Nagy Bettina elárulja a tökéletes alak titkát
2014. szeptember 26. 22:49
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez a test egyenlő a koncentrátumokkal,barnítókrémek mázsaszámra való használatával. Tenyészszemle győztes faj. A szilikon mellekről már ne is beszéljünk...a nagy zsírlebontásában az első, amit elvesztett a valódi kebel. Biztos megérte.
Az erejére is kíváncsi lennék, vajon bírná e a fizikai munkát? Kétlem. Az izom stimulálás(súlyzózás) nem egyenlő a valós erőkifejtéssel, pláne nem huzamosabb ideig. Két hétig nem edz és szétesik.
Az erejére is kíváncsi lennék, vajon bírná e a fizikai munkát? Kétlem. Az izom stimulálás(súlyzózás) nem egyenlő a valós erőkifejtéssel, pláne nem huzamosabb ideig. Két hétig nem edz és szétesik.
2014. szeptember 27. 16:10
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Ez undorító alak! Olyan mint egy férfi! CSak azért nem akarom ócsárolni, mert a keresztnevünk ugyanaz!!!
2014. szeptember 28. 17:43
ne haragudjon meg aki ot peldakepnek tartja vagy csodalja de ez egyaltalan nem szep test. Jo, legyen izmos, de noiesen.
2014. szeptember 28. 20:29
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Na már elnézést, de az ilyen nőt a pasik 99 százaléka kidobná az ágyából. Szerintem ocsmány, bár ez csak az én véleményem. Egyébként a férfiak egóját nagyrészt zavarja, ha a nő izmosabb náluk. Ezt tapasztalatból tudom. Amikor megismertem a férjem, neki egy folyton kondizó csaja volt (ennyire azért nem szállt el vele a ló, mint Bettinával), és a férjem később mesélte, őt tökre frusztrálta, hogy a barátnője kábé a futógépen alszik. El is hagyta őt miattam, bár én meg az a tipikus apró, nőies nő vagyok. Ettől függetlenül van, akinek a sportos lányok jönnek be, viszont az ilyen kigyúrtság, ami Bettinánál játszik, már egyáltalán nem attraktív.Se női, se férfi szemmel.
2014. október 03. 19:09
|
|
Neesha5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 232575 offline
|
Bár én egy régebbi cikkben kifejtettem a véleményem, de úgy tűnik, nem hagynak békén az efféle "irományokkal".
Az viszont tisztelendő, hogy értelmesen megfogalmazta a szintén értelmes mondandóját.
„Kitartás, akaraterő, elszántság. Nyilván nagyon, nagyon sok edzés és e mellett ugye ez egy életforma. Szóval nem elég csak az edzés, hanem nagyon fontos a táplálkozás része. 70%-ban ez határozza meg, hogy hogyan fogunk a színpadon kinézni... Én egy kezdőnek heti három alkalmat ajánlanék, mint súlyzós edzés, és heti három-négy alkalmat mint kardió-specifikus edzések és mellette kéne követni egy nem versenydiétát nyilván, de azért egy egészséges táplálkozást. Nagyon fontos a kis adagokban történő, sokszori étkezés per nap”
Ebből látszik, hogy az izom mögött agy is van.
És az, hogy ez szép- e, vagy sem, mindenki döntse el maga.
Végül is, már annyiszor beleszóltunk a természet törvényeibe, hogy "a nők testépítése, ill. súlyzózása" már teljesen eltörpül a többi mellett.
Szerintem Bettina nem tette tönkre a Földet csupán azért, mert ilyen életmódot folytat.
Az viszont tisztelendő, hogy értelmesen megfogalmazta a szintén értelmes mondandóját.
„Kitartás, akaraterő, elszántság. Nyilván nagyon, nagyon sok edzés és e mellett ugye ez egy életforma. Szóval nem elég csak az edzés, hanem nagyon fontos a táplálkozás része. 70%-ban ez határozza meg, hogy hogyan fogunk a színpadon kinézni... Én egy kezdőnek heti három alkalmat ajánlanék, mint súlyzós edzés, és heti három-négy alkalmat mint kardió-specifikus edzések és mellette kéne követni egy nem versenydiétát nyilván, de azért egy egészséges táplálkozást. Nagyon fontos a kis adagokban történő, sokszori étkezés per nap”
Ebből látszik, hogy az izom mögött agy is van.
És az, hogy ez szép- e, vagy sem, mindenki döntse el maga.
Végül is, már annyiszor beleszóltunk a természet törvényeibe, hogy "a nők testépítése, ill. súlyzózása" már teljesen eltörpül a többi mellett.
Szerintem Bettina nem tette tönkre a Földet csupán azért, mert ilyen életmódot folytat.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2014. október 05. 15:23
|
|
itsmechanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 234129 offline
|
Abban amit leírt sok igazság van,az egészségesen sovány,kicsit kiedzett női alak,gyönyörű,de az övét már kicsit túlzásnak tartom:) Persze ha neki tetszik,jól érzi így magát,abba semmi beleszólásom sincs.
2014. október 06. 17:50
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Példakép! *.* Tökéletes alakja van! Végre nem egy csupa csont modellecske, akit egy kicsit erősebb szellő is elvisz egészen Jeruzsálemig.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2014. október 09. 09:10
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Szerintem nagyon jo dolog amit csinal de ha tanacsot ad akkor mar olyat adjon aminek van ertelme!
"Én egy kezdőnek heti három alkalmat ajánlanék, mint súlyzós edzés, és heti három-négy alkalmat mint kardió-specifikus edzések és mellette kéne követni egy nem versenydiétát nyilván, de azért egy egészséges táplálkozást"
Heti 3 alkalom sulyzos edzes es melle 3-4 alkalom kardio? Es mindez egy kezdonek? Egy kezdo annak is orul ha heti 3 alkalom sulyzos edzest kibir,nemhogy 3+3-4 edzest! Oke,az egeszseges taplalkozas nagyon fontos es a mozgas is de szerintem egy kezdonek nem feltetlenul kell annyit edzenie mint egy profinak! Arro nem is beszelve ,hogy ezek az edzesek nem 10-15 percig tartanak,tehat rendesen lefarasztjak az ember szervezetet.
"Én egy kezdőnek heti három alkalmat ajánlanék, mint súlyzós edzés, és heti három-négy alkalmat mint kardió-specifikus edzések és mellette kéne követni egy nem versenydiétát nyilván, de azért egy egészséges táplálkozást"
Heti 3 alkalom sulyzos edzes es melle 3-4 alkalom kardio? Es mindez egy kezdonek? Egy kezdo annak is orul ha heti 3 alkalom sulyzos edzest kibir,nemhogy 3+3-4 edzest! Oke,az egeszseges taplalkozas nagyon fontos es a mozgas is de szerintem egy kezdonek nem feltetlenul kell annyit edzenie mint egy profinak! Arro nem is beszelve ,hogy ezek az edzesek nem 10-15 percig tartanak,tehat rendesen lefarasztjak az ember szervezetet.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.