Robert Pattinson újra szerelmes!
2014. szeptember 21. 20:10
Én nem tudom,hogy ez igaz-e vagy sem.De szerintem nem.
2014. szeptember 21. 20:16
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Szerintem nem illenek össze..
2014. szeptember 21. 23:11
|
DMKriszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 228665 offline
|
Meg hogy nem illenek ossze es csunya... Nem kell elso latasra itelni! Ti hogy ereznetek magatokat peldaul, ha ti lennetek Robert Pattinson baratnoje, vagy valaki masnak s mindenki rosszat mondana rolatok? Es vegyetek azt is figyelemben, hogy a csaj tok jo fej lehet, ahogy megfigyelem, hogy mennyire becsuletes :"az énekesnő szeretne „alacsonyan repülni”, ami a kapcsolatukat illeti, mivel távol áll tőle, hogy Robert Pattinson barátnőjeként váljon ismertté." Es ne iteljetek el a nemzetisegeert es a kulsejeert! Ti hogy ereznetek magatokat a helyeben, ha ilyeneket olvasnatok, vagy hallanatok magatokrol amit eppen most mondtok rola? Nem akarok megserteni a fanokat es a Robsten teamet, de nem mi dontjuk el, hogy kedvenceik kit valasszanak es kit nem, ha igazan szeretjuk a kedvenceikent akkor oruljunk annak, hogy boldogak, nem? Gondolkozzatok egy kicsit! Mar abbol a tenybol amit idezet gyanant irtam le, latszik, hogy a csaj jobb Kristennel. Ne ertsetek felre, mert en is szerettem a Robsten parat, de Kristen lejaratta magat, csalodtam benne, Robert nem ezt erdemelte tole, most legalabb hagyjatok, hogy eljen boldogan! Az o szive, az o elete, az o erzelmei, azt csinal amit akar!
2014. szeptember 21. 23:55
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Na most úgy igazán engem nem érdekel hogy kivel jár kell
Úgy is csak a filmbeli szerepléséért nézem Robert Pattisont és nem azért hogy kivel jár
Mindenki szíve joga hogy kivel akar járni és senkinek semmi köze hozá !
2014. szeptember 22. 13:59
|
|
MUCI1985új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 175178 offline
|
Szerintem ezt a Kristenes dolgot hagyni kéne már /megjegyzem én nem szeretem a színésznőt/.Jól néztek ki együtt,szerintem Rob szerette is sok elkapott fotóikról is ez jön le.De vége ,Kristen jócskán megfizetett a hibájáért bántották őt eleget,a karrierjét is megtépázta a dolog + a sok dühöngő rajongó.Még mai napig sokan utálják a ballépéséért de ember elkövetett egy hibát,és túllépett rajta.Nem olyan rossz színésznő ő egyébként,ahogy sokan beakarják állítani szerintem ,ezért örülök hogy a karrierje túlélte.Szóval Robertnek is ideje hogy újrakezdje,és legyen egy tartós kapcsolata és lecsengjenek a régi dolgok,ahányan utálják Kristent inkább örülniük kéne hogy Rob újra boldog mással....
2014. szeptember 22. 15:00
Hát először is nem illenek össze másodszor a csaj borzalmas!
2014. szeptember 22. 15:53
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Hát, hajrá. Bár, Kristen után, ez a csaj valóban... Új? A hasonlóság kb. a nemúk, aztán ennyi.
2014. szeptember 22. 15:53
Mi a büdös f***ért kommentel az aki nem szereti a Pattinson vs . Stewart kapcsolata cikkeket ????
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: