Válik Avril Lavigne és Chad Kroeger?
2014. szeptember 22. 19:15
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Szerintem nagyon aranyos és ütős pár, remélem ezek a hírek nem igazak. Chadből ki sem nézném, hogy bunkó lenne az emberekkel, és általában a névtelen 'források' sem megbízhatóak.
Majd ha vagy Avril vagy Chad mondja, elhiszem.
2014. szeptember 22. 19:24
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Szerintem nagyon egy cuki páros, de köztudott, hogy az ilyen forrásnak, nem igazán érdemes hallgatni.
2014. szeptember 22. 21:23
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Remélem nem igaz !
(
2014. szeptember 22. 22:01
Na jó, majd ha Chad vagy Avril megerősíti, akkor elhiszem, bár a válás elég "közkedvelt" az amerikai sztárok körében. Viszont az, hogy Chad durva lenne az emberekkel, főleg a feleségével, akit szeret és tisztel...hát nekem ez eléggé sántít. A dalai és az interjúi alapján nem gondolnám, hogy ez valós tényeken alapul.
2014. szeptember 22. 22:18
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Miért mindenki Avril pártját fogja és őt sajnálja?
Én nem ítélkezek, de anno 2006-ban, amikor a Sum 41 folyt a csapból is Avril minő meglepetés, összeházasodott Deryckkel.. oké, semmi probléma. Most pedig, mikor Chad segíti az albummunkálatait, és pazar munkát végez, rámászik... Bár persze mindehhez két ember kellett és ezért még mindig nem hibáztatom, de nekem kezd gyanússá válni. Mindenesetre nem tudja, hogy mit veszített mindkettőjükkel.
Az a része, miszerint Chad bunkó? Fél évvel ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy milyen romantikus alkat... szóval még hogyha igaz is, annak vannak előzményei. Az pedig, hogy agresszív lenne az eddigi legnevetségesebb sejtés mind közül. Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy egy jókorát csalódott Avrilben. Biztos vagyok benne, hogy Chad teljesen odaadó volt... Vagyis nyilván nem lehetek benne biztos. De sokszor úgy érzem, egy ember személyiségének jelentős részét meg lehet ismerni az általa írt zene szövegéből és hangszereléséből is. És erre alapozva én azt mondom, hogy Chad egy rendkívül jó ember, aki nem bántana szánt szándékkal senkit, főleg a szeretteit nem (mint a legtöbb épeszű ember általában).
Szóval Avrilt nem fogom megsiratni, Chad pedig nagyfiú és tud magára vigyázni (szerintem a válás is ezt bizonyítja), valamint reménykedek abban, hogy jó alapul szolgál majd ez a kis kaland egy-két állatjó Nickelback-számnak :3
Én nem ítélkezek, de anno 2006-ban, amikor a Sum 41 folyt a csapból is Avril minő meglepetés, összeházasodott Deryckkel.. oké, semmi probléma. Most pedig, mikor Chad segíti az albummunkálatait, és pazar munkát végez, rámászik... Bár persze mindehhez két ember kellett és ezért még mindig nem hibáztatom, de nekem kezd gyanússá válni. Mindenesetre nem tudja, hogy mit veszített mindkettőjükkel.
Az a része, miszerint Chad bunkó? Fél évvel ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy milyen romantikus alkat... szóval még hogyha igaz is, annak vannak előzményei. Az pedig, hogy agresszív lenne az eddigi legnevetségesebb sejtés mind közül. Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy egy jókorát csalódott Avrilben. Biztos vagyok benne, hogy Chad teljesen odaadó volt... Vagyis nyilván nem lehetek benne biztos. De sokszor úgy érzem, egy ember személyiségének jelentős részét meg lehet ismerni az általa írt zene szövegéből és hangszereléséből is. És erre alapozva én azt mondom, hogy Chad egy rendkívül jó ember, aki nem bántana szánt szándékkal senkit, főleg a szeretteit nem (mint a legtöbb épeszű ember általában).
Szóval Avrilt nem fogom megsiratni, Chad pedig nagyfiú és tud magára vigyázni (szerintem a válás is ezt bizonyítja), valamint reménykedek abban, hogy jó alapul szolgál majd ez a kis kaland egy-két állatjó Nickelback-számnak :3
2014. szeptember 22. 22:30
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Elég hamar zátonyra futott a kapcsolatuk! Sajnálom
2014. szeptember 23. 05:42
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
De kár pedig aranyosak együtt de szerintem jobb válni mint hogy rossz kapcsolat legyen .
2014. szeptember 23. 15:41
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
de tudtam
Dömi26 egyetértek
2014. szeptember 23. 15:56
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Hát egyáltalán nem illettek össze egymással,mert két külön világot éltek,mielőtt össze jöttek,nem is tudom,hogy miért házasodtak össze és nagyon meglepődtem rajta.
2014. szeptember 23. 16:43
|
|
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline
|
a sztárok örökké válnak??
2014. szeptember 23. 17:04
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
ja csak Selena és Justine jönek össze egy folytába :/ .
2014. szeptember 23. 17:52
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Szerintem se illettek össze, de azért remélem hogy nem válnak el, mert egy válás nem a legkellemesebb dolog.
2014. szeptember 23. 18:46
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Nem is tudtam hogy avrilmek van férje. Vagy volt..
2014. szeptember 23. 19:00
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
ne
Annyira aranyosak voltak együtt, remélem nem igaz a hír és amiket Chad-ről mondtak...
Annyira aranyosak voltak együtt, remélem nem igaz a hír és amiket Chad-ről mondtak...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: