Énekesnői pályára lép Kylie Jenner
2014. szeptember 19. 19:40
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
ohh hát igen, mintha ez így menne a valóvilágban, hogy gondolok egyet és holnapra máris profi énekesnő leszek...ha lenne tehetsége hozzá, már rég megmutatta volna, egy énektanártól még nem fog tudni énekelni, a hangszálai ugyanazok maradnak -.-
2014. szeptember 19. 19:47
Hát szurkolok neki,elég szívás lehet Kendall árnyékában élni.
2014. szeptember 19. 19:55
Hát nagy kihívás következő Katy Perry-nek lenni. Szeretem Katy-t, szimpatikus, megdolgozott azért ahol van (mondjuk szerencséje is volt, hogy felkapták) de nagyon tehetségtelen énekesnő. Az egyik legrosszabb.
Kylie meg... ma már olvastam a nővéréről egy cikket amiben az állt milyen keményen dolgozott a feljebbjutásért, most pedig Kylie sem akar reality sztár maradni... ami szép lenne, de egyáltalán nem a valóságban élnek.Mégis mit gondolnak ha nem szerepeltek volna évekig semmivel a köztudatban és nem lenne gusztustalan híres családjuk akkor ki a bánat figyelne fel rájuk ilyen szakmákban? S.E.N.K.I.Fogalmuk sincs arról, hogy milyen megdolgozni valamiért és sosem lesz.
Ez aztán jó cikk volt... én is lettem volna énekesnő ennyi idősen, menő kis klippekkel, álmodott a nyomor. És én énekkaros voltam, Kylie vajon az? Nem. Ő egy híres családból származik, könnyű volt producert előkotorni neki.
Kylie meg... ma már olvastam a nővéréről egy cikket amiben az állt milyen keményen dolgozott a feljebbjutásért, most pedig Kylie sem akar reality sztár maradni... ami szép lenne, de egyáltalán nem a valóságban élnek.Mégis mit gondolnak ha nem szerepeltek volna évekig semmivel a köztudatban és nem lenne gusztustalan híres családjuk akkor ki a bánat figyelne fel rájuk ilyen szakmákban? S.E.N.K.I.Fogalmuk sincs arról, hogy milyen megdolgozni valamiért és sosem lesz.
Ez aztán jó cikk volt... én is lettem volna énekesnő ennyi idősen, menő kis klippekkel, álmodott a nyomor. És én énekkaros voltam, Kylie vajon az? Nem. Ő egy híres családból származik, könnyű volt producert előkotorni neki.
2014. szeptember 19. 20:17
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
Sok sikert neki
2014. szeptember 19. 20:27
hát őszintén szólva,én regeteg ideig azt gondoltam,hogy Kylie majd valóság-show szereplőként lesz csak ismert,és amelett pedig majd meghúzza megát,de azért kiváncsi vagyok,mit tud kihozni,mert még soha nem hallotam énekelni
2014. szeptember 19. 21:35
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Várható volt
2014. szeptember 19. 21:59
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Ajjaj nem kéne..
2014. szeptember 19. 22:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Még a gondolat sem merült fel szegény jánykában, hogy esetleg kétkezi munkával keresse meg a kenyérre valót. Habár úgyis milliárdok vannak az ősök bankszámláján, szóval a mostani életszínvonalából nagy eséllyel akkor sem kell leadnia, ha még a középiskolai tanulmányait sem fejezi be. Azért egyszer megnézném ezeket a burzsoá kisasszonyokat, hogyan boldogulnának csak egy áldott évig kis hazánkban egy minimálbért fizető csicska állással és mondjuk BKV használattal.
Az eredmény meglepő lenne.XD
2014. szeptember 19. 22:06
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Kíváncsi vagyok a hangjára:)
2014. szeptember 19. 22:32
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
Én is szeretnék énekesnő lenni! - ezt kitalálni marha egyszerű, de megvalósítani.. ha olyan nagy hangja lenne, már korábban kitalálta volna. Aztán holnap kitalálja, hogy ja mégse, inkább színésznő! És az a durva, hogy ő ezt meg is teheti! Na de kíváncsian várom, hátha jó lesz!
2014. szeptember 20. 06:43
|
reniszosziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 210109 offline
|
Hahaha, ez a család aztán megéri a pénzét. Színésznő, énekesnő, modell, műsorvezető...mi lesz a következő poszt, amit be akarnak tölteni? Gondolom nem egy egyszerű, alsóbbrendű munka. Ha legalább jótékonykodnának, nem lenne ilyen rossz rossz véleményünk róluk.
2014. szeptember 20. 06:52
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Majd meglátjuk hogy énekel.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: