Énekesnői pályára lép Kylie Jenner
2014. szeptember 20. 23:08
Annyira örülök, hogy Kylie nem lett modell. Őt tönkre tette volna az egész. Kendall-nek se örültem, mivel tudom, hogy előbb vagy utóbb csontvázat faragnak belőle, nem elég vékony szegény. Kylie-ban pedig még mindig inkább a bizonyítási vágy van, mintsem az, hogy ő most tiszta szívből akar énekelni. Tudom, láttam a KUWTK minden egyes részét, és láttam, hogy az édesanya milyen szinten alábecsüli.
És mivel Kendall-nek befutott a modell szakmában, meglátta benne Kris a bizniszt és hát ezért gondolom azt, hogy inkább Krisnek akar bizonyítani, hogy Ő is jó valamiben.
Fogalmam sincs mi lesz ebből a Kylie Jenner énekesnősdiből, csak reménykedni tudok abban, hogy legalább benne van egy kis tehetség és nincs olyan ritka sz#r hangja, mint Kim-nek.
Fogalmam sincs mi lesz ebből a Kylie Jenner énekesnősdiből, csak reménykedni tudok abban, hogy legalább benne van egy kis tehetség és nincs olyan ritka sz#r hangja, mint Kim-nek.
2014. szeptember 21. 13:20
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Úristen!!!! Miért is nem lep meg? Egy fantasztikusan nulla modell már van a családban, most már csak egy ugyanilyen kaliberű énekesnő hiányzott. Gondolom az eszükbe se jutott, hogy mondjuk orvost faragjanak belőle(belőlük) vagy egyéb normális szakmában próbáljon szerencsét. Mindenáron a showbizniszben akarnak nyomulni. Persze annyi hülye van a világon, hogy lesz is rá vevő bőven. Fogják is imádni jó sokan, még itt a starityn is lesz annyi híve, hogy csak na. Meg lesz magyarázva, hogy nem azért lett énekesnő, mert a családja....., és igenis fantasztikusan tehetséges......... Már most hányok.
2014. szeptember 21. 15:46
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Hűha!
Kíváncsi vagyok erre a nagy zenei debütálásra.
2014. szeptember 21. 19:22
|
|
danger2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 225527 offline
|
na kiváncsi leszek
2014. október 25. 20:03
Kíváncsivá tettél ! Kylie-nak szerintem jó hangja van. Remélem nem veszik el a süllyesztőben.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: