Az énekesnő idén augusztusban jelentette be, hogy egy második illatot dob piacra Eau de Gaga néven. A rajongóknak nem is kellett sokat várni, ugyanis szeptemberben sorra kerülnek fel a boltok polcaira a parfümök.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Lady Gaga új parfümje!
2014. szeptember 19. 17:35
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Egész jól néz ki a parfüm.
2014. szeptember 19. 17:37
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Jo parfüm lehet.
2014. szeptember 19. 17:40
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
biztos jo :3
2014. szeptember 19. 17:40
Remélem ez is lesz olyan jó illatú, mint a Fame.
2014. szeptember 19. 17:46
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Mivel nem szagoltam nem tudok véleményt mondani, de ahogy Gagát ismerem biztos érdekes lehet.
A parfüm külseje viszont elég egyszerű, inkább pasisnak mondanám. A videó meg csak arról szól hogy Gaga fogdossa magát, a bokszolós bejátszás pedig nem nagyon illik bele...
2014. szeptember 19. 17:53
Egész jó illata lehet. Az üvegcse is jól néz ki.
2014. szeptember 19. 17:55
Én nem vágom hagyatt magam a "sztáros parfümöktől". Sok közük meg nincs is az illatkombinációhoz, csak 7-8 illat közül kiválasztják, ami leginkább tetszik nekik, és max. elmondják, hogy szerintük kicsit erősebbnek/aquásabbnak/virágosnak... stb. kellene lennie, és mások továbbfejlesztik. Ennyi.
2014. szeptember 19. 17:58
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Hát a Fame reklámfilmje szerintem eléggé horrorisztikus volt (mivel éjfélkor néztem meg
), annak viszont az illata sem tetszett hiába dicsérték annyira.
Ezzel a parfümmel kapcsolatban eléggé vegyes érzéseim vannak, a kisfilmrõl nincs véleményem, nem nagyon tetszett. Az illatnak viszont adok egy esélyt, lehet, hogy meglepõdöm.
Ezzel a parfümmel kapcsolatban eléggé vegyes érzéseim vannak, a kisfilmrõl nincs véleményem, nem nagyon tetszett. Az illatnak viszont adok egy esélyt, lehet, hogy meglepõdöm.
2014. szeptember 19. 18:09
Anno nekem a Fame nagyon bejött, szemeztem is vele néhanyszor a boltokban, de végül mindig arra jutottam, hogy sajnálok érte kiadni 8000 forintot. Viszont, mivel az Avriles parfümöm már kifogyott, és a Beyoncésban is elég keves van már, így ha majd arra járok, megszaglászom, és ha ez is elnyeri a tetszesem, akkor lehet kipróbálom.
2014. szeptember 19. 18:35
Sok emberrel beszéltem,aki a héten szerezte be az új Gaga parfümöt,de nem voltak elragadtatva tőle.
Lehet,hogy nekem tetszene,de a Fame-nél biztos,hogy nem jobb.
Azt imádom.
Lehet,hogy nekem tetszene,de a Fame-nél biztos,hogy nem jobb.
2014. szeptember 19. 18:49
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nagyon kreatív név... Mennyit gondolkodott rajta? 3 másodpercet?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: