorozat" miatt lesznek eltörölve a jó sorozatok, mint a Mentalista vagy a Dr. Csont. Ezeket legalább nézik az emberek. Nem tudom mit várnak ettől a "Celeb vagyok, ments ki innentől". Tényleg rakták volna át az RTL II-re, mint hogy itt szívatják a népet ezzel a szörnyűséggel.
2014. szeptember 24. 17:49
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Kingaisa @ 2014.09.24. 17:35)
Édes istenem! Ki az az idióta hülye aki a szulejmánt meg a többi hülye sorozatot? Most komolyan?
Én vagyok az egyik hülye, aki nézi a Szulejmánt.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. szeptember 24. 17:52
|
|
dzsyna95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 158640 offline
|
Értelmes volt a mentalistát 3 rész erejéig visszahozni..., amúgy tényleg, egyszerűbb lenne azt az Éjjel-nappal Bp szart RTL2-re átteni, aki nézi az ott is nézni fogja. A VV-n, meg a Celeb vagyokon legalább lehet röhögni, de ezen..
2014. szeptember 24. 17:58
Hát tőlem egyetlen "pillantásra" se számítson az ertéellklub. Meg az a másik szennycsatorna se. A kereskedelmi tévék színvonala a béka feneke alatt van manapság. Nem vagyok kíváncsi arra, hogy ugyanazok a lerágott, lecsúszott magyar celebek hogyan csinálják a fesztivált, és mennyi pénzt kapnak érte.
2014. szeptember 24. 17:58
|
Tna Tankerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 156678 offline
|
Szinte már meg sem lepődök... Persze az ilyen "celebek", miatt leveszik például a Mentalistát, ami igazából most indult...
Én már kb 1,5 éve ezért nem nézek tv-ben sorozatot, inkább megnézem neten.
Én már kb 1,5 éve ezért nem nézek tv-ben sorozatot, inkább megnézem neten.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.