Válik Avril Lavigne és Chad Kroeger?
2014. szeptember 22. 09:10
Nagy kár lenne értük. Szerintem nagyon összeillettek, még közös tetoválásuk is volt.
2014. szeptember 22. 10:25
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Szerintem felesleges mindent Chadre fogni, hogy miatta válnak. Avril sem egy szent azért. A Derick-kel való házassága alatt sem viselkedett jó feleség módjára, szóval Avrilt sem kell félteni. BTW: Amíg nem Ők maguk jelentik be a hírt addig minden csak spekuláció. Bár annyi helyen olvasni a hírt, hogy eltudom képzelni hogy igaz.
2014. szeptember 22. 10:37
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Avie @ 2014.09.22. 00:53)
A hello kitty ota sok a rossz dolog Avril korul...ami miatt borzasztoan sajnalom. [hello kitty videoklip fogadasa, a brazil m&g, csak hogy a ket nagyobbat mondjam] es nem ez az elso alkalom hogy nem.hordja a gyurut. a turne kozben is volt egy idoszak, amikor nem hordta, csak azt nem kapza fel tulsagosan a media. Szoval ha igaz, es Chad tenyleg ilyen bunko, akkot Avril melle allok, mert a nehez helyzetekben ki masra szamithatna az ember, mint az "elete parjara"? Bar nem tudom(vagy akarom) teljesen Chadet hibaztatni, mert ugye a hazassaghoz ket ember kell. Mindketten sokat dolgoznak, ez is valook lehet, es a feltekenyseg is, ami mindkettejuknel jelen volt. (azert remelem hogy azert okuk nem volt ra) Borzasztoan fajna a szivem (mar most is faj), hogyha elvalnanak, Avril mar gyereket szeretne, es Chadnek is ideje lenne megallappdnia, szerintem. Nagyon remelem, hogy nem valas lesz a vege.
2014. szeptember 22. 13:31
Igazatok van,a Hello Kitty óta elég sok zűrzavar volt Avril körül.De ha ez bekövetkezik,jelen pillanatban minden eltűnik mellőle,semmi sem marad neki.Megérdemli,hogy jól élhessen,nem számít hogy viselkedett a fanokkal,mindenki félhet,mert vannak elég elvetemültek.Ha neki ez a kérése,tartsák tiszteletben.Mennyi minden áldozott fel azért,hogy olyan legyen,amilyen,mennyi mindenről mondott le,ebbe beleértve a saját és a családja nyugodt,békés életét.Na most gondoljunk bele,ha magunkról olvasnánk ilyeneket.Csak ők ketten tudják.Aztán vagy jót röhögnek az egészen,vagy még inkább meg útálják egymást.Remélem rendbejön a kapcsolatuk.Ha viszont igazak,miszerint Chad bunkó,és ilyen lazán veszi,jobb ha különválnak.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 22. 14:04
Amíg ők nem jelentik be a hírt addig nem hiszem el.
2014. szeptember 22. 14:26
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Na, a múltkor még gyűrű volt...
Sose értettem hogy ez hogy működik. Mindenesetre sajnálom a dolgot.
Sose értettem hogy ez hogy működik. Mindenesetre sajnálom a dolgot.
2014. szeptember 22. 14:38
|
|
pankavril hayleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 227870 offline
|
és sem hiszem még el
2014. szeptember 22. 14:38
Avie teljes mértékben egyetértek veled, ezek az állítólagos források elég meghökkentően nyilarkoztak erről. De én arra lennék kiváncsi hogy Avrilék hogy reagálnak majd erre.
2014. szeptember 22. 14:45
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Sajnos én simán kinézem a hírből, hogy igaz... Amilyen hirtelen beleugrottak a házasságba, egyáltalán nem lenne meglepő a hír. Meg ugyebár, Hollywoodban ez a módi... Két hét után házasság, közben meg azt se tudod, kihez mész hozzá.
2014. szeptember 22. 15:22
Ez szomorú. Pedig szerintem összeillettek. És még szomorúbb, hogy a Chavril-imádókban most egy világ dőlhetett össze.
2014. szeptember 22. 15:29
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Nagyon hirtelen jött ez az egész házasság-dolog náluk,sajnos simán el tudom képzelni hogy igaz. De azért várjuk meg amíg Avril vagy Chad nyilatkozik az ügyben,nincs még minden veszve
2014. szeptember 22. 15:31
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Idézet (Avie @ 2014.09.22. 00:53)
A hello kitty ota sok a rossz dolog Avril korul...ami miatt borzasztoan sajnalom. [hello kitty videoklip fogadasa, a brazil m&g, csak hogy a ket nagyobbat mondjam] es nem ez az elso alkalom hogy nem.hordja a gyurut. a turne kozben is volt egy idoszak, amikor nem hordta, csak azt nem kapza fel tulsagosan a media. Szoval ha igaz, es Chad tenyleg ilyen bunko, akkot Avril melle allok, mert a nehez helyzetekben ki masra szamithatna az ember, mint az "elete parjara"? Bar nem tudom(vagy akarom) teljesen Chadet hibaztatni, mert ugye a hazassaghoz ket ember kell. Mindketten sokat dolgoznak, ez is valook lehet, es a feltekenyseg is, ami mindkettejuknel jelen volt. (azert remelem hogy azert okuk nem volt ra) Borzasztoan fajna a szivem (mar most is faj), hogyha elvalnanak, Avril mar gyereket szeretne, es Chadnek is ideje lenne megallappdnia, szerintem. Nagyon remelem, hogy nem valas lesz a vege.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 22. 15:32
azt gondoltam volna,hogy Chaddal összeillik Avril,de amíg ők nem nyilatkoznak, a pontos okok miatt addig még bármi kisülhet
2014. szeptember 22. 15:36
|
|
nutella 20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.12. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 193867 offline
|
Ez gyors volt, de Avrilné nem lepődök meg. Ha meg bunkó, nem kell hozzá menni. Az első baromságánál tipli, aztán kész.
Nekem mindigis olyan fura egy pár voltak,-ha igaz ez az egész egyáltalán.
Nekem mindigis olyan fura egy pár voltak,-ha igaz ez az egész egyáltalán.
2014. szeptember 22. 15:41
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Ez meglepett.
2014. szeptember 22. 15:58
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem lepett meg, gondoltam, hogy nem lesz hosszú életű házasság. Eleve nem is értem, hogy Chad mit evett ezen a kis pozőr p*****n. Persze megint csak Chad a hibás... Talán el kellene gondolkodnia Avrilnek is, mert nem ez lesz az első válása.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.