20 éves a Jóbarátok
2014. szeptember 22. 18:56
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Már húsz éve.. Te úristen. .
de még most is nagyon jó sorozat..
de még most is nagyon jó sorozat..
2014. szeptember 22. 21:11
Nagyon jó cikk lett, imádtam a sorozatot!!!
<3<3
<3<3
2014. szeptember 22. 21:40
Egyik örök kedvencem, egy igazi kultsorozat. Akárhányszor nézek bele a részekbe újra és újra megnevetettnek. Le a kalappal a színészek előtt, remekül ráéreztek karaktereik "ízére". Megunhatatlan!!
2014. szeptember 23. 00:01
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nehéz elhinni, hogy 20 éve volt már. Még nem is éltem akkor. De ezen nőttem fel, amióta az eszemet tudom imádom és nem tudnám elképzelni az életem nélkülük. Minden élethelyzetről eszembe jut valami a Jóbarátokból, én is láttam ezerszer minden részt és hiába tudom kívülről, ugyanúgy tudok rajta nevetni (vagy épp sírni). Ha szomorú vagyok nem vigasztal meg semmi és senki, de ők mindig öntenek belém egy kis lelket legalább. Olyan a rajongóknak, mintha mi is a társaság tagjai lennénk és a részese ennek az egésznek. Sosem lesz számomra nem csak hogy jobb sitcom, de jobb sorozat sem. A HIMYM (és még sorolhatnám) kikerget a világból. Idiótán hangzik, de tényleg nem tudom elmondani mit jelent nekem ez a sorozat. Elképzelhetetlen számomra/számunkra, hogy vannak emberek akik nem szeretik, nem nézik. Hogyaaan?
Sosem fogom megunni és elfelejteni, gyakorlatilag az életem és a személyiségem része.
2014. szeptember 23. 10:58
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Imádom ezt a sorozatot és mind a 6 ember igazán szerethető karaktert alakít könnyű őket megkedvelni.
És a humor sem maradhat el minden részen lehet nevetni az egyik kedvenc sorozatom....20 éves és még mindig nem lehetett megunni.
Sokszor láttam már a részeket de még mindig tudok rajta nevetni.
Filmekben a Jóbarátok szereplői számomra nem olyan jók mert egymás nélkül nehéz őket elképzelni.
Jennifer a kedvencem a lányok közül a fiúk közül pedig Matt LeBlanc!!
És a humor sem maradhat el minden részen lehet nevetni az egyik kedvenc sorozatom....20 éves és még mindig nem lehetett megunni.
Sokszor láttam már a részeket de még mindig tudok rajta nevetni.
Filmekben a Jóbarátok szereplői számomra nem olyan jók mert egymás nélkül nehéz őket elképzelni.
Jennifer a kedvencem a lányok közül a fiúk közül pedig Matt LeBlanc!!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. szeptember 23. 15:27
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Örök-örök kedvenc. Ez egy olyan sorozat, amit aztán nem lehet utánozni. Mai napig gyakran újranézem.
2014. szeptember 23. 21:39
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Annyira szeretem ezt az egészet, és olyan emlékeket idéz gyermekkoromból... hogy végigsírtam a cikket. Hihetetlen egy alkotás, egy csapat, gyűlöltem, hogy vége lett.
2014. szeptember 23. 22:08
|
|
RocketQueen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 225057 offline
|
Imádom ezt a sorozatot ^^ megvolt a maga hangulata és nagyon jók voltak a karakterek is
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.