Kang Ji Young - FRAU Magazine October 2014
2014. szeptember 20. 14:37
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Reméljük, jól halad Japánban a karrierje.
2014. szeptember 20. 14:54
Ahogy mondod
Köszönjük FruFruChan a képeket!
Elárulom Ji Young-ért eleinte jobban aggódtam, mint Nicole-ért. Úgy éreztem, hogy egyszer csak eltűnik, de most már inkább Nicole-t féltem .
Remélem, hamar hallunk felőle is.
Elárulom Ji Young-ért eleinte jobban aggódtam, mint Nicole-ért. Úgy éreztem, hogy egyszer csak eltűnik, de most már inkább Nicole-t féltem .
2014. szeptember 20. 18:52
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Kareast @ 2014.09.20. 14:54)
Ahogy mondod
Igen ezzel én is valahogy így voltam, de aggasztó, hogy Nicoleról nem lehet hallani semmit. Nagyon remélem, hogy még visszatér, mert egy olyan tehetség, mint ő nem tűnhet el.
2014. szeptember 20. 20:30
Idézet (Betti90 @ 2014.09.20. 18:52)
Igen ezzel én is valahogy így voltam, de aggasztó, hogy Nicoleról nem lehet hallani semmit. Nagyon remélem, hogy még visszatér, mert egy olyan tehetség, mint ő nem tűnhet el.
Ahogy mondod
és igen valóban nagyon aggasztó, hogy Nicole eltűnt,én is nagyon bízom benne, hogy felőle is minél hamarabb hallunk
Már nagyon hiányzik.
2014. szeptember 20. 22:12
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Kareast @ 2014.09.20. 20:30)
Ahogy mondod
és igen valóban nagyon aggasztó, hogy Nicole eltűnt,én is nagyon bízom benne, hogy felőle is minél hamarabb hallunk
Már nagyon hiányzik.
Már nagyon hiányzik.
Igen nekem is. Nagyon szerettem Nicolet, valahogy már csak a jelenlététől más lett a KARA, de örülök, neki, hogy JiYoung legalább japán háttérrel újra a mádiában van. Én mondjuk annak is örültem volna, ha Nicole és Jiyoung közösen kezd valamibe.
2014. szeptember 21. 20:33
Idézet (Betti90 @ 2014.09.20. 22:12)
Igen nekem is. Nagyon szerettem Nicolet, valahogy már csak a jelenlététől más lett a KARA, de örülök, neki, hogy JiYoung legalább japán háttérrel újra a mádiában van. Én mondjuk annak is örültem volna, ha Nicole és Jiyoung közösen kezd valamibe.
Ennek én is örültem volna, mondjuk a legjobb az egészben, hogy a kilépések ellenére Ji Young még mindig tartja a kapcsolatot a KARA-val és Nicolelal is.
Valamint Nicole is ugyan ezt teszi.
Amin meglepődtem, hogy Young Ji mindig posztol valami újat Ji Young-ról és néha Nicole-ról is.
Ezek szerint Young Ji-val, még Ji Young-ék is jóba vannak, legalább is Ji Young kedveli.
2014. szeptember 25. 13:50
|
|
|
Idézet (Kareast @ 2014.09.21. 20:33)
Ennek én is örültem volna, mondjuk a legjobb az egészben, hogy a kilépések ellenére Ji Young még mindig tartja a kapcsolatot a KARA-val és Nicolelal is.
Gyu Ri-nak, Ha Ra-nak és Seung Yeon-nak is nagyon hiányoznak az biztos, rengeteg olyan képet posztolnak twitteren is meg face-en, amin öten vannak.
Amin meglepődtem, hogy Young Ji mindig posztol valami újat Ji Young-ról és néha Nicole-ról is.
Ezek szerint Young Ji-val, még Ji Young-ék is jóba vannak, legalább is Ji Young kedveli.
Na új hírek Nicole-ról. Valószínűleg jövő hónapban megköti a szerződést egy újabb céggel szóval lehet várni visszatérésre is. Én személy szerint nagyon örülök a hírnek, hiszen biztos jó kis önálló albuma lesz
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

2 felhasználónak tetszik: