Meztelen képek várhatók Emma Watsonról
2014. szeptember 24. 15:11
|
|
Gergő plusz94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 227271 offline
|
Meg mit nem...
nehogy már az összes sztárról legyen meztelen képei. Nem tudom hogy ki a tököm lehet ez de elég szerencsétlen !!!
2014. szeptember 24. 17:41
jaj szegény Emma!! én tutibiztos vagyok benne, hogy photoshopolt képek lesznek, de ha nem nekem akkor is az örök kedvencem marad. nemtudom hogy nem kapták még ez ezt a buzi fosfejet de remélem hamarosan ellátja valaki a baját. én a szart is kiverném belőle. nagyon felhúznak ezek a barmok...
2014. szeptember 24. 17:46
én nagyon büszke vagyok Emmára, örülök, hogy őt választották. tuti nem tojik be ezektől a szánalmas fenyegetőzésektől. nagyon szeretem és tisztelem őt!
2014. szeptember 24. 19:27
Sajnálom Emmát. Nem hinném hogy léteznének ilyen fotók róla, egyszerűen undorító ahogy el kezdték zsarolni.
2014. szeptember 24. 21:40
Büszke vagyok Emmára, remélem nem fog meghátrálni. A 4chan oldal egy kalap szxr, már másokat is bxszogattak, idióták vannak rajta. Akármi fog történni, kiállok Em mellett, és büszke leszek rá.
2014. szeptember 24. 21:57
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Nem lesznek itt semmiféle meztelen képek. Nézzétek már meg a linket.
Több info itt: http://mashable.com/2014/09/24/emma-watson-nude-leak-viral-marketing/
Több info itt: http://mashable.com/2014/09/24/emma-watson-nude-leak-viral-marketing/
2014. szeptember 24. 23:24
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Őszinte vagyok, nem nagyon lett érdekes ez a cikk. Vagy inkább mondhatom, hogy felesleges. Kit érdekel, hogy mi várható majd a közeljövőben? Majd ha megjelennek azok a fotók akkor érdemes lett volna ehhez fajta cikket írni.
2014. szeptember 24. 23:33
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Hatalmas éljenzés neki! Ez az oldal egyszerűen kétségbeejtő egyébként. A sok otthon unatkozó ember abban leli örömét, hogy meztelen hírességeket bámul. Kezdek kitérni a hitemből. Ameddig ezek nem kerültek nyilvánosságra, addig hol élték ki magukat? Komolyan, lehidalok.
A He for She egy jó dolog és nagyon örülök annak, hogy sokan csatlakoznak hozzá, osztanak meg képet, stb.
A He for She egy jó dolog és nagyon örülök annak, hogy sokan csatlakoznak hozzá, osztanak meg képet, stb.
2014. szeptember 25. 08:21
Egyáltalán nem beszélt hülyeségeket. Pont, hogy végre valaki értelmesen nyilatkozott a témával kapcsolatban. Emma intelligens nő, tudja, hogy mit beszél, csak bólogatni tudok szinte mindenre, amit a beszédében elmondott. Az idegeimre megy már a sok "feminista" tumblrön, akik azt hiszik a feminizmus egyenlő azzal, hogy utálni kell a férfiakat, amikor pont az egyenjogúságról kellene, hogy szóljon az egész. Rengeteg gusztustalan posztot láttam ezzel kapcsolatban, ami nagyon feldühített. Felőlem kiszivárogtathatnak róla bármilyen képeket, én mindenképpen büszke vagy Emmára, mert mindig két lábbal állt a földön.
2014. szeptember 25. 15:31
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Hát már nem lesz róla!
2014. szeptember 25. 15:34
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Imádom Emmát <3 Nem lesz itt semmi meztelen kép, szóval perverz fiúk ne is reménykedjetek
2014. szeptember 25. 16:30
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Emma a példaképem. Egyszerűen mindig igaza van,nagyon intelligens,okos szép és kedves mindenkivel. Mindenki tudja,hogy ha tesznek is fel képeket,azok photoshoppossok lesznek,és nem igaziak.És ezt az is bizonyítja,hogy mennyire szánalmasok,azok akik azt az oldalt vezetik. Börtön járna nekik. Egyszerűen undorítóak
2014. szeptember 25. 21:00
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Szerintem ezzel csak magukat járatják le azok,akik ezeket a meztelen fotókat kipakolják az emberekről. Ha léteznek is ilyen fotók, az az illető magánügye, ha ilyen képet óhajt magáról, hát istenem... Emma egyébként nekem egyre szimpatikusabb, a szövegével pedig nem volt semmi baj.
2014. szeptember 26. 17:27
Az hogy valaki feminista,egy nagyon szép dolog,de elég messze vagyunk a nemek közti egyenlőségről. A fiúk még mindig mindenféle hülye elméletet gyártanak a lányokról,és még mindig úgy beszélnek a nőkről,mint egy tárgyról. Mellesleg sokan simán félrelöknek az ajtóban.
A nőknél még mindig "elvárás",hogy tudjon főzni,mosni,stb.,de a férfiak meg minden "férfimunkát" hanyagolnak,csak ahhoz értenek,amihez éppen akarnak. Na meg ha egy nő annyit akar,hogy egyenjogú lehessen a férfiakkal,akkor még ők sértődnek meg.
2014. szeptember 26. 18:51
Nem tudom miért bántja azokat a hülyéket, hogy Emma kiáll valamiért.
Szerintem hogy kampányol az egyenjogúságért, egy becsülendő egyben követendő példa is lehetne egyeseknek...
Szerintem hogy kampányol az egyenjogúságért, egy becsülendő egyben követendő példa is lehetne egyeseknek...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: