Meztelen képek várhatók Emma Watsonról
2014. szeptember 23. 15:20
Emma egy nagyon okos és intelligens nő, aki fiatal kora ellenére komoly ügyek mellett áll ki nem is akárhogy. Olyan személyiség, akire nem csak a munkássága, de a viselkedése miatt is felnézek. Ez a hir meg, komolyan léteznek ilyen rosszindulatú és ostoba emberek, mint ezek? Külön weboldalt létrehozni az "ügy" érdekében...mamám! Viszont van olyan gyanúm, és remélem igaznak bizonyul, hogy csak photoshoppolt képek. Szerintem már rég kikerültek volna a többivel együtt...
2014. szeptember 23. 15:21
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Ez nevetséges. Emma beszéde fantasztikus volt, és kinek mi köze hozzá, hogy ő miben hisz/miért küzd? *facepalm*
2014. szeptember 23. 15:22
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Szerintem tiszteletreméltó, hogy kiáll a nők jogaiért, sőt, követendő példa, ugyanis - tudom, sokakat meglep -, de még ma is rengeteg olyan társadalom létezik, ahol a nők megvetve, megalázva, jogok nélkül, senkiként "élik" mindennapjaikat.
Plusz, Hollywoodban kiről nem ástak elő pucér fotókat? Az én szememben ettől Emma nem lett rossz ember, az érdemei úgyis beszélnek helyette.
Tökéletes jó kislány? Egyszerűen Hollywood azon ritka "lakóinak" egyike, aki nem azzal kerül hetente a címlapra, hogy kipakolja a mellét, füvezik agyba-főbe, vagy kiteszi a p*csáját. Ja, hogy már ez is baj? Ne említsük már egy lapon Mileyval vagy Rihannával azt az Emma Watsont, aki 19 évesen Hollywood legjobban kereső színésznője volt, és ezek után még visszaült az iskolapadban, és lediplomázott egy Ivy League egyetemen (Brown)!
Sajnos manapság már ez inkább elvitatható érdem, mint botrányt szítani, pucérkodni, és azzal sokkolni a népet.
Plusz, Hollywoodban kiről nem ástak elő pucér fotókat? Az én szememben ettől Emma nem lett rossz ember, az érdemei úgyis beszélnek helyette.
Idézet (AndiSalvatore @ 2014.09.23. 14:59)
Mért olyan könnyen elképzelhető, hogy a képek kamuk? Csak azért mert tökéletes jó kislánynak tűnt az évek alatt?? Bezzeg ha Miley Cyrusról vagy például Rihannáról lenne szó akkor senkiben nem merülne fel a kérdés hogy a képek kamuk..
Tökéletes jó kislány? Egyszerűen Hollywood azon ritka "lakóinak" egyike, aki nem azzal kerül hetente a címlapra, hogy kipakolja a mellét, füvezik agyba-főbe, vagy kiteszi a p*csáját. Ja, hogy már ez is baj? Ne említsük már egy lapon Mileyval vagy Rihannával azt az Emma Watsont, aki 19 évesen Hollywood legjobban kereső színésznője volt, és ezek után még visszaült az iskolapadban, és lediplomázott egy Ivy League egyetemen (Brown)!
Sajnos manapság már ez inkább elvitatható érdem, mint botrányt szítani, pucérkodni, és azzal sokkolni a népet.
2014. szeptember 23. 15:23
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Szerintem már lassan nem csak a sztárok, hanem akárki mobilját vagy gépét is meghackelhetik.
2014. szeptember 23. 15:26
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.09.23. 15:23)
Szerintem már lassan nem csak a sztárok, hanem akárki mobilját vagy gépét is meghackelhetik.
Az enyémben is lelnének meztelen képeket, csak nem rólam, hanem a kedvenc sztárjaimról és kitalált karakterekről.
2014. szeptember 23. 15:34
Szerintem remek érvekkel állt ki maga mellet, és bár nem nagy kedvenc szeretem őt.^^
2014. szeptember 23. 15:51
Olyan gusztustalan, hogy ilyen dolgokat csinálnak.. És holczerrd1997 tényleg igazad van de vannak olyan személyiségek akik szeretnének tenni valamit azért hogy ne csak nekik legyen jó.. Ismerős én is mindig felháborodok egy egy ilyen eseten.. Amikor például Ukrajnánál lelőtték azt a gépet konkrétan sírva fakadtam.. Vannak olyanok akiknek nagyon erős egyenlőségvágyuk van és nem bírják az ilyesfajta elnyomást.
De ennyivel ilyen következményeket előállítani.. Nagyon sajnálom Emmát
De ennyivel ilyen következményeket előállítani.. Nagyon sajnálom Emmát
2014. szeptember 23. 15:55
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Undorító emberek vannak sajnálom szegényt mások tulajdonát ellopni azért ez durva.
2014. szeptember 23. 16:18
Hát ez csodálatos. Ez emberek olyan mély és undorító szintekre képesek süllyedni...nagyon sajnálom Emmat,de a beszéde csodálatos volt,aki ezek után nem mellé áll azt nem tudom megérteni
2014. szeptember 23. 16:28
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Szeintem ez a csaj régen sokkal szebb volt.
de bocsi nem ez a lényeg hanem tényleg mért kell bántani egy olyan nőt aki más emberek jó létért harcol."Te vagy a következő" jesszusom mintha kivégzésre készülne ezb oyan hülyeég -.- csak azért mert szeretne egyellő jogokat gusztustalan emberek vannak
2014. szeptember 23. 16:36
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Hát vannak ilyen emberek akik hülyeségből szerkesztenek
2014. szeptember 23. 16:37
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Komolyan mondom hogy lehet valaki ilyen??
2014. szeptember 23. 16:50
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
"Watson kisasszonyt feministának nevezték" - Ennél nevetségesebb mondatrészt még nem olvastam
Mintha a feminista szó valami sértés lenne, valami negatív tulajdonság, jézusom világosuljunk már föl
Amúgy nagyon vicce...fájdalmas, hogy amiatt, mert kiáll a nők jogaiért egy olyan dologgal fenyegetőznek, olyan emberek, ami és akik ellen felszólal. Pont az ilyenek idézik elő azt, hogy Emma és a többi ember, akinek esze van felszólalnak ellenük. Ebből is látszik, hogy nem csak ostoba trollok, de még csak távolról sem értik, hogy Emma és a hozzá hasonlók miről is beszélnek. Valami olyan ellen vannak, amit érteni sem értenek. De még azzal, hogy ezt leírom is túl komolyan veszem ezt a röhejes esetet. Cikket sem érdemelne. A cikk második fele persze, mert az első
Amúgy nagyon vicce...fájdalmas, hogy amiatt, mert kiáll a nők jogaiért egy olyan dologgal fenyegetőznek, olyan emberek, ami és akik ellen felszólal. Pont az ilyenek idézik elő azt, hogy Emma és a többi ember, akinek esze van felszólalnak ellenük. Ebből is látszik, hogy nem csak ostoba trollok, de még csak távolról sem értik, hogy Emma és a hozzá hasonlók miről is beszélnek. Valami olyan ellen vannak, amit érteni sem értenek. De még azzal, hogy ezt leírom is túl komolyan veszem ezt a röhejes esetet. Cikket sem érdemelne. A cikk második fele persze, mert az első
2014. szeptember 23. 17:00
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
szánalmas,nevetséges,undorító... nem értem hogy ebben a világban már senki nem állhat ki valami mellett anélkül hogy ne fenyegetnék meg??? azt a 4chant is nagyon hímsoviniszta alakok "vezethetik" ha már akkor ilyennel fenyegetőznek ha valaki kiáll a nők MELLETT....szánalmas amit csinálnak és még csak azzal sem törödnek hogy ezzel kit/kiket aláznak meg....söpredékek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: