Starity

Kang Ji Young - FRAU Magazine October 2014

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 20. 14:37 #1
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1645
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Reméljük, jól halad Japánban a karrierje.
2 felhasználónak tetszik: HaRaChan, kara jiyoung
2014. szeptember 20. 14:54 #2
- törölt felhasználó -    
Ahogy mondod heart.gif laugh.gif
Köszönjük FruFruChan a képeket! meghajolo.gif smileeee.gif laugh.gif
Elárulom Ji Young-ért eleinte jobban aggódtam, mint Nicole-ért. Úgy éreztem, hogy egyszer csak eltűnik, de most már inkább Nicole-t féltem . unsure.gif
Remélem, hamar hallunk felőle is. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: HaRaChan, kara jiyoung, Betti90
2014. szeptember 20. 18:52 #3
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Kareast @ 2014.09.20. 14:54)
Ahogy mondod heart.gif laugh.gif
Köszönjük FruFruChan a képeket! meghajolo.gif  smileeee.gif  laugh.gif 
Elárulom Ji Young-ért eleinte jobban aggódtam, mint Nicole-ért. Úgy éreztem, hogy egyszer csak eltűnik, de most már inkább Nicole-t féltem . unsure.gif 
Remélem, hamar hallunk felőle is. laugh.gif

Igen ezzel én is valahogy így voltam, de aggasztó, hogy Nicoleról nem lehet hallani semmit. Nagyon remélem, hogy még visszatér, mert egy olyan tehetség, mint ő nem tűnhet el.
2014. szeptember 20. 20:30 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2014.09.20. 18:52)
Igen ezzel én is valahogy így voltam, de aggasztó, hogy Nicoleról nem lehet hallani semmit. Nagyon remélem, hogy még visszatér, mert egy olyan tehetség, mint ő nem tűnhet el.

Ahogy mondod yes.gif
és igen valóban nagyon aggasztó, hogy Nicole eltűnt,én is nagyon bízom benne, hogy felőle is minél hamarabb hallunk smileeee.gif
Már nagyon hiányzik. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: HaRaChan, kara jiyoung, Betti90
2014. szeptember 20. 22:12 #5
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Kareast @ 2014.09.20. 20:30)
Ahogy mondod yes.gif 
és igen valóban nagyon aggasztó, hogy Nicole eltűnt,én is nagyon bízom benne, hogy felőle is minél hamarabb hallunk smileeee.gif 
Már nagyon hiányzik. unsure.gif

Igen nekem is. Nagyon szerettem Nicolet, valahogy már csak a jelenlététől más lett a KARA, de örülök, neki, hogy JiYoung legalább japán háttérrel újra a mádiában van. Én mondjuk annak is örültem volna, ha Nicole és Jiyoung közösen kezd valamibe.
2014. szeptember 21. 20:33 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2014.09.20. 22:12)
Igen nekem is. Nagyon szerettem Nicolet, valahogy már csak a jelenlététől más lett a KARA, de örülök, neki, hogy JiYoung legalább japán háttérrel újra a mádiában van. Én mondjuk annak is örültem volna, ha Nicole és Jiyoung közösen kezd valamibe.

Ennek én is örültem volna, mondjuk a legjobb az egészben, hogy a kilépések ellenére Ji Young még mindig tartja a kapcsolatot a KARA-val és Nicolelal is. laugh.gif
Valamint Nicole is ugyan ezt teszi. laugh.gif Gyu Ri-nak, Ha Ra-nak és Seung Yeon-nak is nagyon hiányoznak az biztos, rengeteg olyan képet posztolnak twitteren is meg face-en, amin öten vannak. laugh.gif laugh.gif
Amin meglepődtem, hogy Young Ji mindig posztol valami újat Ji Young-ról és néha Nicole-ról is. smileeee.gif
Ezek szerint Young Ji-val, még Ji Young-ék is jóba vannak, legalább is Ji Young kedveli. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, HaRaChan, kara jiyoung
2014. szeptember 25. 13:50 #7
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Kareast @ 2014.09.21. 20:33)
Ennek én is örültem volna, mondjuk a legjobb az egészben, hogy a kilépések ellenére Ji Young még mindig tartja a kapcsolatot a KARA-val és Nicolelal is. laugh.gif 
Valamint Nicole is ugyan ezt teszi. laugh.gif Gyu Ri-nak, Ha Ra-nak és Seung Yeon-nak is nagyon hiányoznak az biztos, rengeteg olyan képet posztolnak twitteren is meg face-en, amin öten vannak. laugh.gif  laugh.gif 
Amin meglepődtem, hogy Young Ji mindig posztol valami újat Ji Young-ról és néha Nicole-ról is. smileeee.gif 
Ezek szerint Young Ji-val, még Ji Young-ék is jóba vannak, legalább is Ji Young kedveli. smileeee.gif

Na új hírek Nicole-ról. Valószínűleg jövő hónapban megköti a szerződést egy újabb céggel szóval lehet várni visszatérésre is. Én személy szerint nagyon örülök a hírnek, hiszen biztos jó kis önálló albuma lesz smileeee.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: HaRaChan, FruFruChan
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok