Meztelen képek várhatók Emma Watsonról
2014. szeptember 23. 17:10
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Rosszul vagyok az ilyen fenyegetőző mocskoktól. Biztos azt hiszik, hogy viccesek, miközben csak tovább bizonyítják Watson szavainak igazságtartalát. Nem sűrűn fogalmazok így, de komolyan hányni tudnék az ilyen korcsoktól.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. szeptember 23. 17:14
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Idézet (holczerd1997 @ 2014.09.23. 15:34)
Nem értem miért jó ez neki?Ő sokkal szebb annál,hogy erre szükség legyen.
janet7
2014. szeptember 23. 17:33
Istenem,a mai emberiség.....Mi a francnak kell ilyen képeket csinálni???Hülye barmok!
Azt megértem,hogy nem tetszik nekik-azt is nehezen-,de akkor legalább maradjanak kussban!Minek kell mindig balhékat kirobbantani???Ezeknek nincs jobb dolguk???Mocsok szemetek....Basszus.....Rohadjanak meg!
Azt megértem,hogy nem tetszik nekik-azt is nehezen-,de akkor legalább maradjanak kussban!Minek kell mindig balhékat kirobbantani???Ezeknek nincs jobb dolguk???Mocsok szemetek....Basszus.....Rohadjanak meg!
2014. szeptember 23. 17:51
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
huha ennél szánalmasabbat keveset hallottam még, az az alapvető probléma az emberekkel, hogy hiába lenne egy maroknyi jó embere, aki tenne vmit a világért, a többi eszeveszett barom hordástul eltiporja a többit....-.-
2014. szeptember 23. 17:54
Most ez mire volt jó nekik,komolyan mondom,hogy nagyon sok hülye emberke van!!
2014. szeptember 23. 17:57
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Hülye szemetek! Kiáll a feminizmus mellett, és máris ilyennel kell fenyegetőzni. Valaki lője már le őket! #assholes
2014. szeptember 23. 18:43
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Erre megint csak azt tudom mondani, hogy rettenetes elcseszett világban élünk. Itt van Emma, aki okos, egyetemet végzett, szép, tehetséges, ismert és ilyen kampányokat támogat, erre kikezdik. Mi rossz van abban, hogy a nők jogaiért szólal fel és feminista?
Sosem fogom megérteni, miért olyan jó ezeknek az embereknek, hogy mások életét tönkreteszik.
Nina 10
2014. szeptember 23. 18:45
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Ezt nem néztem volna ki belőle.
2014. szeptember 23. 19:36
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát egyszerűen gyönyörű az egyszer biztos.Én pedig várom már azokat a képeket,bár azért már láttam róla korábban néhány titkosabb dolgot,ami ebből a témából való,csak még komolyabb.
2014. szeptember 23. 19:47
Igaza van!!!ölyan hülyék azok aki meztelen képeket akarnak feltenni róla.képtelenek bármit is tenni ezért zsarolnak.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.