Sztárok és kedvenc lábbelijük VII.
2014. szeptember 22. 18:49
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Nekem Amandájé tetszik a legjobban, de ha utcára mész akkor kényelmes cipőt kell választanod szerintem.
De mondjuk eléggé fura izlésük van ezeknek a sztároknak..
De mondjuk eléggé fura izlésük van ezeknek a sztároknak..
2014. szeptember 22. 19:18
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
"Cara Devialnge".
Szép cipők, bár Ariana csizmájától kiráz a hideg. Nekem mindig a lejárt, koszos, magyarok által hordott UGG-ok jutnak eszembe, akárki felveszi.
2014. szeptember 23. 16:30
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Nekem még nem volt olyan, de szerintem semmi baj Ariana csizmájával, nekm egészen tetszik is, egyszer tennék vele egy róbát feltétlenül!
2014. szeptember 23. 16:45
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Nekem Amanda cipője tetszik!
2014. szeptember 23. 20:06
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Kedves kommentelők.
Egyszer már leírtam igen tisztán,hogy ember vagyok tévedhetek. Véletlenül írtam félre Cara nevét nem akaratomtól fogva. Leginkább azt furcsállom,hogy így lett publikálva és a publikáló hírszerkesztő ezt nem vette észre. Mindenesetre még egyszer megkérek minden kedves ide kattintó embert,hogy ne hozza már fel azt a gépelési hibát, tisztába vagyok vele nem kell milliószor leírni.
Köszönöm!
Egyszer már leírtam igen tisztán,hogy ember vagyok tévedhetek. Véletlenül írtam félre Cara nevét nem akaratomtól fogva. Leginkább azt furcsállom,hogy így lett publikálva és a publikáló hírszerkesztő ezt nem vette észre. Mindenesetre még egyszer megkérek minden kedves ide kattintó embert,hogy ne hozza már fel azt a gépelési hibát, tisztába vagyok vele nem kell milliószor leírni.
Köszönöm!
2014. szeptember 23. 20:23
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Szépek, Amandáé a legjobb, vagy Arianáé.
2014. szeptember 23. 20:30
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Nekem Cara cipője tetszett a legjobban!
2014. szeptember 24. 08:21
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Ariana és Victoria cipője tetszik legjobban. Imádom őket
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: