Az Útvesztő című film az év egyik legvártabb alkotása volt. Dylan O'Brien, akit a Teen Wolf című sorozatból ismerhetünk, a főszereplője ennek a kalandfilmnek, amiben legnagyobb meglepetésre nem volt romantika, mégis sikeres volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik az Útvesztő második része
2014. szeptember 22. 17:13
|
|
PrettyLittleFan4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.16. Hozzászólás: 88 Csatolások: 1 Azonosító: 226166 offline
|
Láttam a moziban jó Film volt úgyhogy várom a folytatást.
2014. szeptember 22. 17:32
Imádtam a könyvet! A filmetmég nem sikerült megnéznem, de már tervbe vettem. És nagyon kíváncsi vagyok az mit sikerül kihozni a második kötetből!
2014. szeptember 22. 17:57
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
már várom, az első részt olvastam könyvben és ha jól tudom a napokban jelent meg magyarul a második könyv, alig várom, hogy a kezemben tarthassam (pontosabban a tabletemen az e-bookoknál xd) illetve a filmet is meg szeretném nézni ha fent lesz a neten
2014. szeptember 22. 18:01
Még nem láttam csak a könyvet olvastam de ha lesz folytatás akkor tuti jó, imádom Dyalnt .
2014. szeptember 22. 18:15
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Jaj de jó!!!
*-* POnt tegnap láttam a moziban és a kedvencem lett.
2014. szeptember 22. 18:17
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Pénteken mentem volna rá, de erre végül személyes okok miatt nem került sor. Most hétvégén azonban remélem, hogy összejön, mivel már április óta rettentően vártam!
2014. szeptember 22. 18:20
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
jujj de várooom máááár
<3 *-* igaz, hogy még az elsőt se láttam de nagyooon meg akarom nézniii
2014. szeptember 22. 18:22
Pénteken voltam rajta moziban és azta! Nálam simán az év egyik filmje lett. Elvárások nélkül mentem és annyira pozitiv élmény volt. Dylan-t 2 órán keresztül nézni a nagy vásznon...
Annak meg nagyon örülök, hogy a kritikusoknak is tetszett és úristen...második rész? Már most várom, a könyvet sajnos még nem olvastam, de tervben van.
2014. szeptember 22. 18:22
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
Tegnapelőtt láttam moziban, iszonyat jó film!!! A következő részt pedig már várom, egyrészt a történet folytatása miatt, másrészt hogy láthassam a Newtot játszó Thomast. Istenem, az a pasi... És Dylan is... *-*
2014. szeptember 22. 18:26
|
|
mercibabusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 1 Azonosító: 151327 offline
|
De jó!
Könyvbe már olvastam és a filmre is nagyon kíváncsi vagyok!
2014. szeptember 22. 18:34
Nem is csoda, most terveztük a barátnőimmel hogy megnézzük szerdán az első részét moziban *-* Már nagyon várom <3
Nagyon érdekes, az előzetes után rögtön beleszerettem <3
Nagyon érdekes, az előzetes után rögtön beleszerettem <3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

2 felhasználónak tetszik: